Sternaco Water, vesijärjestelmien bakteeritesti.

Kotimainen knvantitiivinen testi, jolla voidaan selvittää juomaveden ja vesijärjestelmän hiivat, homeet ja aerobiset bakteerit (esim. coli-bakteerit).
Tuotekoodi: STERNACO-WATER
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. 1-3 päivää

46,75 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Sternaco Water, Vesijärjestelmien mikrobitesti. 

Esimerkiksi veneiden ja asuntoautojen vesijärjestelmät ovat alttiita erilaisten mikrobien invaasioille. Vesi seisoo tankeissa ja bakteerit ja itiöt pääsevät järjestelmään tankkauksien yhteydessä tai ilmateitse esim. huohotinputken kautta. Otollisissa olosuhteissa mikrobit lisääntyvät ja tuovat ongelmia.

Ongelmat voidaan ehkäistä tekemällä STERNACO WATER -testi ennakkoon esimerkiksi hyvissä ajoin ennen lomamatkan alkua.

Testi on helppo tehdä. Otetaan 0,5-1,0 dl vettä järjestelmästä. Kastetaan testilevyä näytteessä 5-10 sekuntia. Annetaan ylimääräisen veden valua pois ja asetetaan levy takaisin putkiloon ja kierretään korkki kiinni. Asetetaan putkilo pystyasennossa huoneen lämpöön ja annetaan mahdollisen kasvuston kasvaa 2-4 päivää. Jos kasvustoa näkyy, testilevyn molemmat puolet kuvataan ja kuvat lähetetään STERNACOlle analysoitavaksi sternaco.com -sivuston palautuslomakkeen avulla. Analyysin jälkeen tulos ja mahdolliset hoito-ohjeet tulevat lähettäjän sähköpostiin. 

Sternaco vesitestin edut: 

 • Testi on helppo tehdä itse
 • Testin hintaan kuuluu testin analysointi ja ohjeistus sopiviin toimenpiteisiin. 

Asuuko vesitankissasi mikrobeja?
Veneiden ja esim. asuntoautojen painevesijärjestelmät ovat alttiita mikrobien aiheuttamille ongelmille. Järjestelmissä vesi usein seisoo ja lämpötila pääsee kesäaikaan nousemaan mikrobeille ihanteelliseksi

Käyttäjien ihosta, tankkausletkusta tankkauksen yhteydessä sekä huohotinputken kautta vettä käytettäessä. Lisäksi yleinen ajattelematon toiminta voi aiheuttaa ongelmia, esimerkiksi septitankin huuhtelussa juomavesiletkua saatetaan pitää septin imuaukossa. 

Pitkät maanpäälliset tankkausletkut ovat myös alttiita mikrobien kasvulle. Suomen vesijohtovesi on puhdasta, mutta siinäkin on hyvin pieniä määriä bakteereita. Jos olosuhteet ovat sopivat, bakteerit lisääntyvät.

Loppukesästä myös ilma on täynnä homeiden ja muiden kasvustojen itiöitä. Tällöin riski niiden päätymisestä tankkiin kasvaa.

okemuksemme mukaan noin joka kolmannessa veneen vesijärjestelmässä on STERNACO WATER -testillä havaittava ongelma.

Alkukesästä näytteistä löytyy yleensä aerobisia bakteereita, esimerkiksi Coli-bakteereita. E-Coli elää tasalämpöisten eläinten ruuansulatuskanavassa ja jos bakteereita löytyy vesijärjestelmästä, kyse on yleensä ulosteperäisestä saastumisesta. Loppukesää kohti hiivat ja homeet näytteissä yleistyvät ja riski saada niitä tankkeihin kasvaa.

Haju- ja makuhaitat ovat merkki siitä, että on korkea aika tehdä vesijärjestelmän testi. Yksi syy näihin aistinvaraisiin havaintoihin on hiivojen ja homeiden kasvu järjestelmässä.

Sääntönä voisi pitää, että hyvissä ajoin ennen pidempää matkaa on hyvä tarkistaa vesijärjestelmän puhtaus STERNACO WATER -testillä. Testi on helppo tehdä ja vastaus analyysin tuloksesta tulee nopeasti asiakkaan sähköpostiin hoito-ohjeineen. Tämän jälkeen reissuun voi lähteä turvallisin mielin.

Testi kannattaa tehdä reilu viikko ennen matkan alkua, koska testin viljely vie maksimissaan neljä päivää ja mahdollisen ongelman ratkaisun hoitoon täytyy varata pari päivää.

STERNACO WATER -testi löytää vesijärjestelmästä hiivat, homeet ja aerobiset bakteerit.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi STERNACO-WATER
Paino 0.2000
Valmistusmaa Suomi
Valmistaja Sternaco
Soveltuvuus Ei
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Sternaco Water, vesijärjestelmien bakteeritesti.
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista