Safire venelämmittimien perusohjaustaulu

Safire perusohjaustaulu kaikille 1800 - 3600 lämmittimille. Ohjaustaulussa on tuuletus ja lämmitystoiminto sekä tehonsäätö. Lisäämällä järjestelmään lämpötila-anturin, alkaa potentiometri säätämään lämpötilaa. Pakkaus sisältää perusohjaustaulun, korotusrenkaan, termostaatin ja kiinnitysruuvit.
Myymälässä
Vain 2 jäljellä
Tuotekoodi
2215
10 191,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Perusohjaustaulussa on tehonsäätö ja tuuletustoiminnon kytkin. Perustoimintona säätönuppi säätää tehoa minimitehon ja maksimitehon välillä. Mikäli lämmittimeen on kytketty lämpötila-anturi, toimii perusohjaustaulun valinta-asteikko silloin lämpötila-asteikkona. Kun nuppi on kello 12 kohdalla lämmitintä säädetään siten, että sisälömpötila on noin 20 astetta.
Lisätietoja
Valmistaja Safire
Tuotekoodi 2215
TRY K
Paino 0.5000
Valmistusmaa Suomi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire venelämmittimien perusohjaustaulu
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista