Safire 2100Di + Sirius ohjaustaulu, Special edition

Safire 2100Di + Sirius ohjaustaulu, Special edition Safire 2100D tekee paluun vielä hetkeksi erikoiserän muodossa. Tehtaalla oli vielä erä lämmönvaihtimia ja runkopeltejä, joista tehdään yksi erä lämmittimiä markkinoille. Erona aikaisempaan 2100D malliin on uusi ohjauselektroniikka, joka on sama kuin 23Di mallissa, sekä Sirius ohjaustaulu. virtapihi kaveri myydyimpään venelämmitinluokkaan. 0,7-2,1 kW diesellämmitin 2x60mm lähdöillä, tehdaspakkaus. 12V BLACK FRIDAY ERIKOISERÄ, -Erä myyty loppuun -
Toimittajan varastossa.
Tuotekoodi
SF2100D
1 519,00 €

DRIVE IN PALVELU - NOUDA TUOTTEESI PIHALTA - VÄLTÄ KONTAKTEJA [lue lisää... ]


TÄRKEÄÄ TIETOA 2021 SAATAVUUKSISTA JA TOIMITUSAJOISTA [lue lisää... ]


Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Safire 2100Di + Sirius ohjaustaulu, Special edition

Safire 2100D tekee paluun vielä hetkeksi erikoiserän muodossa.

Tehtaalla oli vielä erä lämmönvaihtimia ja runkoja 2100D lämmittimiin joista tehdään yksi erä lämmittimiä markkinoille. Erona aikaisempaan 2100D malliin on uusi ohjauselektroniikka, joka on sama kuin 23Di mallissa, sekä Sirius ohjaustaulu.

 

BLACK FRIDAY ERIKOISERÄ, TILAA NYT, TOIMITUKSET TAMMIKUUSSA 

Huomaa, että kyseessä on erikoiserä, joka valmistetaan nyt vuoden lopussa sen mukaan, mitä Black Fridaynä myydään. Saldo näyttää sen, montako erästä on jäljellä. Toimitukset lämmittimille on tammikuussa. 

 

Pakkaus sisältää 

Safire 2100Di lämmittimen tehdaspakkauksen, jossa johtosarja, kiinnitysteline ja polttoainepumppu

Safire Sirius ohjaustaulun ja välikaapelit. 

Tarvitset lisäksi pakokaasu ja ilmaputkiston osat sekä tankkiottimen tai irtotankin. 

 

SAFIRE, turvallinen kotimainen venelämmitin. 

Erittäin suosituksi muodostunut diesellämmitin kokoluokassaan. Tässä mallissa yhdistyy kompakti koko, kokoluokassaan markkinoiden pienin virran kulutus suhteessa antotehoon, sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Safire 2100D on erittäin kompaktin kokoinen, jopa pienempi, kuin vanhat yleisesti käytetyt petroolilämmittimet. Näinollen se sopiikin niin letkuhalkasijoiden, pakoläpiviennin kuin mittojensakin puolesta korvaamaan niitä. 

Myös uudisasennuksissa Safire 2100D loistaa ominaisuuksillaan. Se on helppo asentaa, niin pystyseinään, ripustaa, kuin vaikka lattialle. Se ei vaadi poltttoaineen paluulinjaa, ja polttoaineputki voi nousta matkalla ylös tai alas laitteen toiminnan häiriöitymättä. Lämmittimessä on erillinen polttoainepumppu, joka on vuorattu polyuretani elastomeeri kuoreen, joka vaimentaa pumpun nakutuksen liki kokonaan pois. Lämmitin on hiljainen ja näinollen sen asennus onnistuu myös pieniinkin veneisiin, joissa erillistä lämmittimen tilaa on mahdoton järjestää. 

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • SAFIRE hiiliharjattomien puhallinmoottoreiden kesto (yli 35000h) merkitsee jopa yli kymmenkertaista käyttäikää pienen virrankulutuksen ja hiljaisen käyntiäänen lisäksi. 
 • SAFIRE lämmittimet soveltuvat erinomaisesti asuttavien matkaveneiden jatkuvaan lämmitykseen ilman käyttöaikarajoituksia. 
 • Lämmittimen sisäänrakennettu itsediagnostiikka selvittää toimintahäiriön syyn ja se on helposti nollattavissa. 
 • Elektroninen termostaatti ohjaa automaattisesti tarvittavan lämpötehon portaattomasti. 
 • Lämmitin on helppo käyttää asentaa ja huoltaa. 

Tehdaspakkaus sisältää:

 • lämmitin
 • asennusteline
 • polttoainepumppu pa-letkuineen valmiiksi kytkettynä 3+1,5m
 • virtajohdot valmiiksi kytkettynä (n. 3M)
 • Ohjaustaulun kaapeli (6m)
 • Kiristimet ja asennusruuvit
 • lämminilmaliitäntä 2 x 60mm
 • raitisilmaliitäntä 115mm
Tehdaspakkauksen lisäksi tarvitset joko perusohjaustaulun tai GENIUS ohjaustaulun, sekä savukaasuputken ja mahdollisesti savukaasujen läpiviennin ja polttoainesäiliön tankkiottimella tai polttoaineen tankkiottimen. 

Lisävarusteet mm:

 • Ohjaustaulu perusohjaustaulu / GENIUS ohjaustaulu. 
 • Lämpötila-anturi, elektroninen portaaton termostaatti
 • Runko tai kansiläpivienti savukaasuille
 • Savukaasuputki
 • Lämminilmaletkusto / ritilät. 
 • Raitisilman otto adapteri 2*75mm letkuille. 

Teho  0,7-2,1 kW, virrankulutus  0,3-0,8 A, 3,6-9,6 W, muut tekniset tiedot esitteessä.

Safire lämmittimiä on kahta eri kokoluokkaa. Pienemmät lämmittimet 1600D ja 2100D, joiden kotelot ovat saman kokoiset 2600Di, 3200Di ja 3600Di lämmittimet ovat ns. surempaa koteloa, jotka ovat fyysisiltä mitoiltaan saman kokoisia. Laitteiden erot löytyvät puhaltimista, lämmönvaihtimesta ja polttimesta. 

Safire lämmittimet on pitkän kotimaisen tuotekehityksen tulos. Safiren puhalluslämmittimet on suunnittelulähtökohdiltaan tehty kaikkein kovimpia olosuhteita ajatellen venekäyttöön, mutta niiden käyttökohteina voi olla hyvin myös matkailuautot ja vaunut, sekä muut liikkuvan kaluston lämmitystarpeet, joissa pieni virrankulutus ja jatkuva lämmöntuotto on ensijaisia vaatimuksia. Safiren lämmittimet on suunniteltu ns. jatkuvaan käyttöön, jolloin lämmitin voi olla keskeytyksettä päällä päiviä, viikkoja tai kuukausia. Toki tällöin tulee huomata, että kuukausien käytön jälkeen voi polttimen normaali puhdistus olla ajoittain tarpeen. Lämmittimen puhallinmoottoriit ovat kuulalaakeroituja ja hiiliharjattomia ja niiden käyttöikä voi olla jopa 200000 tuntia, kun useimpien eurooppalaisten kilpailijoiden hiilijarjalliset moottorit on laskettu noin 4000 tunnin käyttöikään. 

Safire Poltintekniikka mahdollistaa polttoaineen polttamisen erittäin korkealla lämpötilalla ja puhtaalla siniliekkipalamisella. Poltin pystyy polttamaan Dieseliä, polttoöljyä ja valopetroolia ja niiden sekoituksia. Nykyisten polttoaineiden biokomponettisekoituksista ja säilyvyysongelmista johtuen suosittelemme käyttämään lämmittimissä aina korkealuokkaista Dieselöljyä. Useissa lämmittimissä poltinhuolto tarkoittaa koko polttimen vaihtoa ja poltin voi maksaa satoja euroja. Safiren poltin on tehty huollettavaksi ja puhdistettavaksi ja sen huoltokomponentit maksavat erittäin vähän. Normaali käytössä lämmittimen polttimen huoltoväli asettuu noin 5-10 vuoden väliin. 

Safire lämmittimen mikroprosessoriohjattu elektroniikkakortti pystyy havaitsemaan kaikki laitteen toiminnat ja ilmoittaa mahdollisista vikakoodeista joko laitteessa olevalta näytöltä tai suoraan selväkielisillä viesteillä (genius näyttö). Tyypillisiä vikoja voi olla esim. alijännite, polttoaineen loppuminen tai syöttöhäiriöt, ylikuumeneminen, jos läppiä on suljettu liikaa. Yksinkertaiset helposti ratkaistavat viat voivat keskeyttää joidenkin valmistajien laitteiden toiminnan totaalisesti ja laite voi mennä "tehdaslukkoon". Safiren vikatilat kuitataan ohjauspaneelilta käyttäjän toimesta ja laite jatkaa normaalisti toimintaa menemättä koskaan lukkotilaan, joka edellyttäisi huoltomiehen paikalla käymistä tai kalliita tietokonepohjaisia diagnostiikkalaitteita. Tämä on merkittävä etu silloin, kun lämmitin asennetaan esimerkiksi veneeseen, joka voi olla kaukana lähimmästä diagnoositöpselistä. 

Safire lämmitin on aina varustettu kahdella puhallinmoottorilla. Toinen puhallin puhaltaa ilmaa paloprosessiin ja toinen puhallin huolehtii lämpimän ilman puhaltamisessa. Tässä järjestelyssä on etuna, että lämmittimen paloprosessi ja puhallusprosessi on täysin riippumattomia toisistaan. Laitteen lämpötila-anturit havainnoivat läpivirtaavan ilman lämpötilaa ja esimerkiksi erittäin kylmissä olosuhteissa lämmitin rajoittaa puhalluksen tehoa, jotta lämmittimestä saadaan mahdollisimman kuumaa ilmaa, kun taas toisenlaisissa olosuhteissa, pääpuhallinta kiihdytetään jotta lämmitin ei ylikuumene. Genius taulun erikoistoiminto "tehotuuletus" mahdollistaa myös pääpuhaltimen ajamisen maksimiteholla ja lämpötilan säätämisen erikseen. Tämä toiminta on kätevä esimerkiksi veneen kuivattamisessa. Erilliset puhallinmoottorit mahdollistavat myös tasaisemman puhalluksen kaikissa olosuhteissa. Lämmittimissä, joissa pää ja paloilmapuhallin on samalla akselilla, voi maksimiteholla puhallus olla joissain olosuhteissa virran kulutuksene nähden jopa tarpeettoman kova ja taas lämmititmen siirtyessä pienemmille tehoille puhallus romahtaa. Juuri nämä erilliset puhaltimet tekevät Safire lämmittimestä tasaisen lämmöntuottajan. 

Kun päädyt lämmittimessä kotimaiseen Safire lämmittimeen, voit olla varma, että saat laadukkaan ja pitkäikäisen tuotteen, joka palvelee sinua edullisesti vuosia. 

Lisätietoja
TRY NTO
Tuotekoodi SF2100D
Paino 28.0000
Valmistusmaa Suomi
Valmistaja Safire
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 60mm
Minimiteho 0,7kW
Maksimiteho 2,1kW

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire 2100Di + Sirius ohjaustaulu, Special edition
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista