Ale

Safire 39Di diesellämmitin veneisiin ja caravan ajoneuvoihin 12V

Isojen matkaveneiden tehokas venelämmitin. 0,9-3,9 kW diesellämmitin 4x60mm lähdöillä. Tehdaspakkaus sisältää lämmittimen, asennustelineen, polttoainepumpun putkistoineen ja johtosarjan. Valitse sopiva asennustaulu kahdesta eri vaihtoehdosta. Uusi Safire 39Di malli, täysin uusitulla ohjauselektroniikalla ja tehokkaammalla puhalluksella.
Saatavuus
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
36Di
Tarjoushinta 1 800,00 € Normaali hinta 1 960,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

SAFIRE 39Di Diesellämmitin

Safiren 39Di on vakaa isojen matkaveneiden lämmöntuottaja.  Erona 32Di malliin on neljä ilmaputken lähtöä vakiona ja suurin mahdollinen puhallusteho safiren lämmittimistä. Tällä lämmitinmallilla pysyy kuitenkin helposti 10-12 metrinen vene lämpimänä.

Erona aikaisempaan 3600Di versioon on täysin uusittu ohjauselektroniikka, joka on mahdollistanut jopa 15% paremman puhallustehon samalla virrankulutuksella. Samoin sytytyssykliä on kehitetty siten, että lämmittimen sytytyssykli adaptoituu lämmittimen liekintunnistuksen todellisen tilan mukaan. Tällä ollaan olosuhteista riippuen lyhennettyä merkittävästi sytytysaikaa. Uuden piirikortin kehitykseen on kahden vuoden kehityskaaren aikana käytetty vuosikymmenien tietotaito lämmittimien ohjauksesta. Uuden piirikortin joustava mikroprosessoritekniikka mahdollistaa huollon yhteydessä myös mahdollisesti palo ja puhallusarvojen auringontarkan säätämisen myös tulevien polttoainelaatujen paloarvovaatimusten muuttuessa. Laitteen kortti myös tallentaa käyttötuntitiedot ja siinä on 10 viimeisen vian muisti. Lämmitin tukee myös vanhan perusohjaustaulun ja Genius ohjaustaulun ohella uutta Sirius ohjaustaulua. Samoin GSM ohjaus on mahdollista Genius ohjaustauluun liitettävän 1287B GSM ohjainlaitteen kanssa.

04/2019 tuotantoerästä eteenpäin on Safiren lämmittimissä käytössä Thomas Magneten polttoainepumppu. Kyseessä on saksalainen pumppuvalmistaja, joka tekee käytännössä kaikkien suurien lämmitinmerkkien polttoainepumput, Webasto, Eberspächer ja Autoterm lämmittimille. Tämä pumppu on osoittautunut miljoonien kappaleiden kokemuksella erittäin luotettavaksi ja toimintavarmaksi pumpuksi. Polttoainepumpun vakaa toiminta on lämmittimen häiriöttömän toiminnan yksi perusedellytiksistä. Uudet pumput pystyvät käsittelemään kaikki käytössämme olevat polttoainelaadut. 

Samalla uusin ohjelmaversio mahdollistaa Sirius ohjaustaululla lämmittimen termostaattiohjauksen toiminnan siten, että lämmitin sammuttaa ja käynnistää itsensä termostaatin ylittäessä tavoitelämpötilan ja käynnistää taas itsensä uudelleen. 

Mekaanista muutosta laitteessa ei päälle päin ole vanhaan verrattuna ja se on täysin yhteensopiva vanhojen 2600Di, 3200Di ja 3600Di laitteiden kanssa. Hyväksi koettu palotekniikka ja hiiliharjattomat puhaltimet ovat säilyneet ennallaan.

Lämmitin on hiljainen ja vähävirtainen, kuten kaikki muutkin SAFIRE lämmittimet.

