Ale

Soudal Fix All painepakkaus 200ml valk.

Fix All Presspack on valkoisen värinen Fix All Classic helppokäyttöisessä painepakkauksessa, jolloin puristinta ei tarvita. Erinomainen ratkaisu kohteisiin joihin saumausmassapuristin ei yletä.
Myymälässä
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
9519500246
Tarjoushinta 18,90 € Normaali hinta 24,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Fix All Presspack valkoinen on 1-komponenttinen, korkealaatuinen liima- ja tiivistemassa. MS-polymeeripohjainen, kemiallisesti neutraali ja täysin elastinen. Hajuton ja liuotinaineeton. Erittäin hyvä tartuntakyky useimpiin materiaaleihin. Toimii hyvin vedenalaisissa tiivistyksissä ja liimauksissa. Helppokäyttöinen painepakkaus, jossa massa säilyy pitkään käyttökelpoisena. Puristinta ei tavita. Erinomainen ratkaisu kohteisiin, joihin saumausmassapuristin ei yletä.

Fix All Crystal Presspack on valkoinen liima- ja tiivistemassa - myrkytön.

  • Ei vaadi erillistä puristinta
  • Soveltuu monille eri pinnoille
  • 200ml painepakkaus
Lisätietoja
Tuotekoodi 9519500246
TRY E
Paino 0.4600
Valmistusmaa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Soudal Fix All painepakkaus 200ml valk.
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista