Autoterm Baltica

AUTOTERM Baltica on lämmitysjärjestelmien sarja, jolla voit saavuttaa kodin mukavuudet ja lämpimän käyttöveden verkkovirrasta riippumatta.

Autoterm Balticaa on saatavilla kolme erilaista järjestelmää:

 

AUTOTERM Baltica S
Sopii pakettiautoihin, pieniin asuntoautoihin ja veneisiin
Jopa 2 hytin lämmitys ja käyttövesi
Suurin korkeus: 1000 m

Baltica S - on AUTOTERM:n täyslämmitysratkaisu, jonka avulla voit lämmittää 1-2 hyttiä kahdella puhallinkonvektorilla. Lämmitetyn käyttöveden tarjoamiseksi passiivinen lämmönvaihdin tai boileri on kytketty kuumaan jäähdytysjärjestelmään. Koska tässä järjestelmässä on 5 kW:n AUTOTERM Flow 5 -lämmitin, sitä ohjataan Comfort Control -paneelin ja erillisen kennopuhaltimien nopeuden säätöpaneelinm tai termostaatin kautta.

AUTOTERM Baltica M
Sopii pakettiautoihin, pieniin asuntoautoihin ja veneisiin
Jopa 2 huoneen lämmitys ja käyttövesi
Suurin korkeus: 3200 m

Baltica M - on AUTOTERM:n käyttövalmis lämmitysjärjestelmä, joka toimitetaan kiinteässä rungossa. Tämän rungon avulla Baltica M voidaan asentaa autoosi helposti ja nopeasti. Siinä on 7" kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli, jonka avulla käyttäjäystävällistä järjestelmää ohjataan helposti. Tämä lämmitysjärjestelmä varustetaan 6 kW:n nestelämmittimellä ja 1 kennopuhaltimella, joka on valmiiksi asennettuna runkoon.

AUTOTERM Baltica L
Sopii: Keskikokoisille ja suurille matkailuautoille, veneille ja pienille huviveneille Jopa 4 hytin lämmitys ja käyttövesi
Suurin korkeus: 2500 m

Baltica L - on tehokas, käyttövalmis lämmitysjärjestelmä, joka on valmiiksi koottu kiinteään runkoon. Se on pohjimmiltaan sama, mutta suurempi ja tehokkaampi lämmitysratkaisu kuin Baltica M, ja jäähdytysnesteletkut ja lämmönvaihtimet on asennettava haluamaasi paikkaan. AUTOTERM Baltica L on 10 kW:n AUTOTERM-nestelämmittimellä ja neljällä yksilöllisesti ohjattavalla kennopuhallin-lämmönvaihtimella varustettu, ja se on paras valinta suuriin veneisiin ja matkailuautoihin. 7 tuuman kosketusnäytön ohjauspaneelin ansiosta Baltica L antaa sinulle täyden hallinnan siihen, mitä huonetta lämmität, ja mukavuuden haluamaasi lämpötilaan

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen