C-map

Aina tuoreet C-map kartat

Olemme C-map Dealer Programming Center ja pystymme ohjelmoimaan kaikki C-map kortit toimipisteessämme. Tietokoneemme on reaaliaikaisessa yhteydessä C-mapin palvelimelle ja lataamme aina saatavilla olevan uusimman aineiston. Jokainen kortti valmistetaan aina tilaamisen jälkeen ja voitte olla varmoja, että aineistomme on viimeisin käytettävissä oleva aineisto. Huomioikaa, että jos tulette paikan päälle noutamaan eksoottista karttaa, jota emme ole ladanneet koneemme muistiin, voi lataaminen kestää aineistosta riippuen useita tunteja. Varmista oman laitteesi sopivuus erilasiin C-map tuotteisiin [tästä linkistä löytyvästä  yhteensopivuus taulukosta]

C-map N+

Uusi karttaformaatti Navico ryhmän plottereille. Simrad, B&G, Lowrance. Selkeälukuinen ja varmatoiminen karttavaihtoehto. Ei hävitä viittoja eikä kiviä yllättäen. 

C-map 4D

Huippukartta niille, jotka haluavat vain parasta. Toimii Furunon pienemmissä plottereissa, sekä Raymarinen tuoremmissa plotterisarjoissa. Aineistona joko tuttu C-map MAX ja lisävaihtoehtona myös varmatoiminen rasterikartta. 

C-map MAX

Se tuttu oranssi kortti tai voi olla myös SD kortilla. Hyvin yleinen karttaformaatti noin 5-10 vuoden ikäisissä plottereissä. Vielä tänäkin päivänä erittäin toimiva karttaratkaisu

C-map NT+

Musta kortti vanhoihin Raymarine, Raytheon ja Simrad laitteille. Yleensä hieman iäkkäämpiä koneita, mutta erittäin toimiva karttajärjestelmä. 

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen