Safire Piirikortti 2000A-3200A/B, 3800A malleille

Safire Piirikortti 2000A-3200A/B, 3800A malleille. Kerro tilausvaiheesa lämmittimesi malli jotta voimme ohjelmoida sen oikealle softalle. Piirikortti on uusinta Empire sarjan mallia ja tukee myös vanhoja malleja. Huomioitavaa on, että vaihdettaessa kortttia tulee olla täsmällinen malli tiedossa. Jos käytössä on Genius ohjauspaneeli, se tulee päivittää vaihdon yhteydessä.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 2 päivää.
Tuotekoodi
SF-7803
220,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]




Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.



Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.



Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.





Safire Piirikortti 2000A-3200A/B, 3800A malleille. Kerro tilausvaiheesa lämmittimesi malli jotta voimme ohjelmoida sen oikealle softalle. Piirikortti on uusinta Empire sarjan mallia ja tukee myös vanhoja malleja. Huomioitavaa on, että vaihdettaessa kortttia tulee olla täsmällinen malli tiedossa. Jos käytössä on Genius ohjauspaneeli, se tulee päivittää vaihdon yhteydessä. Ohjelmaversioista riippuen VOI OLLA, että kaikki GSM ohjaimet eivät toimi uuden kortin kanssa. 

Mikäli käytössä on vanha 3000A malli, pitää ohjaustaulu vaihtaa siihen kokonaisuudessaan. Tästä johtuu lisähinta. Ohjaustaulu kuuluu lisähintaan. Jos käytössä on 3000A malli, vanha GSM ei sovi tähän laitteeseen. 

Kerro tilatessasi, mikä polttoainepumppu lämmittimessä on. Vuoteen 2019 Safire käytti omia polttoainepumppujaan, joissa on sinkitystä pellistä oleva runko. 2019 eteenpäin on ollut Thomaksen polttoainepumppu. Pumpussa lukee selvästi Thomas Magnete. Jos et ole varma, älä huoli, kysymme sen tarvittaessa. 

Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi SF-7803
Paino 0.8000
Valmistusmaa Suomi
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Varaosan tyyppi Elektroniikkaosat
Jännite 12V

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 2500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 2500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire Piirikortti 2000A-3200A/B, 3800A malleille
Arviosi