 • Teho 0,9-3,6 kW,
 • Virrankulutus 0,4-1,9 A (4Ah - 19Ah / yö 10h = noin 100Ah akulla viikon yöt yhdellä latauksella) 
 • Tehonkulutus 6,0-23 W
 • Hehkutusvirta 8A 6,5 min
 • Virrankulutus yhden starttisyklin virran kulutus 0,7Ah
Safire lämmittimien ilmamäärät m3/h
Vapaalla virtauksella
  Maks Min
23Di 91 75
32Di 124 95
36Di 150 105
3m putket jokaisessa lähdössä
23Di 82 66
32Di 125 86
39Di 139 95

[Katso myös lämmittimien arvot verrattuna muihin vastaaviin vertailutaulukostamme.]

Tehdaspakkaus sisältää:

 • Lämmitin
 • Seinäasennusteline (huom tuotekuvissa tasoasennuus lisävaruste kiinnitettynä)
 • Tehdaspakkauksen lisäksi tarvitset joko perusohjaustaulun, SIRIUS tai GENIUS ohjaustaulun, sekä savukaasuputken ja mahdollisesti savukaasujen läpiviennin ja
 • Polttoainepumppu ja polttoainelinja (3m) lämmittimeltä pumpulle ja 1,5m vapaa 3,2mm polttoaineputki pumpun päässä. Voit liittää lämmittimen sopivaan tankkiottimeen, tai valita liitossarjan tarpeen mukaan. 
 • virtajohdot valmiiksi kytkettynä (n. 3M)
 • Ohjaustaulun kaapeli (8m)
 • Kiristimet ja asennusruuvit
 • Lämminilmaliitäntä 3 x 60mm
 • Raitisilmaliitäntä 115mm
 • Ei sisällä ohjaustaulua. Sopiva ohjaustaulu valitaan tarpeen mukaan erikseen.

Tehdaspakkauksen lisäksi tarvitset sopivan ohjaustaulun lisäksi, sekä savukaasuputken ja mahdollisesti savukaasujen läpiviennin ja polttoainesäiliön tankkiottimella tai polttoaineen tankkiottimen.

Lisävarusteet mm:

 • Ohjaustaulu perusohjaustaulu SIRIUS / GENIUS ohjaustaulu. 
 • Mahdolliset lisälämpötila-anturit, elektroninen portaaton termostaatti (ohjaustauluissa termostaatti vakiona)
 • Runko tai kansiläpivienti savukaasuille, koaksiaalinen 28/45mm, (Wallas ja Safire käyttää samaa putkea) 
 • Savukaasuputki koaksiaalinen 28/45mm
 • Lämminilmaletkusto / ritilät.
 • Raitisilman otto adapteri 2*75mm letkuille. 

Safire lämmittimiä on kahta eri kokoluokkaa. Pienemmät lämmittimet 1600D ja 23Di, joiden kotelot ovat saman kokoiset 36Di ja 36Di lämmittimet ovat ns. surempaa koteloa, jotka ovat fyysisiltä mitoiltaan saman kokoisia. Laitteiden erot löytyvät puhaltimista, lämmönvaihtimesta ja polttimesta.

Safire lämmittimet on pitkän kotimaisen tuotekehityksen tulos. Safiren puhalluslämmittimet on suunnittelulähtökohdiltaan tehty kaikkein kovimpia olosuhteita ajatellen venekäyttöön, mutta niiden käyttökohteina voi olla hyvin myös matkailuautot ja vaunut, sekä muut liikkuvan kaluston lämmitystarpeet, joissa pieni virrankulutus ja jatkuva lämmöntuotto on ensijaisia vaatimuksia. Safiren lämmittimet on suunniteltu ns. jatkuvaan käyttöön, jolloin lämmitin voi olla keskeytyksettä päällä päiviä, viikkoja tai kuukausia. Toki tällöin tulee huomata, että kuukausien käytön jälkeen voi polttimen normaali puhdistus olla ajoittain tarpeen. Lämmittimen puhallinmoottoriit ovat kuulalaakeroituja ja hiiliharjattomia ja niiden käyttöikä voi olla jopa 200000 tuntia, kun useimpien eurooppalaisten kilpailijoiden hiilijarjalliset moottorit on laskettu noin 4000 tunnin käyttöikään.

Safire Poltintekniikka mahdollistaa polttoaineen polttamisen erittäin korkealla lämpötilalla ja puhtaalla siniliekkipalamisella. Poltin pystyy polttamaan Dieseliä, biodieseliä, polttoöljyä ja valopetroolia ja niiden sekoituksia. Nykyisten polttoaineiden säilyvyys voi kumminkin aiheuttaa ongelmia, joten kannattaa olla tarkkana, jos lämmitintä käytetään harvakseltaan. Useissa lämmittimissä poltinhuolto tarkoittaa koko polttimen vaihtoa ja poltin voi maksaa satoja euroja. Safiren poltin on tehty huollettavaksi ja puhdistettavaksi ja sen huoltokomponentit maksavat erittäin vähän. Normaali käytössä lämmittimen polttimen huoltoväli asettuu noin 5-10 vuoden väliin.

Safire lämmittimen mikroprosessoriohjattu elektroniikkakortti pystyy havaitsemaan kaikki laitteen toiminnat ja ilmoittaa mahdollisista vikakoodeista joko laitteessa olevalta näytöltä tai suoraan selväkielisillä viesteillä (genius näyttö) tai numerokoodein (sirius näyttö). Tyypillisiä vikoja voi olla esim. alijännite, polttoaineen loppuminen tai syöttöhäiriöt, ylikuumeneminen, jos läppiä on suljettu liikaa. Yksinkertaiset helposti ratkaistavat viat voivat keskeyttää joidenkin valmistajien laitteiden toiminnan totaalisesti ja laite voi mennä tehdaslukkoon. Safiren vikatilat kuitataan ohjauspaneelilta käyttäjän toimesta ja laite jatkaa normaalisti toimintaa menemättä koskaan lukkotilaan, joka edellyttäisi huoltomiehen paikalla käymistä tai kalliita tietokonepohjaisia diagnostiikkalaitteita. Tämä on merkittävä etu silloin, kun lämmitin asennetaan esimerkiksi veneeseen, joka voi olla kaukana lähimmästä diagnoositöpselistä. Prosessorikortti tallentaa muistiinsa laitteen käyttötunnit ja 10 viimeisintä vikakoodia, jotka voidaan huollossa lukea laitteesta ulos mahdollisten häiriöiden selvittämiseksi.

Safire lämmitin on aina varustettu kahdella puhallinmoottorilla. Toinen puhallin puhaltaa ilmaa paloprosessiin ja toinen puhallin huolehtii lämpimän ilman puhaltamisessa. Tässä järjestelyssä on etuna, että lämmittimen paloprosessi ja puhallusprosessi on täysin riippumattomia toisistaan. Laitteen lämpötila-anturit havainnoivat läpivirtaavan ilman lämpötilaa ja esimerkiksi erittäin kylmissä olosuhteissa lämmitin rajoittaa puhalluksen tehoa, jotta lämmittimestä saadaan mahdollisimman kuumaa ilmaa, kun taas toisenlaisissa olosuhteissa, pääpuhallinta kiihdytetään jotta lämmitin ei ylikuumene. Genius taulun erikoistoiminto tehotuuletus mahdollistaa myös pääpuhaltimen ajamisen maksimiteholla ja lämpötilan säätämisen erikseen. Tämä toiminta on kätevä esimerkiksi veneen kuivattamisessa. Erilliset puhallinmoottorit mahdollistavat myös tasaisemman puhalluksen kaikissa olosuhteissa. Lämmittimissä, joissa pää ja paloilmapuhallin on samalla akselilla, voi maksimiteholla puhallus olla joissain olosuhteissa virran kulutuksene nähden jopa tarpeettoman kova ja taas lämmititmen siirtyessä pienemmille tehoille puhallus romahtaa. Juuri nämä erilliset puhaltimet tekevät Safire lämmittimestä tasaisen lämmöntuottajan.

Kun päädyt lämmittimessä kotimaiseen Safire lämmittimeen, voit olla varma, että saat laadukkaan ja pitkäikäisen tuotteen, joka palvelee sinua edullisesti vuosia.

Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi 36Di
Paino 10.0000
Valmistusmaa Suomi
Valmistaja Safire
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 60mm
Minimiteho 0,9kW
Maksimiteho 4kW

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire 39Di diesellämmitin veneisiin ja caravan ajoneuvoihin 12V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista