Ale

Septitankki Dometic 110L

Korkealuokkaiset polyetyleenistä valmistetut Dometic septitankit eivät päästä hajuja läpi. septitankki, 2 lähtöliitintä (Ø 38 mm), 1 tuloliitin, 1 tuuletusliitin (Ø 16 mm), alipaineventtiili, tarkastusaukko ja korkki, ohjekirja, tarvikepussi (tuloliitin, tiivistysholkki, tulppa, letkurasva)
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 8 päivää.
Tuotekoodi
9107100004
Tarjoushinta 707,62 € Normaali hinta 788,00 €

Voit tilata tuotteesi tästä vanhasta tutusta kaupasta, tai siirtyä uuteen sivustoomme, jonne olemme päivittäneet tuhansia uusia tuotteita. WWW.ESCONET.FI


Yhdenmukaistamme brändiämme ja otimme käyttöön esconet.fi kaupan. Ajamme hetken molempia kauppoja rinnakkain. Kaikki uuutuudet ja viimeisimmät tiedot päivitämme ainoastaan uuteen kauppaamme.


DOMETIC DHT110L - SEPTITANKKI VENEEN KÄYMÄLÄJÄTTEILLE, 110 L

  • Ei vuotoja tai inhottavia hajuja
  • Helppo asentaa: valmiit kiinnitysreiät ja testatut, esiasennetut liittimet
  • Kaksi erillistä poistoaukkoa satamassa ja avomerellä tapahtuvaa tyhjennystä varten
  • Alipaineventtiili estää suuritehoisten satamatyhjiöpumppujen aiheuttamat vauriot
  • Valmistettu erittäin kestävästä polyeteenistä, seinäpaksuus 6,3 mm.
  • 110 l jätesäiliö

Dometic DHT110L on yksi septitankkisarjan suurista tankeista ja suunniteltu sopimaan yleisimpiin venemalleihin. Saatavissa on viisi erikokoista tankkia: 42, 60, 87, 110 ja 136 l. DHT110L-tankkiin on asennettu valmiiksi tulo- ja tyhjennysliitännät, tuuletusliitäntä, tarkastusaukko ja varoventtiili. Dometic on jo pitkään ollut johtava septitankkijärjestelmien valmistaja, jolla on vankka kokemus myös lukuisista jälkiasennusratkaisuista ja -projekteista. Dometic-septitankki on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille ja se täyttää kaikki ISO 8099 -standardien vaatimukset. Venevalmistajat voivat helposti asentaa tämän laadukkaan septitankin suuriin veneisiin ja vakuuttaa asiakkaansa sen pitkästä käyttöiästä, tiiviydestä, hajuttomuudesta ja tehokkuudesta. ”Plug'n play” -tyylinen tankki on painetestattu ja valmis asennettavaksi - riittää kun pulttaat sen kiinni ja kiinnität letkut.

Tekniset tiedot

  • Mitat, tuotteen syvyys - 351 mm
  • Mitat, tuotteen korkeus - 348 mm
  • Mitat, tuotteen leveys - 1199 mm
  • Nettopaino - 14.02 kg
Lisätietoja
Valmistaja Dometic
Tuotekoodi 9107100004
TRY G
Paino 6.0000
Valmistusmaa Kiina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Septitankki Dometic 110L
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista