Verkkokaupan ehdot

Toimitusehdot

Varastotuotteet pystymme toimittamaan kuljetusliikkeelle yleensä samana päivänä, jos tilaus tulee ennen klo 12. Verkkokauppaamme on laitettu tuoteryhmittäin keskimääräiset toimitusajat, joita kyseisille tuotteille on yleensä ollut. Toimitusajat on ilmoitettu sitoumuksetta, koska emme voi taata meistä johtumattomista syistä tulevia viiveitä, esimerkiksi johtuen tukkuliikkeiden toimitusajoista, sekä rahdituksesta voi kyseisissä ajoissa olla tapauskohtaisia heittoja. Verkkokauppamme ilmoittaa reaaliaikaisesti varastosaldon, joka on meillä saatavilla heti myymälästä. Pyrimme pitämään saldot oikeina ja ajantasiaisna, mutta inhimillisistä virheistä johtuen voi joskus saldo heittää yhdellä. Lisäksi ruuhkahuippujen aikana keväällä ja lämmitinsesongin aikaan talvella voi viivästyksiä tulla suuresta toimitusmäärästä johtuen. 

  • 1-3 päivän toimitusaika tarkoittaa tuotteita, jotka ovat yleensä hyvin nopealla aikataululla saatavilla tukun varastosta ja tuotteita, joita meille tulee noin kaksi kertaaviikossa.
  • 3-5 päivän toimitusaika tarkoittaa, tuotteita, jotka on saatavilla toimitukseen kyseisenä aikana. Tuotteet tulevat tukkurilta, joilta meille tulee tavaraa viikottain.
  • 1-2 viikkoa tarkoittaa tilaustuotetta, joka yleensä tilataan asiakkaalle erikseen. 
  • Ennakkotilaa tarkoittaa tulossa olevaa uutta tuotetta. 

Huomioithan, että jälkivaatimuspaketeille tulee yleensä 1-2 päivän lisäviive. Suuren osan ennakkoon maksetusta tavarasta voimme toimittaa suoraan keskusvarastoilta, jolloin toimitukset lähtevät yleensä suoraan asiakkaalle. 

Toimitustavat

Lähetämme tuotteet postitse tai matkahuollolla, tai voit noutaa ne toimipisteestämme.  Huomioithan aukioloaikamme, jos tulet noutamaan tavaraa.

Toimituskulut

Toimitus, lähetys ja pakkauskulut ilmenevät verkkokaupan ostoskorin laskurilla. Toimituskulut määräytyvät tuotteen painon mukaan. Mikäli verkkokauppa ei anna toimitushintaa, pyydä myynnistämme tarjous kuljetuksesta. Akut, aurinkovoimalat isot jääkaapit jne. tuotteet tulevat yleensä lavarahdilla, jonka tarjoamme aina tapauskohtaisesti. 

Maksutavat

Pankkikortti / luottokortti 

Verkkokauppatilaukset voi maksaa pankki ja luottokorteilla tilauksen yhteydessä Maksukaista palvelun kautta. Samoin myymälässä hyväksymme normaalit pankki ja luottokortit. Ei Diners Club

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Oy Esco Ab tarjoaa tuotteiden maksamisen mahdolliseksi laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Svea rahoituksen kanssa. Alla löydät maksun ehdot. Lue ne huolellisesti. 

TOIMITUSEHDOT SVEA RAHOITUS

Lasku

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluottojolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Maksa osissa Erämaksulla

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista.

Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme. 

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä Laskuun tai Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut

Mechelininkatu 1 a

00180 Helsinki

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Palautukset ja vaihdot

Mikäli haluatte palauttaa tuotteen, sen pitää olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Kuluttaja-asiakkailla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksesta tulee aina tehdä palautusilmoitus sähköpostilla myyjälle ja palautukset tehdään asiakkaan omalla kustannuksella. Mikäli palautus lähetetään asiakaspalvelutunnuksellamme, vähennämme palautuksen summan loppuhyvityksestä Matkahuollon palautustunnus opn 9536728. Yrityksen nimissä tilatut ostokset eivät kuulu kuluttajansuojan piiriin, eikä niillä ole automaattista vaihto - ja palautusoikeutta.

[Kilpailu ja kuluttajaviraston ohjeistus asiasta]

Lisätietoja tuotteen palauttamisesta saat asiakaspalvelustamme. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveen mukaan erikseen ohjelmoitavia tai valmistettuja tuotteita.

Etäkaupassa avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostopäivästä tai paketin lunastuspäivästä. Palautettavan tuotteen on oltava uutta vastaavassa kunnossa meille saapuessaan. Tuote tulee pakata huolellisesti, eikä myyntipakkauksessa saa olla liimattuna esim. osoitekortteja. Emme lunasta palautuksia jälkivaatimuksella tai postiennakolla. Palautusoikeus koskee vain kuluttajakauppaa, ei yrityksille myytyjä tuotteita. Palautusoikeutta ei ole jos:

  • Jos tavara on likaantunut tai muuten vahingoittunut. 
  • Tuote on valmistettu tai katkaistu erikseen asiakkaalle ( letkut putket huoltotyöt ja muutokset)
  • Jos tavarassa on takuu, mutta takuuehtoja ei ole noudatettu (väärin käytetty tai kytketty, avattu ja rikottu tuotejne.) Ellei näin toimita, palautus jää käsittelemättä.
  • Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa.
  • Jos kuluttaja on valinnut muun kuin edullisimman toimitustavan, esimerkiksi pikatoimituksen, yrityksen ei tarvitse palauttaa siitä aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.