Lime Power LiFePO4 akku 60Ah

Turvallinen ja tehokas Limepower 60Ah LiFePO4 akku 60Ah. Litiumakku varautuu kymmenen kertaa nopeammin, kuin tavallinen lyijyakku ja sitä voidaan prukaa toistuvasti tyhjästä täyteen, ilman akun kapasiteetin menetystä tuhansia kertoja.
Saatavuus
Tuotekoodi
LIME60AH
595,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Lime Power LiFePO4 akku 60Ah

Pitkäikäinen ja huoltovapaa 60 Ah litiumioniakku.

 • Li-ion akkujen varauksen vastaanottokyky on erinomainen, eli ne voidaan ladata nopeasti.
 • Akkuja voidaan myös purkaa enemmän suhteessa perinteiseen lyijyakkuun
 • Nimelliskapasiteetti: 200Ah
 • Max purkuvirta 3 s pulssi: 300A
 • Suurin purkuvirta 30 min: 100A
 • Erinomainen vaihtoehto veneeseen tai matkailuautoon, missä tilaa vähän ja energiantarve suuri suhteessa painoon.

Tekniset tiedot:

 1. Käyttöjännite: 13,9 V
 2. Max. latausjännite: 14,6 V
 3. Mitat (K x L x P): 215 x 318 x 165 mm
 4. Paino: 18,5kg

Yleistä

Litiumakuissa on ominaisuuksia, jotka monin tavoin tekevät niistä sopivampia energian varastointiin kuin tavalliset lyijyakut.
Tyypillisiä ominaisuuksia, jotka kiinnostavat veneen omistajaa ovat, että ne ovat kevyempiä, korkeampi energiatiheys, kestävät korkeamman latausvirran, kestävät pidempään.
Niissä ei ole myös lyijyä, el

Elinikä

Litiumparistojen (LiFePO4) käyttöikä on todettu olevan jopa 2000 latausjaksoa 70%: n purkauksessa (usein DOD 70%).
On epäselvää, saavutammeko veneen omistajina tämän käyttöiän käytännössä vaikeiden olosuhteiden vuoksi.
Tuloksemme osoittavat, että litiumparistojen odotetaan säilyttävän 80% kapasiteetista 10 vuoden kuluttua.

Lataaminen

Litiumparistoja on helpompi ladata, koska niitä voidaan kutsua "kaikkiruokailijoiksi".
Useimmat litiumparistojen valmistajat ilmoittavat, että akut pitäisi ladata ns. CC-CV-tekniikan avulla, parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Akut voidaan ladata sekä pienillä että suurilla virroilla. Pienellä teholla tarkoitetaan sitä, että niiden lataaminen voi kestää jopa 10 tuntia, ja suurilla latauksilla tarkoitetaan niin suurta latausvirtaa kuin valmistajan suosittelemaa enimmäismäärää. Suurin latausvirta asetetaan tavallisesti arvoon 1C. 1C on teho, joka tarvitaan akun täyteen lataamiseen tunnin aikana, kun taas 0,1C on teho, joka tarvitaan akun täyteen lataamiseen 10 tunnin kuluessa.

Kapasiteetti

Olemme suorittaneet omat kapasiteetin mittaukset akuillamme.
Tämä tehdään lataamalla akku noin 28A: n (0,7 ° C) lopulliseen jännitteeseen 14,4 voltin 5 tunnin ajan huoneenlämpötilassa (19 ° C). Akku on ladattu lähes 1,5 tunnin kuluttua, mutta täällä halutaan täyttää jopa viimeinen prosenttiosuus. Sitten akku tyhjenee noin 105 wattia, kunnes napajännite on 11,0 volttia. Purkausprosessin aikana tehoa seurataan toistuvalla virran ja napajännitteen mittauksella. Noin 5 tunnin kuluttua napajännite on laskenut 11,0 V: iin ja akku on "purkautunut" ja virta katkeaa. Laskemme purkautumisajan ja keskimääräisen tehon tuottaman watin tuntimäärän.

Luotettavalla ratkaisulla veneessä ei enää tarvita erillistä käynnistysakua.
Erillisellä käynnistysakulla luulisi olevan turvallisempaa. Meidän ratkaisumme on akkuvahti. Akunvahti varmistaa, että sähkönkäyttäjät voivat käyttää lähes koko akun akussa olevaa energiaa, mutta myös jättää runsaasti virtaa turvallisen moottorin käynnistämiseksi.
Vastaan tulee usein sähköjärjestelmiä, joita voidaan yksinkertaistaa. Vähemmän kytkentäpisteitä ja usein lyhyempiä johdotuksia, vähentävät latauksen aikaa
Tämä antaa erityisen suuria etuja akuillemme, koska ne vastaanottavat suuria latausvirtoja paljon paremmin kuin lyijyakut.
Suosittelemme 1 akkua sekä käynnistykseen että kulutukseen, mutta myös kaikkiin keulapotkuriin.
Se tulee myös halvemmaksi ilman ylimääräistä akkua käynnistystä varten

Talvikunnossapito

LIME Powerin akkujen itsepurkautuminen on hyvin vähäistä, eikä niitä tarvitse ladata talvella. Varmista, että akut on ladattu puolet tai enemmän noin 13,20 volttia tai enemmän. Irrota sitten yksi liitäntä paristoihin siten, että niillä ei ole varmasti kuluttajaa. Kytke vain paristot keväällä ja käynnistä.
Jos katsot paristoja talven aikana ja huomasit, että napajännite on laskenut hieman, ehkä 13.10V, se on täysin kunnossa. Pistojännite laskee hieman, kun lämpötila laskee.

Lisätietoja
Tuotekoodi LIME60AH
Valmistusmaa Ruotsi
Valmistaja Lime Power
Paino 24.2000

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lime Power LiFePO4 akku 60Ah
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista