Ale

Kaasujääkaappi Sunwind Ventus 100 valkoinen

Sunwind 100 on tyylikäs kaasukäyttöinen jääkaappi, jonka suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Kaasunkulutus: 14 g/h Mitat (L x S x K): 51 x 59,5 x 78 cm Paino: 35 kg Tilavuus, pakastin: 10 litraa Tilavuus, viileä: 85 litraa Väri: Valkoinen
Toimittajan varastossa.
Tuotekoodi
SKU_541910
Tarjoushinta 749,00 € Normaali hinta 825,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Kaasujääkaappi Sunwind Ventus 100 pakastelokerolla

Kaasujääkaappi, joka todellakin pitää ruokasi kylmänä. Ventus 100 jääkaappi on skandinaavian myydyin kaasukäyttöinen mökkijääkaappi, eikä syyttä. Sen muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkönäköön, jonka ansiosta jääkaappi soveltuu useimpiin ympäristöihin varsin mainosti. Erillinen 10 litran pakastelokero jonka luukun saranoinnin ansiosta jääkaapin ovea ei välttämättä tarvitse avata kokonaan. Jääkaapin lämpötilä säätyy termostaatilla, paristosytytys takaa helpon sytyttämisen.

Sunwind Ventus kaasujääkaappi on helppokäyttöinen ja helppohoitoinen. Kylmää riittää niin kauan, kuin kaasuakin ja sitähän riittää. Ainoastaan 14g keskimääräisellä kaasun kulutuksella 10kg kaasupullo riittää peräti kuukauden käyttöön. (*kaasun kulutus riippuu olosuhteista) Kaasujääkaappia käytettäessä et tarvitse mökin muuhun sähköistykseen, kuin hyvin pienen aurinkosähköjärjestelmän. Kaasujääkaappi on siis sähköttömän mökin käytössä liki ylivoimainen. 

Sunwind jääkaappien takuu on peräti kaksi vuotta ja kylmäainekierrolla kaapin takuu kattaa perätin viiden vuoden ajan. Sunwindin jääkaapeilla on pitkät perinteet pohjolassa ja se kuuluukin skandinaavian suurimpiin vapaa-ajan kaasujääkaappien valmistajiiin. 

 • Mitat cm: L x S x K: 51 x 59,5 x 78
 • Kaasunkulutus: 14 g / tunti
 • Tilavuus viileä: 85 litraa
 • Pakastimen tilavuus: 10 l
 • Paino: 35 kg
Lisätietoja
TRY E
Tuotekoodi SKU_541910
Rahtilisät Tilaavievä
Paino 38.0000
Valmistusmaa Kiina
Jääkaapin tyyppi Jääkaappi
Käyttövoima Kaasu
Jännite Sähkötön
Valmistaja Sunwind

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaasujääkaappi Sunwind Ventus 100 valkoinen
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista