Huulitiivisteet ja laipat

Huulitiivisteet ja laipat

Joustava akselitiiviste kolmoishuulitiivisteellä takaa tiiviyden

ZWBH akselitiivisteet ovat kehitetty käytettäväksi vesivoideltujen akselistojen kanssa. Tämä päivitetty, yhdestä kappaleesta valmistettu (monoblock) malli, toimii samalla tavalla kuin luotettavat ZWB mallit, mutta siihen on lisätty vielä yksi huulitiiviste (yhteensä kolme) tiiviyden varmistamiseksi. Minimaalinen kitka, öljyn ja vaseliinin kestävä sekä 10 mm vulkanoitu letkukara, tekevät ZWBH:sta varman valinnan. VETUS suosittelee että tämä akselitiiviste voidellaan vuosittain silikonirasvalla optimaalisen toiminnan säilyttämiseksi. ZWBH akselitiivisteet kestävät jopa -15° ja + 85° väliset lämpötilat ja soveltuvat käytettäväksi pronssisten, teräksisten ja lujitemuovisten VETUS vannasputkien kanssa. Toimitukseen kuuluu lisäksi 2 letkukiristintä (ruostumatonta terästä) sekä silikonirasva.

Vedenottosarjat vesivoiteluun
On kaksi eri tapaa hoitaa potkuriakselin vesivoitelu.
1. Pohjaläpiviennillä G 3/8, hanalla, letkukaralla, 1 metri letkua ja letkukristimillä, tai
2. Ottamalla hieman vettä moottorin jäähdytysvesikierrosta.

Kakkosvaihtoehtoon liittyen tarjoamme ZWBKIT sarjan. Tässä sarjassa on kaikki mitä tarvitset ottamaan hieman vettä moottorin jäähdytysvesikierrosta potkuriakselin vesivoitelua varten. Sarja koostuu T-liittimestä (18 -10 -18 mm), 3 metriä Ø 10 mm vesiletkua (DWHOSE10A) ja 4 letkukiristintä

Asennuslaippa vannasputkelle
Pronssisen vannasputken toimitukseen kuuluu kumilaakeri ja asennuslaippa. Vannasputkessa on hahlot kumilaakerin vaihtamisen helpottamiseksi. Joskus tarvitaan myös toinen, sisäpuolinen asennuslaippa vannasputken varmistamiseksi, tämä on erikseen tilattavissa alla olevan taulukon mukaan.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.