90 mm kannen läpivientilaippa irto-osina , Ø180 mm

90 mm kannen läpivientilaippa irto-osina , Ø180 mm. Toimitetaan irtokappaleina, jolloin asiakas voi hitsata sen oikeaan kulmaan veneessä.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 14 päivää.
Tuotekoodi
2490RU
112,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]
Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Refleks 90 mm kannen läpivientilaippa, Ø180 mm

Kansiläpivienti

Kannen laipassa on eristetty rengas, jonka halkaisija on 50 mm (2 ”) suurempi kuin savuhormin halkaisija. Sovittaessa tämä eristysrengas on laipan pohjassa ja kulkee kannen läpi. Kannen ja laipan väliin tulee asentaa vesitiivis tiiviste Parhaan vedon luomiseksi kaminan kautta suositellaan eristettyä savuputkea kannen tason yläpuolelle yhdessä erityisen Refleks-holkin kanssa. Korkealla savuhormilla käytetään pyöreää koppaa, mutta matalalla hormilla käytetään mallia “H”. Parhaiten toimivassa savuhormissa ei saa olla esteitä, jotka voivat aiheuttaa turbulenssia hormin ympäri, kuten piirustuksessa (2) on osoitettu. Jos tätä ei voida saavuttaa, tulee piipunhatun olla vähintään 400mm hytin katosta.

Lisätietoja
Valmistaja Refleks
Tuotekoodi 2490RU
TRY K
Paino 2.0000
Valmistusmaa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:90 mm kannen läpivientilaippa irto-osina , Ø180 mm
Arviosi