Ale

Septitankki Dometic 42L

Korkealuokkaiset polyetyleenistä valmistetut Dometic septitankit eivät päästä hajuja läpi. septitankki, 2 lähtöliitintä (Ø 38 mm), 1 tuloliitin, 1 tuuletusliitin (Ø 16 mm), alipaineventtiili, tarkastusaukko ja korkki, ohjekirja, tarvikepussi (tuloliitin, tiivistysholkki, tulppa, letkurasva)
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 8 päivää.
Tuotekoodi
9107100001
Tarjoushinta 530,72 € Normaali hinta 591,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

DOMETIC DHT42L - SEPTITANKKI VENEEN KÄYMÄLÄJÄTTEILLE, 42 L

Dometic DHT42L on tämän septitankkisarjan pienin tankki ja suunniteltu yleisimpiin venemalleihin. Saatavissa on viisi erikokoista tankkia: 42, 60, 87, 110 ja 136 l. DHT42L-tankkiin on asennettu valmiiksi tulo- ja tyhjennysliitännät, tuuletusliitäntä, tarkastusaukko ja varoventtiili. Dometic on jo pitkään ollut johtava septitankkijärjestelmien valmistaja, jolla on vankka kokemus myös lukuisista jälkiasennusratkaisuista ja -projekteista. Dometic-septitankki on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille ja se täyttää kaikki ISO 8099 -standardien vaatimukset. Venevalmistajat voivat helposti asentaa tämän laadukkaan septitankin veneisiin ja vakuuttaa asiakkaansa sen pitkästä käyttöiästä, tiiviydestä, hajuttomuudesta ja tehokkuudesta. ”Plug'n play” -tyylinen tankki on painetestattu ja valmis asennettavaksi - riittää kun pulttaat sen kiinni ja kiinnität letkut.

  • Ei vuotoja tai inhottavia hajuja
  • Helppo asentaa: valmiit kiinnitysreiät ja testatut, esiasennetut liittimet
  • Kaksi erillistä poistoaukkoa satamassa ja avomerellä tapahtuvaa tyhjennystä varten
  • Alipaineventtiili estää suuritehoisten satamatyhjiöpumppujen aiheuttamat vauriot
  • Valmistettu erittäin kestävästä polyetyleenistä, seinäpaksuus 6,3 mm.
  • 42 l jätesäiliö

Tekniset tiedot

  • Mitat, tuotteen syvyys - 460 mm
  • Mitat, tuotteen korkeus - 348 mm
  • Mitat, tuotteen leveys - 351 mm
  • Nettopaino - 5.44 kg
Lisätietoja
Valmistaja Dometic
Tuotekoodi 9107100001
TRY G
Paino 6.0000
Valmistusmaa Kiina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Septitankki Dometic 42L
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista