Safire, Genius ohjaustaulu poistunut

Safire GENIUS ohjaustaulu. Genius ohjaustaulu antaa Safire lämmittimeesi todella paljon lisäominaisuuksia. Nelirivinen graafinen näyttö kertoo lämmittimen toimintatilat, mahdollistaa ajastukset, polttoaineen kulutuksen monitoroinnin, ja selväkieliset vikakoodi. SAfire Geniusohjaustaulu on poistunut markkinoilta 2022
Toimittajan varastossa. Arvioitu toimitusaika: 9 päivää.
Tuotekoodi
SKU_2216
355,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Safire Genius ohjaustaulu herättää lämmittimesi henkiin. Se antaa moninkertaisen määrän helppolukuista dataa verrattuna mihin tahansa muuhun käyttöpaneliin. Kaikki käyttö helppolukuisella ja selvällä nelirivisellä taustavalaistulla LCD näytöllä. Tekstit selvällä suomen, ruotsin tai englannin kielellä.

 • Sisäänrakennettuna yksi lämpötila-anturi. Lisäksi voidaan kytkeä kaksi lisä lämpötila-anturia esimerkiksi makuuhyttiin ja salonkiin, jolloin lämmitintä voidaan ohjata esimerkiksi illalla salongin termostaatin mukaan ja yöllä makuuhytin termostaatin mukaan.
 • Kalenteriohjattu kello. Voit asettaa esimerkiksi lämmittimen käynnistymään kahden viikon kuluttua perjantaina, klo 14, jolloin lämmin vene odottaa sinua laiturissa.
 • Erikseen säädettävä lämmitys ja puhallusteho. Saat säädettyä esimerkiksi maksimi puhalluksen ja minimi lämpötehon kostealla vesisadekelillä, tehokas veneen kuivatus, kumminkin veneen kuumenematta liikaa.
 • Polttoainemäärän mittaus. Näyttää kulutetun polttoainemäärän ja erillistankilla jäljellä olevan polttoainemäärän. Polttoaineen loppuminen ei pääse enään hyökkään puskan takaa.
Lisätietoja
Valmistaja Safire
Tuotekoodi SKU_2216
TRY K
Paino 0.4000
Valmistusmaa Suomi

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 2500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 2500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire, Genius ohjaustaulu poistunut
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista