Uusi

Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-BTM 20 sulaketta ja BTM monitori.

Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-BTM 20 sulaketta ja BTM monitori.

Tällä ohjaustaululla voidaan korvata yleisesti Bavaria purjeveneiden sähkötaulu modernilla sähkötaululla, jossa on monipuolinen BTM monitori. Sähkötaulussa on myös kiinteästi asennettu 12V tupakansytytinpistoke ja USB latauspistoke. Paketti ei sisällä virtashunttia (SHE300), eikä tankkiadpateria (TIL) kapasitiivisille tankkimittareille vaan ne on tilattava erikseen.
Tuotekoodi: SKU_30183011
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. 1-2 viikkoa

Normaali hinta: 870,00 €

Erikoishinta 696,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Philippi

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-BTM 20 sulaketta ja BTM monitori.

Bavaria purjeveneiden nykyisen sähköjärjestelmän nykyaikaistamiseksi on Philippi valmistanut kaksi uutta ohjaustaulua. Vaihtopaneeli on valmiiksi koottu johdinsarjalla, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen asennuksen. Saatavilla olevissa malleissa on joko PSM monitori, joka mahdollistaa väyläohjatun virranhallintajärjestelmän tekemisen tai BTM monitori, joka mahdollistaa akkujen kapasiteetin ja tankkitietojen esittämisen. 

Tällä ohjaustaululla voidaan korvata yleisesti Bavaria purjeveneiden sähkötaulu modernilla sähkötaululla, jossa on monipuolinen BTM monitori. Sähkötaulussa on myös kiinteästi asennettu 12V tupakansytytinpistoke ja USB latauspistoke. Paketti ei sisällä virtashunttia (SHE300), eikä tankkiadpateria (TIL) kapasitiivisille tankkimittareille vaan ne on tilattava erikseen.

Ohjaustaulu sisältää:

 • 20 lämpösuojasulaketta
 • 2 vapaasti ohjelmoitavaa keinuvipukytkintä
 • Tupakansytytinpistokkeen
 • USB tupla laturin.
 • Mitat L 265 x K 210 x S 70 mm

Philippi BTM Akku ja tankkimonitori 3,5 tuuman väritäytöllä.

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu värinäyttö, joka yksin pystyy huolehtimaan tavallisen veneen kaikki mittarinäyttötoiminnot. Laitteessa toimintoina neljän tankin mittaus, akkukapasiteetin mittaus yhdekltä hupiakkupiiriltä, sekä jännitemittaus starttiakkupiiriltä. Lisäksi laite kytkeytyy Philippin ACE sarjan latureihin näyttäen lataustiedot. Yksinkertainen asentaa ja sopii suoraan TCM ja BCM mittareiden tilalle, mitat 105x105x35mm. Pakkauksessa vain näyttö, tarvitset lisäksi tarpeesi mukaan virtamittaukseen SHA300 shuntin, tankkimittaukseen venekohtaiset anturit ja ACE laturille LIN liitäntämodulin 

Yleistä: 

Akku, säiliö ja latausmonitori BTM. Intuitiivinen, 3,5 tuuman TFT-kosketusnäyttö, jossa on kirkkausanturi, joka säätää näytön kirkkautta automaattisesti. Säiliön anturit, shunti "SHE 300" ja liitäntä laturille "ACELIN" on tilattava erikseen.

 • Käyttöjännite 8-32 V
 • Virrankulutus max. 70 mA @ 12V,
 • valmiustila: 6 mA Mitat
 • L 105 x W 105 x H 35 mm
 • Asennusleikkaus 88 x 88 mm n
 • BTM-tilausnumero: 0 7100 4000

Yhdistetty digitaalinen akku ja säiliömonitori BTM on seuraaja tunnetun ja menestyksekkään akunvalvontasarjan BCM ja akkumonitorin TCM jalanjälkiä. Sen 3,5 tuuman värillinen kosketusnäyttö graafinen näyttö antaa selkeän yleiskuvan veneen tankki ja sähkötilanteesta.  Saat nopeasti näytölle akkujärjestelmän tila ja jopa neljän säiliön tason. Laite ilmaisee ACE-laturin tilan käytön aikana. Se mahdollistaa virtshuntin SHE 300 kytkemisen akunvalvontaan, 4 säiliöanturin suoraan liitäntään ja automaattisen laturin ACE-liitäntään ACE-LIN-liitännän kautta. Näyttölaite sopiva kaikille akkutyypeille, kuten hapolle, geelille, AGM: lle ja LiFePO4: lle.

Yksi monitori ja monia mahdollisuuksia Olipa akunäyttö, säiliön monitorina tai vain latausmonitorina, kaikki on mahdollista. Näe kaikki yhdellä vilkaisulla.

Akun valvonta

Tarkkat akun tiedot virta, jännite, lataus- tai purkausvirta, jäljellä oleva aika, lämpötila ja hupiakun lataustila. Tilastolliset arvot lataussyklien, syvien päästöjen ja väliaineen lukumäärästä Purkaussyvyys antaa yleiskuvan akun käytöstä. Jopa 2 käynnistysakun pankin jännitteen seuranta on mahdollista. Lisäseurantaa varten yksittäiset hälytykset, kuten esim. voidaan määrittää akun varauskynnys.

Säiliön valvonta

Näyttö voi käyttää kaikkia Philippin myymiä säiliön antureita, kuten TGT / TGW, UTV, TDS / TDW ja DFS, voit myös käyttää jopa olemassa olevia antureita. Kolmansien osapuolten valmistajien säiliöanturit signaaleilla 10-180Ω / 240- 33Ω / 0-5V / 0-10V / 4-20mA ovat mahdollisia. Jokainen säiliö voidaan yksilöidä yksiselitteisesti, jopa sopeutumiseen lineaariset säiliögeometrit ovat mahdollisia. Tankeille voidaan asettaa vähimmäis- tai enimmäishälytysrajat on määritetty säiliötä kohti.

Latausvalvonta

Automaattinen kuormaimen ACE-liitäntä ACE-LIN on integroitu laturin toiminnan seuranta, \ t verkkojännitteen, latausvaiheen, akun lämpötilan ja latausvirta. Virran ja hiljaisen tilan säätö (tuuletin pois). Valvontaa varten voidaan määrittää yksittäiset vähimmäis- tai enimmäishälytysrajat akuille.

Hälytystoiminta

Säädettävä hälytys varoittaa vaarallisesta akkujen ylipurkautumisesta, ennen kuin akku on ylipurkautunut.  Hälytysviesti voidaan lähettää tekstinäytöllä sekä sisäisellä summerilla että integroidulla potentiaalivapaalla releellä olla.

 • Helppo asentaa 
 • Monitorin ja shuntin välinen yhteys muodostuu yksi rivi, jopa olemassa oleva rivi voidaan käyttää. 
 • Kaikki säiliöanturit on kytketty näytön takaosaan.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi SKU_30183011
Paino 1.0000
Valmistusmaa Saksa
Valmistaja Philippi
Soveltuvuus Ei
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-BTM 20 sulaketta ja BTM monitori.
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Philippi STV 726 kytkinpaneeli Bavaria Philippi STV 726 kytkinpaneeli Bavaria

Normaali hinta: 656,00 €

Erikoishinta 524,80 €

Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-PSL 20 sulaketta ja PSM2 Philippi sähkötaulu Bavaria Refit BAV 301-PSL 20 sulaketta ja PSM2

Normaali hinta: 1 065,00 €

Erikoishinta 852,00 €

Philippi SHE 300 LIN väylä virtamittaus shuntti BTM ja BLS mittareille Philippi SHE 300 LIN väylä virtamittaus shuntti BTM ja BLS mittareille

Normaali hinta: 102,90 €

Erikoishinta 82,32 €

Philippi BTI TIL tankkiadapteri kapasitiivislle tankkiantureille (Bavaria) Philippi BTI TIL tankkiadapteri kapasitiivislle tankkiantureille (Bavaria)

Normaali hinta: 91,90 €

Erikoishinta 73,52 €

Philippi ACE-LIN vaälikaapelisarja ACE latureille BTM ja BLS monitoreille Philippi ACE-LIN vaälikaapelisarja ACE latureille BTM ja BLS monitoreille

Normaali hinta: 52,90 €

Erikoishinta 42,32 €