NSX

NSX

Meillä on ilo ja kunnia esitellä  – Simrad® NSX – Kyseessä on Simrad®-malliston uusin Monitoiminäyttö, joka tarjoaa moottoriveneilijöille karttaplottereiden ja kaikuluotainten uusinta tekniikkaa. Simrad® NSX -näyttö on saatavana 7, 9 ja 12 tuuman kokoisena. Se perustuu täysin uuteen käyttöjärjestelmään, joka on suunniteltu antamaan veneilykokemukselle kokonaan uusi merkitys.

 

NSX:ssä on innovatiivinen ja moderni käyttöliittymä ja uusi intuitiivinen kosketusnäyttö, joka näyttää kartan yksityiskohdat kristallinkirkkaasti. Siinä on uudet tehokkaat C-MAP®-navigointiominaisuudet, ja lisäksi se on yhteensopiva kaikuluotain-, tutka- ja autopilottijärjestelmien kanssa. Yksinkertaiset ohjatut asetusten määritystoiminnot opastavat käyttäjää kaikissa laiteasennuksen vaiheissa, ja Simrad®-sovelluksen integrointi helpottaa älypuhelimen yhdistämistä.

 

”Veneilyelektroniikka on kehittynyt valtavasti vuosikymmenien aikana, mutta tämän tuotteen kohdalla olemme erityisesti keskittyneet tekemään veneilystä ja navigoinnista sekä helpompaa että saavutettavampaa kuin koskaan ennen”, sanoo Mike Fargo, Simrad® Yachtingin EVP. ”Siksi pidän tästä tuotteesta. NSX:n suunnittelussa kehitystiimimme on kuvitellut ja määritellyt uudelleen sen, mitä karttaplotteri ja kaikuluotain voivat kuluttajalle merkitä. Käyttökokemusta yksinkertaistettiin siitä hetkestä alkaen, kun otat NSX:n pois pakkauksesta, aina vesillä tapahtuviin seikkailuihin asti.”

 

NSX on täynnä Simrad®-tekniikkaa. Se on suunniteltu tarjoamaan laajan ekosysteemin, jonka avulla käyttäjät voivat laajentaa monitoiminäyttöä lisätoiminnoilla, kätevillä integroinneilla ja useilla muiden valmistajien sovelluksilla. Kalastusta rakastavat veneilijät voivat käyttää NSX:ää ja katsella tarkkoja kuvia sekä veneen alta että sivulta Active Imaging™- ja CHIRP-luotainten sekä SideScan/DownScan Imaging™- ja FishReveal™-tekniikoiden avulla tai tarkkailla vieläkin syvempiä vesiä useiden yhteensopivien kaikuanturien avulla. Integrointi tutkaan onnistuu helposti, ja käyttäjät voivat hyödyntää automaattiohjausjärjestelmiään parhaalla mahdollisella tavalla muodostamalla yhteyden automaattiseen reititykseen.

 

”Simrad® on luonut luotettavuuden, turvallisuuden ja innovaation perinnettä yli 75 vuoden ajan”, Fargo sanoo. ”NSX on suunniteltu vesilläliikkujille. NSX sopii loistavasti esimerkiksi viikonlopun veneretkille, perheen kanssa kalastamiseen, sukeltamiseen, vesiurheiluun tai mökkisaarella käymiseen. Olemme suunnitelleet sen yksinkertaisemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi, ja uusi käyttöjärjestelmä kaiken perustana on vaikuttanut suuresti tehden veneilijöiden käyttökokemuksesta saumattoman.”

 

”Perimmäisenä kokemuksena on, että veneilijän on helpompi saada lisäarvoa ja että tuotetta on helpompi käyttää”, teknologiajohtaja Jarred Clayton kertoi. ”Suunnittelutiimi on parantanut satoja pieniä asioita asiakaspalautteen perusteella tehden tuotteesta paljon paremman. Tässä tuotteessa on ehdottomasti maailman parhaat kartat, ja siitä olemme erittäin ylpeitä.”

 

Simrad® NSX on saatavilla esimerkiksi seuraavilla ominaisuuksilla

 

  • Seuraavan sukupolven veneilyyn optimoitujen C-MAP Discover™ X- ja Reveal™ X -karttojen tuki.
  • Laaja 3..osapuolen sovellusten integrointi mahdollistaa useiden toimittajien sovellusten integroinnin ja tuen.
  • Ohjattu asetusten määritystoiminto opastaa käyttäjiä asennuksen läpi tehden siitä helpompaa ja nopeampaa.
  • Täysin muokattavissa ja mukautettavissa näytön älykkäällä vedä ja pudota -mukautustoiminnolla sekä täysin muokattavan mittaripalkin avulla.
  • Parannetut päivä- ja yötilat. Ole valmiina lähtöön kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa.
  •   Korkean resoluution syvyyskäyrät näkyvät yhden jalan tarkkuudella yhteensopivissa kartoissa.
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen