Tukkumyyntiuotteet

Tukkumyynnissämme olevat tuotteet on valikoitu palvelemaan niin veistämöteollisuuden, kuin vähittäismyynnin segmenttejä. Jälleenmyyjäverkostomme koostuu pääosin paikallisista asiantuntevista asennus ja vähittäismyyntiliikkeistä, jolloin voimme taata suurimmassa osassa maata "avaimet käteen" palvelun. Huomioikaa, että ihan kaikki verkkokauppatuotteemme EIVÄT OLE jälleenmyyjiemme tuotevalikoimassa, ainoastaan allaolevat tuotemerkit, niiltäosin, kun ne kuuluvat jälleenmyyjiemme toimenkuvaan. Lisätietoja tuotteistamme saat joko sähköpostilla tai puhelimella 010 524 2910

DEFA tuotteet

Defa on legendaarinen Norjalaisyritys, joka valmistaa laadukkaita sähkökomponentteja niin veneisiin, kuin ajoneuvoteollisuuteen.  

[DEFA tuotteet verkkokaupassamme]

[DEFA power systems ovh hinnasto 2015] Defa Car heatsystem hinnasto pyydettäessä. 

Safire Tuotteet

Laadukkaat kotimaiset Safire lämmittimet on hakeutuneet suomalaisten veneisiin ja kesämökeille jo vuodesta 1998 saakka. Niiden maine on jo liki legendaarinen veneilijöiden keskuudessa. Kuiskaavan hiljaisia ja vähäistä huoltotarvivia lämmittimiä saatte Safire meiltä ja Safire jälleenmyyjäliikkeiden kautta. 

[Safire jälleenmyyjät]

[Safire tuotteet verkkokaupassamme]

Kalori

Varastoimme Kalori lämmittimien suosituimmat tuotteet. Varastoimamme Kalori puhallussuulakkeet ja kennopuhaltimet saatte verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltämme. 

[Kalori tuotteet verkkokaupassamme]

JL-audio on mailman kärkimerkkejä marine audio tuotteissa. Niiden tinkimättömän laadukkaat kaiuttimet ja vahvistimet ovat saaneet huippuarvosteluja niin ajoneuvo, kuin marine puolen asennuksessa. Kun haluat HighEnd äänentoistoa veneeseesi, valitse JL-audio

[JL-Audio tuotteet verkkokaupassamme]

 

Caliber tuotteet

CALIBER on tunnettu Hollantilainen audiovalmistaja. Sen  edulliset marine audiojärjestelmät sopivat jokaiseen veneeseen. 

[Caliber audiotuotteet verkkokaupassamme]

 Philippi tuotteet

Saksalaisen Philippin jo liki legendaariset sähkönhallintajärjestelmät niin jälkiasennukseen, kuin teollisuuteen. Pyydä tarjous tarvitsemastasi panelista. 

[Philippi GmbH kotisivut]