Ale

VETUS BOW PRO portaaton ja hiiliharjaton keulapotkuri 36kgf, tunneli Ø 125 mm, 48 V

VETUS BOW PRO portaaton ja hiiliharjaton keulapotkuri 36 kgf, tunneli Ø 125 mm, 48 V. Rajoittamaton käyttöaika alemmalla teholla, täydellä teholla 10 min.
Saatavuus Noin viikko
Tuotekoodi
BOWA0364
Tarjoushinta 1 980,00 € Normaali hinta 2 449,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

VETUS BOW PRO keulapotkuri 36 kgf, tunneli  Ø 125 mm, 48 V
portaaton tehonsäätö ja hiiliharjaton moottori

- työntövoima 36 kgf
- teho 1,6 kW
- tunnelin sisähalkaisija Ø 125 mm
- paino 26 kg (ilman tunnelia)
- jännite 48 V
- virrankulutus 80 A
- käyttöaika alemmalla teholla rajoittamaton, täydellä teholla 10 min

BOW PRO-sarjan (BOWA) keulapotkurit on suunnattu 6 - 16 metrisille veneille. Niissä on hiiliharjattomat, huoltovapaat induktiomoottorit itsesäätyvällä lämmöntunnistavalla elektroniikalla ja alijännitesuojauksella, laitteen käyttöaika on rajoittamaton. BOW PRO-sarjan keulapotkureissa on CANBUS-protokolla ja niihin on saatavana kaksi portaattomasti käytettävää ohjauspanelia BPPPA sekä BPPJA, jälkimmäisessä on ‘hold’-toiminto jolla keulapotkurin voi lukita päälle halutulla teholla esimerkiksi laituria vasten kuormaamisen ajaksi. 

BOW PRO malleja on kaikkiaan 18, työntövoimaa on 30 - 130 Kgf. Täyden tehon käyttöaika on 10 tai 5 minuuttia ja pienemmällä teholla rajoittamaton. BOW PRO keulapotkurien moottorit ovat tehokkaita, erittäin hiljaisia, suljettuja ja hiiliharjattomia induktiomoottoreita. Moottoria ohjaa Vetuksen VETUS MCV -ohjain ja niissä on samat kulmavaihteet ja hiljaiset potkurit kuin tavanomaisissakin keulapotkureissa. Lisäksi vanhan keulapotkurin päivittäminen vanhasta Vetus- ja usein myös muunmerkkisestä keulapotkurista käy varsin helposti samojen tunnelihalkaisijoiden vuoksi.

Tarkka ja portaaton tehonsäätö • Rajoittamaton käyttöaika, mallista riippuen 10 tai 5 minuutin jälkeen järjestelmä laskee tehoa • Huoltovapaa hiiliharjaton moottori • Sisäänrakennettu lämpö- sekä alijännitesuojaus • CANBUS-protokolla, voidaan integroida aluksen muihin vastaaviin järjestelmiin ja näyttöihin • Sähköinen kytkentä solenoidien sijaan

Vetus BOW PRO

Lisätietoja
Valmistaja VETUS
Tuotekoodi BOWA0364
TRY C
Paino 30.0000
Valmistusmaa Alankomaat

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VETUS BOW PRO portaaton ja hiiliharjaton keulapotkuri 36kgf, tunneli Ø 125 mm, 48 V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista