Ale

Racor 900 polttoainesuodatin ja vedenerotin

341l/h = 90gph liitoskierre 7/8-14UNF
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 5 päivää.
Tuotekoodi
900MA10
Tarjoushinta 606,11 € Normaali hinta 757,64 €

Voit tilata tuotteesi tästä vanhasta tutusta kaupasta, tai siirtyä uuteen sivustoomme, jonne olemme päivittäneet tuhansia uusia tuotteita. WWW.ESCONET.FI


Yhdenmukaistamme brändiämme ja otimme käyttöön esconet.fi kaupan. Ajamme hetken molempia kauppoja rinnakkain. Kaikki uuutuudet ja viimeisimmät tiedot päivitämme ainoastaan uuteen kauppaamme.


Aito ja alkuperäinen Racor polttoainesuodatin. Ei vuoda, ei temppuile, suodattaa ja tekee sen minkä pitääkin. Suodattimen vaihto helppoa ja vaihtopatruuna edullinen. Läpinäkyvä kulho, ei sovi konetila-asennukseen. 

Racor suodattimet yleistä tietoa:

Racor turbiinisuodattimet on suunniteltu toimimaan polttoainelinjan imupuolella, ennen polttoainepumppua, jolla taataan maksimaalinen hyöty ja minimoidaan kaikki vauriot, joita linjaan pääsevät epäpuhtaudet voivat tehdä. Racor suodattimet on suunniteltu poistamaan polttoaineesta maata, ruostetta, metallihiukkasia, asfalttia maaleja ja vettä. Puhdistustapahtuma turbiinisuodattimella on kolmivaiheinen. 

  1. Erottelu. Kun polttoaine tulee suodattimen sisälle, se menee turbiinin läpi cetrifugiseen erotteluun, jossa kiinteät aineet ja vesipisarat erottuvat  polttoaineesta
  2. Dekantoituminen. Raskaat ainesosat tippuvat kulhon pohjalle, eivätkä pääse sieltä enää ylös. 
  3. Suodatus. Polttoaine menee läpi aquablock suodattimen, johon jää kaikki hienompi aine ja pienimmät vesipisarat, jotka eivät vielä dekantoituneet pohjalle. Aquablok suodatin kestää enemmän vettä, kuin mikään muu vasatava suodatin. 

Tekniset tiedot:

  • Maksimi virtaus: 340L/h
  • Maksimi käyttöpaine: 1bar (15psi)
  • Käyttölämpötila: -40ºC > +121ºC
  • Liitännät: (SAE J1926): 7/8"-14 UNF
  • Soveltuu konetila-asennukseen
  • Mitat  (K x L x S): 432mm  x 152mm  x 178mm.
Lisätietoja
Valmistaja Racor
Tuotekoodi 900MA10
TRY M
Paino 0.0000
Valmistusmaa Yhdysvallat
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Racor 900 polttoainesuodatin ja vedenerotin
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista