Potkuriakselit

Potkuriakselit

VESIVOIDELTU POTKURIAKSELISTO
Vesivoideltu akselisto lukitemuovi-, teräs-, sekä puurunkoisille veneille VETUS toimittaa helposti asennettavat, valmiiksi koneistetut ja mittatarkat akselistot suoraan varastosta. 

Tuotetiedot
• Kaikki VETUS potkuriakselit ovat valmistettu Duplex 1-4462 ruostumattomasta teräksestä, joka on korroosionkestävämpää
ja kovempaa kuin vakioteräs, soveltuen näin myös paremmin vesivoiteluun
• Kaksoishuulitiiviste (poistaa tarpeen erilliselle taliboksille)
• Kiila ja potkurimutteri, jossa integroitu sinkki kuuluu toimitukseen
• Vesivoideltu

VETUS joustavassa akselitiivisteessä on kaksoishuulitiiviste joka varmistaa tiiviyden Miksi Duplex 1-4462 on parempi kuin AISI 316 Kaikki VETUS potkuriakselit valmistetaan DUPLEX 1- 4462-luokan ruostumattomasta teräksestä joka on huomattavasti korroosionkestävämpää kuin esimerkiksi AISI 316 tai Aquamet 17 tai 22. DUPLEX 1-4462 -teräs. Lisäksi sen vetolujuus on noin 30% ja kovuus noin 40% suurempi jonka takia se soveltuu erinomaisesti kumilaakereiden kanssa käyettäväksi ja vesivoidelluksi akseliksi. Riippuen potkuriakselin pituudesta, halkaisijasta ja potkuriakselin kierroslukumäärästä, asennus vaatii 1,2 tai 3 kumilaakeria tueksi.
Esimerkki
Kuvittele että potkuriakselin kierrosluku on maks 1400 kierr./min ja sen halkaisija on 30 mm. Taulukko näyttää (sininen viiva) että kahden laakerin välimatka saa olla enimmillään 1600 mm. Mikäli akseli on esimerkiksi 1500 mm pitkä, yksi kumilaakeri riittää. Jos akselin mitta on 2000 mm, tulisi asentaa kaksi kumilaakeria. 3200 mm:n ja sitä pidemmille akseleille tarvitaan kolme laakeria

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen