Ale

Simrad NSS16 evo3 monitoiminäyttö luotainominaisuuksilla

Simrad NSS16 evo3 huikean kokoinen monitoiminäyttö luotainominaisuuksilla ja sisäänrakennetulla WiFi:llä on veneen navigoinnin keskus. Monipuoliset verkottumisominaisuudet ja uskomattoman intuitiivinen käyttöliittymä tekevät NSS sarjan näytöistä haluttavan tuotteen.
Saatavuus 1-2 viikkoa
Tuotekoodi
000-13240-001
Tarjoushinta 4 995,00 € Normaali hinta 7 023,32 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Pääominaisuudet

 • 16 tuuman SolarMAX™ HD -laajakuvanäyttö
 • Luotettavaa hallintaa kaikissa olosuhteissa: saumaton vaihto monikosketuksen ja näppäimistön välillä
 • Integroitu kaikuluotain, jossa kaksikanavainen CHIRP, ForwardScan®-etuluotain ja StructureScan® HD -kuvannus
 • Simrad-moduuleilla mahdollisuus lisätä muun muassa StructureScan® 3D -kuvannus ja edistyneitä Broadband Sounder™ -toimintoja
 • Laajenna järjestelmää Halo™-pulssikompressiotutkalla, Broadband 3G™/4G™ -tutkalla ja muilla Simrad-tutkaratkaisuilla
 • Simrad-autopilottijärjestelmien täydellinen hallinta NSS evo3 -kosketusnäytöllä tai -näppäimistöllä
 • Pääsy esimerkiksi moottorin valvontaan ja äänentoistojärjestelmän ohjaukseen NMEA 2000® -yhteyden kautta
 • Navigointi on tarkkaa upotetulla, tarkalla 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanottimella
 • TripIntel™-tekniikka helpottaa reittisuunnittelua, tuki myös Navionics Autorouting- ja Jeppesen Easy Routing -toiminnoille
 • Sisäinen GoFree™ Wi-Fi mahdollistaa verkkotoimintojen käytön sekä valvonnan ja hallinnan älypuhelimella ja tabletilla
 • Valittavana asennus komentosiltamaisesti kojelaudan tasoon tai kiinnitys asennusjalalla melkein mihin tahansa
 • Sisältää maailmanlaajuisen peruskartan

16 tuuman SolarMAX™ HD -laajakuvanäyttö
SolarMAX™ HD -näytön tekniikka mullistaa tavan käyttää elektronisia ohjaimia. Näyttö takaa tarkan ja selkeän näkymän olosuhteista riippumatta. Erittäin laajat katselukulmat takaavat, että näet näytön sisällön selvästi missä tahansa asennossa, istuen ja seisten. Näyttö on selkeä myös päivänvalossa kirkkaan LED-taustavalon ja heijastamattoman pinnoitteen ansiosta. SolarMAX™ HD -näytöt on suunniteltu siten, että voit käyttää niitä huoletta ulkotiloissa suorassa auringonpaisteessa. Nämä säänkestävät näytöt on liimattu optisesti, joten niihin ei tiivisty kosteutta eikä näyttö sumeudu. SolarMAX™ HD -näyttö näkyy selkeästi kaikissa olosuhteissa.

Luotettavaa hallintaa kaikissa olosuhteissa
NSS evo3 -näytön avulla voit hallita toimintoja omalla tavallasi. Voit käyttää usean kosketuspisteen tunnistustekniikkaa tukevaa intuitiivista kosketusnäyttöä tai vaihtaa helposti sisäänrakennettuun, kiertosäätimellä varustettuun näppäimistöön. Jokaista näyttötoimintoa voi ohjata joko kosketusnäytöllä tai näppäimistöllä, joten voit käyttää eri säätimiä tarpeen ja olosuhteiden mukaan. NSS evo3 -näytön näppäimistöllä voit myös lukita kosketusnäytön ja käyttää perinteisiä painikkeita ja kiertosäädintä ilman erillistä näppäimistöä.

Integroitu kaikuluotain
Kaikissa NSS evo3 -näytöissä on sisäänrakennettu kaikuluotainmoduuli, jossa on hyödynnetty Simradin kaikutekniikkaa. Näin se sopii hyvin urheilukalastukseen ja huviveneilyyn. StructureScan® HD -kuvannuksessa on yhdistetty DownScan- ja SideScan-luotaimet. Tuloksena on valokuvamainen näkymä veneen ympärillä olevista kalaparvista. Palkitun ForwardScan®-luotaimen avulla voit veneillä turvallisemmin, sillä se näyttää kuvaa aluksen edessä olevasta pohjasta. Broadband Sounder™ -laajakaistatekniikka on CHIRP-yhteensopiva, ja se tukee uutta TotalScan™-kaikuanturia ja kaksikanavaisia CHIRP-kaikuantureita. Yhteen yksikköön asennetut kaksikanavaiset kaikuanturit kattavat useita syvyysalueita ja keilakulmia samanaikaisesti. Laite sopii täydellisesti esimerkiksi urheilukalastukseen, jossa on tarpeen tarkastella vesikerroksen eri osia. Kaikuanturissa on kaksi porttia, joten siihen voi liittää samanaikaisesti StructureScan® HD -moduulin tai ForwardScan®-luotaimen ja CHIRP-luotaimen tai perinteisen kaikuluotaimen.

Yhteensopiva Simrad-laajennusmoduulien kanssa
NSS evo3 -näytöt ovat yhteensopivia Simrad-laajennusmoduulien kanssa sekä uuden StructureScan® 3D -kuvannuksen, edistyksellisen CHIRP-yhteensopivan S5100-laajakaistaluotaimen ja monen muun Plug and Play -liitettävyydellä varustetun moduulin kanssa. Moduulin toimintoja voidaan jakaa useiden NSS evo3 -näyttöjen välillä. Lisäksi Simrad-näyttöjärjestelmää on helppo laajentaa uusilla moduuleilla veneilyn ja tarpeiden mukaan.

Tutkajärjestelmän hallinta
Laajenna järjestelmää Halo™-pulssikompressiotutkalla, Broadband Radar™ -tutkalla ja muilla HD-digitaalitutkajärjestelmillä. NSS evo3 -näytöt voidaan yhdistää verkkoon kytkettyihin Simrad-tutkajärjestelmiin. Näin saadaan monipuolinen tutkaliitäntäyksikkö, jossa on helppokäyttöisiä esiasetustiloja, manuaaliset säätömahdollisuudet, MARPA-kohteiden jäljitys, hälytysalueet, overlay-kerrosnäkymät ja monia muita ominaisuuksia käytettävän tutkajärjestelmän mukaan.

Integroitu Simrad-autopilotti
Simrad-autopilottijärjestelmien täydellinen hallinta onnistuu NSS evo3 -kosketusnäytöllä tai -näppäimistöllä. Voit määrittää suunnan, säilyttää suunnan tuulessa ja vuorovedessä, ohjata reittipisteelle tai seurata monimutkaista reittiä helppojen näytössä näkyvien ohjainten avulla. NSS evo3 -näyttöjä voidaan käyttää musta laatikko -autopilottijärjestelmän ohjaimina tai ne voidaan yhdistää erityisten autopilottien ohjaintaulujen ja langattomien kauko-ohjainten kanssa. Verkkoon yhdistettyä Simrad-autopilottijärjestelmää voidaan hallita mistä tahansa NSS evo3 -näytöstä. Tästä toiminnosta on hyötyä erityisesti kahden ohjauspaikan aluksissa.

NMEA 2000® -liitäntä
Alan standardien mukaisella NMEA 2000® -liitännällä voidaan yhdistää aluksen eri Simrad-järjestelmät ja kolmansien osapuolten elektroniikkajärjestelmät, kuten moottorin ja polttoaineen valvontatoiminnot, digitaaliset mittarit, AIS-integrointi, äänentoistojärjestelmän ohjaus ja paljon muuta.

Sisäänrakennettu 10 Hz:n GPS-vastaanotin
Kaikki NSS evo3 -näytöt sisältävät integroidun, tarkan ja nopean GPS/GLONASS-vastaanottimen, joka päivittää sijainnin kymmenen kertaa sekunnissa. Tämä sopii erityisesti nopeiden moottoriveneiden sujuvaan seurantaan. Lasikuituveneissä asennus voidaan usein tehdä asennusjalalla tai uppoasennuksena kojelaudan tasoon, eikä järjestelmään tarvita erillistä GPS-vastaanotinta. Valinnaista ulkoista GPS-vastaanotinta voidaan käyttää varalaitteena sijainnin määrittämisessä tai tietyissä asennuksissa, joissa selkeän GPS-signaalin vastaanottaminen sisäänrakennetusta vastaanottimesta on häiriintynyt.

Mukautettavat toimintopainikkeet
NSS evo3 sisältää käyttäjän mukautettavissa olevan toimintonäppäimen, jolla pääsee nopeasti siirtymään valittuihin ominaisuuksiin. Voit kätevästi siirtyä yhdellä painikkeella useimmin käyttämääsi toimintoon, kuten navigointiin, autopilottiin tai tutkaan. Vaihtoehtoisesti voit määrittää painikkeelle toiminnon, jonka haluat saada nopeasti käyttöön. Voit luoda MOB-näppäimen hätätilanteita varten tai painikkeen luotaimen lokien tallentamiseen Insight Genesis -toimintoon tai kosketusnäytön lukitsemiseen, kun käytät näppäimistöä tai ulkoista ohjainta. Voit tallentaa kaksi toimintoa: yhden nopealle painallukselle ja toisen pitkälle painallukselle.

TripIntel™-tekniikka
TripIntel™-tekniikka on suunniteltu käytettäväksi nopeissa moottoriveneissä. Tekniikka seuraa reittiä ja näyttää tärkeimmät tiedot, joita tarvitaan turvalliseen veneilyyn. Polttoaineen riittävyys näkyy suoraan kartoissa, joten pysyt ajan tasalla ja voit tehdä päätökset veneen toimintamatkan mukaan. Lisäksi näet nykyiset ja tulevat vuoroveden tasot sekä edellisten matkojen yksityiskohtaiset historiatiedot. Cruise Performance Indicator helpottaa trimmauksen ja kaasun säätämistä matkalla, jotta polttoainekustannukset jäävät mahdollisimman alhaisiksi ja pysyt ”vihreällä alueella”, jolloin pääset mahdollisimman pitkälle pitäen polttoainekustannukset alhaisina.

Helpompaa navigointia automaattisen reitityksen ansiosta
Automaattinen reititystoiminto tuo autoista tutun navigoinnin veneilyyn. Voit tehdä reitin ja lähteä liikkeelle entistäkin nopeammin. Valitse vain määränpää, ja NSS evo3 -näyttö ehdottaa lyhintä, turvallisinta reittiä ottaen huomioon aluksesi syväyksen ja mitat. Tämä toiminto on käytettävissä Navionics+- tai Navionics Platinum -kartoissa (Navionics Autorouting) sekä CMAP MAX-N+ -kartoissa (Easy Routing).

Sisäänrakennettu GoFree™ Wi-Fi
Sisäänrakennettu GoFree™ Wi-Fi mahdollistaa verkkokarttojen lataamisen, Insight Genesis -karttojen luomisen ja järjestelmän laajuiset ohjelmistopäivitykset. Voit selata ja ostaa monenlaisia karttoja GoFree™-verkkokaupasta sekä ladata karttoja suoraan näytön muistikortille poistumatta ohjauspaikalta. Lataa näytön muistiin tallennetut kaikuluotainlokit suoraan Insight Genesis -pilvipalveluun. Luo niistä sitten yksityiskohtaisia, mukautettuja karttoja rannikoiden ja sisävesien suosikkikalastuspaikoistasi. GoFree™-verkkopalveluja voi käyttää kaikkialla, missä Wi-Fi-yhteys on käytettävissä.

Integrointi älypuhelimeen ja tablettiin GoFree™ Link -sovelluksella
Kun käytössäsi on GoFree™ Wi-Fi ja maksuton GoFree™ Link -sovellus, voit tarkastella NSS evo3 -näyttöä Apple iPhonella tai Android-älypuhelimella tai hallita näytön toimintoja Applen iPadilla tai Android-tabletilla vesillä ollessasi. Näin voit tarkastella karttoja sekä tutka-, kaiku- ja moottoritietoja ja paljon muuta missä päin venettä tahansa.

Useita kiinnitysvaihtoehtoja
NSS evo3 -näytöt voidaan asentaa asennusjalan avulla melkein mihin tahansa veneessä tai uppoasentaa komentosiltamaisesti kojelaudan tasoon. Näissä uppoasennettavissa näytöissä on matala 8 mm:n profiili ja yhtä moderni ja tyylikäs muotoilu kuin muissa Simrad-komentosiltatuotteissa

Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi 000-13240-001
Paino 10.0000
Valmistusmaa Meksiko
Valmistaja Simrad
Kaikuluotain Monitaajuus (Down vision), Eteenpäin luotaava, Sivulle luotaava
Jännite 12V-24V

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Simrad NSS16 evo3 monitoiminäyttö luotainominaisuuksilla
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista