B&G Triton

B&G Triton

Triton 2 sarjan purjehdusinstrumentit. 


Asenna veneeseesi Triton2 sarjan instrumentit ja nauti kristallinkirkkaista näytöistä, jotka tarjoavat parhaalla mahdollisella tavalla kaiken instrumenttidatan luettavaksesi kaikissa olsouhteissa. 

Kurssisi näyttää selkeämmältä Triton²: n kanssa
Katso luotettavat tiedot: nopeus, syvyys, tuuli ja paljon muuta värillisinä Triton 2 : n matalan profiilin, intuitiivisilla näytöillä. 4,1 tuuman näyttö näyttää sinulle, mitä sinun täytyy nähdä, yöllä ja päivällä - ja myös suorassa auringonvalossa - ja antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset veneelläsi älykkäämmin ja turvallisemmin säästä riippumatta.

Katso mitä haluat nähdä
Mukauta Triton 2 näyttääksesi mitä haluat nähdä, sijoitettuna juuri sinne, missä haluat nähdä sen. Yksinkertaiset numeeriset näytöt näyttävät kaikki verkossa olevat tiedot, kun taas intuitiivinen SailSteer-näyttö sijoittaa kaiken tarvitsemasi yhteen paikkaan, tuulitiedot ja veneen nopeus peittyvät intuitiiviseen kaavioon, joka näyttää myös viivat, suunta- ja reittipistetiedot. Triton 2 näyttää myös AIS-tiedot, jotta näkee ympäröivät alukset selkeästi, ja voit soittaa niihin linkitetyn DSC VHF -radion avulla suoraan laitteen näytöltä.

Matala profiili
Triton 2: n matalaprofiilinen muotoilu parantaa ohjaamoa. Vain 8 mm ylpeänä seisovassa tyylikkäässä näytössä on laaja katselukulma ja poikkeuksellinen kirkkaus, mutta se kuluttaa merkityksetöntä 150 mA: n tehoa. Joten riippumatta siitä, asennatko näytön ruoriin, laipioon tai luukun yli, näet aina tarvitsemasi tiedot.

Lisää nopeutta, syvyyttä ja tuulta pakkauksillamme
Laajenna Triton 2 -näyttöjen ominaisuuksia ja säästä rahaa kätevillä pakkauksillamme.

Nopeus / syvyys-paketti lisää älykkään Tri-Ducer-laitteen syöttämään veneen nopeutta, syvyyttä ja lämpötilaa Triton 2 -näyttöön NMEA 2000 -verkon kautta tai lisäämään Tuuli nopeudella / Syvyys / Tuuli-paketin ja uuden WS300-sarjan langallisen tai langattoman tuulen anturit.

Määritä Triton²-järjestelmäsi
Triton 2 on niin helppokäyttöinen, että sinun ei tarvitse tarvita ohjekirjaa. Täällä B&G: n tuoteasiantuntija Mike Sugden kertoo sinulle Triton²-näytön eri asetuksista ja näkymistä varmistaaksesi, että saat kaiken irti B&G-näytöstäsi, kun se on asetettu risteilytilaan.

Triton² Pilot ottaa hallinnan täysin turvallisesti
Istu alas ja nauti purjehduksesta Triton²- ohjaajan kanssa. Merimiehille suunniteltu ja testattu jokaisessa maailman valtameressä Triton 2 Pilot ohjaa veneesi tunti tunnilta paremmin kuin useimmat ruorimiehet. Triton 2 Pilots -laitteessa on älykäs purjehdusominaisuus kompassilla ja tuulen ohjauksella, älykkäät ohjaustoiminnot tarttumiseen napin painalluksella ja karttaplotterin integrointi reittipisteiden ja reittien navigoinnin mahdollistamiseksi. Näppäimistö tarjoaa kaikkien autopilotin toimintojen tarkan hallinnan, joka näkyy automaattisesti läheisessä Triton²- näytössä.

 

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen