Safire polttoainepumppu kaikkiin malleihin. PK-sarjan pumppu.

Rating:
100% of 100
Polttoainepumppu Safire, sopii kaikkiin lämmitinmalleihin, jotka on valmistettu ennen 04/2019 Huomioithan, että 4/2019 alkaen valmistetuissa Safire lämmittimissä on käytetty Thomas Magneten pumppua.
Myymälässä
Vain 5 jäljellä
Tuotekoodi
SF-1011
168,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Täydellinen tehdasuusi polttoainepumppu, huomaa myös uusi ääntä vaimentava suojakotelo, voit ostaa sen erikseen ( ks. liittyvät tuotteet)

Rautalankafilosofiaa polttoainepumpusta:

Polttoainepumppu ei pelkästään pumppaa polttoainetta tankista lämmittimeen, vaan se myöskin annostelee polttoaineen. Ikääntyessään polttoainepumppu voi alkaa falskaamaan ja annostelumäärä ei ole sitä mitä sen kuuluisi olla ja lämmitin alkaa temppuilemaan ja ryttyilemään. Syynä voi olla myöskin parafiinitukos. Parafiinitukoksien avaamiseen voi käyttää esimerkiksi isopropanolia. Isopropanoli voidaan ajaa lämmittimeen käynnistyssyklin aikana.

Safire polttoainepumppu ei surraa eikä pyöri, se naksuu, samoin kuin kaikki muutkin lämmittimien pumput.  Naksumisen tekee ohjauselektroniikka. Polttoainepumpussa on itseasiassa sähkömagneetti, joka vetää pumpun männän virtaussuuntaa kohti, kun sähkömagneetti saa sähköä. Kun sähkövirta katkaistaan, jousi palauttaa männän takaisin. Jos kytket pumppuun 12 volttia, sanoo pumppu naks ja näin kuuluukin olla. Kun löysäät, kuuluu toinen naks ja näin kuuluukin olla. Pumppua voi siis ajaa pätkimällä 12 voltin jännitettä pumpulle. Älä pidä virtaa kytkettynä puolta sekuntia pidempään, vaarana on pumpun palaminen.

Safiren alkuperäisten huolto-ohjeiden mukaisesti emme missään nimessä suosittele polttoainepumpun omatoimista avaamista. Kokemuksiemme perusteella omatoimisen avaamisen jäljiltä pumppu ei yleensä toimi senkään vertaa, mitä se toimi ilman avaamista.

Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi SF-1011
Paino 0.8000
Valmistusmaa Suomi
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Valmistaja Safire
Varaosan tyyppi Polttoainejäjrestelmä
Jännite 12V

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 2500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 2500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire polttoainepumppu kaikkiin malleihin. PK-sarjan pumppu.
Arviosi