Ale

70 mm kannen läpivientilaippa, Ø160 mm, 6 AST

70 mm kannen läpivientilaippa, Ø160 mm, 6 AST
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 14 päivää.
Tuotekoodi
2470R6
Tarjoushinta 127,19 € Normaali hinta 139,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

70 mm kannen läpivientilaippa, Ø160 mm, 6 AST

Kansiläpivienti

Kannen laipassa on eristetty rengas, jonka halkaisija on 50 mm (2 ”) suurempi kuin savuhormin halkaisija. Sovittaessa tämä eristysrengas on laipan pohjassa ja kulkee kannen läpi. Kannen ja laipan väliin tulee asentaa vesitiivis tiiviste Parhaan vedon luomiseksi kaminan kautta suositellaan eristettyä savuputkea kannen tason yläpuolelle yhdessä erityisen Refleks-holkin kanssa. Korkealla savuhormilla käytetään pyöreää koppaa, mutta matalalla hormilla käytetään mallia “H”. Parhaiten toimivassa savuhormissa ei saa olla esteitä, jotka voivat aiheuttaa turbulenssia hormin ympäri, kuten piirustuksessa (2) on osoitettu. Jos tätä ei voida saavuttaa, tulee piipunhatun olla vähintään 400mm hytin katosta.

Lisätietoja
Valmistaja Refleks
Tuotekoodi 2470R6
TRY K
Paino 2.0000
Valmistusmaa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:70 mm kannen läpivientilaippa, Ø160 mm, 6 AST
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista