Ale

Trimmilevysarja musta, sisältää 2 sylinterä + Easyjoystick

Trimmisarja Easy joystick panelilla. Sähkömekaaniset trimmit on helppo asentaa, vain yksi pieni johdon reikä peräpeilin läpi, ei erillisiä hydraulikoneikkoja. Ei sisällä trimmlevyjä.
Toimittajan varastossa.
Tuotekoodi
SKU_9519040900
Tarjoushinta 976,20 € Normaali hinta 1 159,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.
Trimmilevysarja musta, sisältää 2 sylinterä + Easyjoystick

Trimmisarja MTB12 sisältää kaksi AT12-sylinteriä (pitkä malli 309 mm) + JLP/CH-easyjoystick standard ohjauspaneelin (pyöreä, asennusreikä Ø 70 mm, ulkohalkaisija Ø 92,5 mm, kromirengas).

Huom! Trimmilevyt tilattava erikseen.

Paranna veneesi polttoainetaloutta ja matkustajien mukavuutta Ultraflexin sähkömekaanisilla trimmisarjoilla. Tasojen säätäminen tapahtuu helposti joystick-ohjaimella. Ohjain säätää samanaikaisesti molempia tasoja niin, että korjattaessa sivukallistusta toinen taso nousee samanaikaisesti kun vastakkainen taso laskee. Sylinterit on helppo asentaa käyttäen pikalukituksin varustettuja kiinnikkeitä. Patentoitu kiinnike suojaa sähkökaapelia ulkoisilta vaurioilta. Peräpeiliin tarvitsee porata vain yksi pieni reikä sähkökaapelia varten, sylinteriä kohden. Sylinterin pituus ilman kiinnikkeitä 301 mm ja iskupituus 58 mm, vesitiivis IP68, käyttöjännite 12V. Sarjaa on saatavana joko valkoisilla tai mustilla sylintereillä. Trimmilevyt ovat peilikiillotettua ruostumatonta terästä. Tilattaessa huomioitava että sekä trimmilevyt että johtosarja on tilattava erikseen.

Lisätietoja
Valmistaja Ultraflex
Tuotekoodi SKU_9519040900
TRY C
Paino 4.5000
Valmistusmaa Italia

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Trimmilevysarja musta, sisältää 2 sylinterä + Easyjoystick
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista