Simrad GO12 XSE karttaplotteripaketit kaikuluotaimella

Simrad GO12 -12 tuuman karttaplotteri ja tutkanäyttö. Monipuolinen plotteri kalastukseen ja moottoriveneilyyn. Tukee tutkaa ja monipuolisia kaikuominaisuuksia. Valitse sopiva paketti ja täydennä sitä tarvittavilla antureilla ja lisäosilla.
Katso tarkemmat tiedot alta.
Tuotekoodi: GO12XSE-RYHMA
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti
Product Name Price Qty
Simrad GO12 XSE ilman karttaa
(1-3 päivää)

Normaali hinta: 2 788,76 €

Erikoishinta 2 308,80 €

Simrad GO12 XSE TotalScan anturilla
(1-3 päivää)

Normaali hinta: 2 974,76 €

Erikoishinta 2 468,80 €

Simrad GO12 XSE 3G tutkalla & TotalScan anturilla
(1-3 päivää)

Normaali hinta: 4 524,76 €

Erikoishinta 3 758,80 €

Simrad GO12 XSE 4G tutkalla & TotalScan anturilla
(1-3 päivää)

Normaali hinta: 5 144,76 €

Erikoishinta 4 268,80 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 2000€ saakka tarjoaa SVEA rahoitus. 

 

Simrad

Varastotuotteet toimitamme kahdessa, tilaustuotteet keskimäärin viidessä arkipäivässä. Toimitusehdot

Soita, meilaa tai kysy Online-tuestamme lisätietoja tuotteesta

Kirjaudu sisään verkkokauppaamme ja näe parhaat asiakashinnat.

Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Lue lisää...

Rekisteröitymällä näet myös tuotteiden manuaalit ja asennusohjeet.  Lue lisää...

Osalla myymistämme tuotteista laajennettu takuuohjelma Lue lisää...

Kuvaus
Yksityiskohdat

Simrad GO12 XSE - 12 tuuman karttaplotteri ja tutkanäyttö

Monipuolinen plotteri kalastukseen ja moottoriveneilyyn. Tukee tutkaa ja monipuolisia kaikuominaisuuksia. Valitse sopiva paketti ja täydennä sitä tarvittavilla antureilla ja lisäosilla.

Yleiskatsaus

Simrad GO12 XSE-karttaplotterin navigointinäyttö on erinomainen tapa laajentaa urheiluveneiden, day cruiser- veneiden ja pienempien keskikonsolien navigointiominaisuuksia Plug-and-Play-tuella Simrad Broadband Radar™ - ja Halo™ Pulse Compression -tutkajärjestelmiin. Huippukirkkaassa, monikosketustoimisessa laajakuvanäytössä on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, langaton internet yhteys ja NMEA 2000® -verkko. Liitä navigointinäyttö älypuhelimiin ja tabletteihin, hallitse veneesi äänentoistojärjestelmää, tarkkaile moottoritietoja ja hyödy sisäänrakennetusta kaikuluotaintekniikasta liikkuaksesi vesillä luottavaisesti ja kalasta kuin ammattilainen!

Pääominaisuudet

 • Helppokäyttöinen monikosketuskäyttöliittymä
 • Tutkanäyttö Simradin laajakaistaisille 3G ™ / 4G ™- ja ​​Halo ™ -pulssikompressiotutkille
 • Tukee laajaa valikoimaa karttaformaatteja
 • Laajakuvanäyttö ja kirkas LED-taustavalo
 • Sisäänrakennettu laajakaistaääni™, CHIRP-kaikuluotain, StructureScan® HD -kuvaus tai ForwardScan ™ -luotaintuki (erillinen anturi vaaditaan)

Helppokäyttöinen monikosketusnäyttö

GO-sarjan näytöt ovat helppokäyttöisiä, älypuhelimista ja tablettitietokoneista tuttuja monikosketuskosketusnäyttöjä. Kotinäyttö on muokattavissa omien tarpeiden mukaan ja ominaisuudet, joita käytät eniten näet heti aloitusnäkymässä.

Navigointi ja reittipisteen hallinta

Simrad GO -sarjanäytöt ovat monipuolisia karttaplottereita, jotka tukevat laajaa karttaformaattien valikoimaa, kuten C-MAP®, Navionics®, C-MAP Genesis® ja NV Digital® -kartat. Tee reittipisteet yksinkertaisella kosketuksella ja anna niille haluamiasi nimiä, jotka helpottavat niiden löytämistä seuraavalla matkalla.

Löydä kalat CHIRP & StructureScan® HD – kaikuluotainten värikuvista

Lisää sopiva anturi ja GO-sarjan näyttö toimii tehokkaana kalastuskaikuluotaimena, joka sisältää CHIRP-tekniikan ja jolla voidaan löytää kalat koko vedensyvyyden mitalta. Lisää HDI- tai TotalScan -anturi ja näytölläsi on myös StructureScan HD -värikuva, josta näet kalatilanteen veneen alla ja ympärillä.

Laajenna näkymääsi Simrad-tutkan avulla. Simrad GO12 XSE on monipuolinen tutka-näyttö, jossa on plug-and-play-liitännät Simradin laajakaista 3G ™, laajakaista 4G ™ ja Halo ™ -pulssikompressiotutkajärjestelmille. Liiku luottavaisesti läpi ahtaiden satamien sekä turvallisesti huonossa näkyvyydessä, pidä silmällä kaukaisia pilvialueita ja ​​sadekuuroja ja löydä lintuparvia, jotka ovat merkkejä hyvistä kalastuspaikoista. Automaattinen viritys (tuning) auttaa antamaan selkeän tutkan kuvan kaikissa olosuhteissa, kun taas tutkakuva kartalla yhdistää tutkakohteet elektroniseen karttaan helpottaen ympäristön tulkintaa.

Helppoa navigointia automaattisella reitityksellä

Automaattinen reititys tuo kätevästi autoista tutun navigoinnin veneilyyn, auttaen sinua piirtämään reitin ja aloittamaan sen viivytyksettä. Valitse vain kohde, ja näyttösi ehdottaa lyhintä ja turvallisinta reittiä. Tämä ominaisuus on käytettävissä Navionics+ tai Navionics Platinum -kartoilla (Navionics Dock-to-dock Autorouting) ja C-MAP MAX-N + kartoilla (C-MAP Easy Routing).

Navionics® SonarChart ™ Live -tuki

Nauti Navionics SonarChart Live -ohjelmistosta parhaimmillaan. Käytettävissä yksinomaan Navionics-kartoilla, tämä ominaisuus luo syvyyskäyrät käyttäen kaikuluotaimen mittaamaa dataa näytön sisäisestä luotainmoduulista. Tulokset näytetään GO-sarjan näytöllä ja päivitetään reaaliajassa kalastaessasi tai ajon aikana.

Cruise Charting -ajonäkymä

Simrad GO -sarjassa on ainutlaatuinen Cruise Charting -sivu, joka on suunniteltu nopeita veneitä silmällä pitäen. Siinä yhdistyvät keskeiset navigointitiedot ja kartta yhdellä helposti luettavalla näkymällä.

Simrad SonicHub®2 yhteensopiva

Lisävarusteena saatava SonicHub®2-moduuli on täydellinen kumppani GO-sarjan näytölläsi. Voit soittaa musiikkia Bluetooth®-yhteensopivista tablettitietokoneista, älypuhelimista ja muista mobiililaitteista tällä laitteeseen liitettävällä musiikkisoittimella, jolloin et tarvitse erillistä audiojärjestelmää.

Sisäänrakennettu langaton yhteys

Simrad GO-sarja tarjoaa pääsyn verkkopalveluihin, mukaan lukien helppokäyttöiset karttadatan lataukset ja ohjelmistopäivitykset langattomien hotspot-sovellusten kautta. Liitä Simrad GO -sarjan näyttösi mobiililaitteisiin, näe Simrad GO -näyttö älypuhelimesi näytöllä tai käytä tablettitietokonettasi järjestelmän kauko-ohjaimena.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi GO12XSE-RYHMA
Valmistusmaa Meksiko
Valmistaja Simrad
Näytön koko 12"
Kaikuluotain Piirtävä kalakaiku, Monitaajuus (Down vision), Eteenpäin luotaava, Sivulle luotaava
Jännite 12V-24V
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Simrad GO12 XSE karttaplotteripaketit kaikuluotaimella
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista