Ale

Savukaasuputki 28/45mm koaksiaalinen, Safire ja Wallas

Koaksiaalinen savukaasuputki 28/45mm Safire ja Wallas lämmittimille. Haponkestävä. Muistathan katkaista putken aina asennusvaiheessa niin, että sisäputki on hieman ulkoputkea pidempi, näin sisäputki kiristyy kunnolla eikä pääse irtoamaan iri asennuspaikastaan. Irronnut putki voi aiheuttaa lämmittimelle pahan toimintahäiriön. Muista myös tehdä alimpaan kohtaan ulkokuoreen kondension poistoreikä.
Saatavuus Myymälässä
Vain 23.2 jäljellä
Tuotekoodi
SKU_2251
Tarjoushinta 64,90 € Normaali hinta 83,00 €
Savukaasuputki 28/45mm koaksiaalinen, Safire ja Wallas is available to buy in increments of 0.5

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Laadukasta Ruotsalaista happoterästä. Tässä putkessa on itseasiassa kaksi putkea sisäkkäin. Sisemmässa putkessa menee savukaasut ja uloimmassa putkessa menee paloilma sisällle lämmittimeen jäähdyttäen putken. Hinta per metri, katkaisu puolen metrin portain. Halutessasi vaikka puoli toista metriä, lisää koriin 1.5, niin saat puolen toista metrin pätkän.
Lisätietoja
TRY H
Tuotekoodi SKU_2251
Paino 0.0000
Valmistusmaa Ruotsi
Halkaisija 28/45mm
Valmistaja Svenska Westaflex

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Savukaasuputki 28/45mm koaksiaalinen, Safire ja Wallas
Arviosi