Zeus3s

B&G Zeus3 sarjan plotterit ovat markkinoiden monipuolisimpia pelkästään purjehduskäyttöön tarkoitettuja kattaplottereita. Ominaisuuksien määrä suorastaan huimaa päätä. Kun haluat vain parasta, valitse B&G Zeus3s

Erittäin nopea prosessori välitöntä vastetta varten

Nauti poikkeuksellisesta tilannetietoisuudesta Zeus 3S: n korkean suorituskyvyn prosessorin ansiosta. Karttojen, tutkan, ForwardScanin ja autopilotin ohjausten samanaikaiselle ajamiselle on runsaasti prosessointitehoa tinkimättä suorituskyvystä - joka antaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut purjehdukseen, turvallisena tietäen, että voit seurata ympäristöäsi.

Purjehdi luotettavasti B&G: n palkituilla purjehdusominaisuuksilla kruisaillen tai kisaillen

SailSteer, RacePanel, StartLine, Laylines, SailingTime, Advanced Windplot ja Weather -reititys PredictWind-integraatiolla.

Lyömätön selkeys ja hallinta

Täysi monikosketusnäyttö ja oma näppäimistö yhdistettynä erittäin kirkkaaseen SolarMax HD IPS -näyttöön, joka tukee useita eleitä ja laajaa katselukulmaa kirkkaassa auringonvalossa, tarjoaa täydellisen hallinnan ja näkyvyyden mistä tahansa kulmasta, valosta tai sääolosuhteista.

Helposti laajennettava verkko

Lisää vain voimaa nauttiaksesi Zeus 3S: stä monipuolisena erillisenä karttaplotterina, jolla on ensiluokkaiset navigointitoiminnot. Parhaan kokemuksen saamiseksi karttaplotteria on kuitenkin helppo yhdistää H5000-, AutoPilot-, ForwardScan-, FLIR IP-kameroilla, NMEA2000 & 0183 sekä uusimmat HALO- ja laajakaistatutkat, jotta kohde voidaan tunnistaa parhaalla mahdollisella tavalla, pienellä teholla, välittömällä päällä ja säällä . Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla voit yhdistää ja peilata tai hallita Zeus 3S -näyttöäsi älypuhelimella tai tabletilla.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen