Ale

Safire 2000B musta mökkilämmitin 12V diesel

Rating:
100% of 100
Safire 2000B, musta dieselkäyttöinen mökkilämmitin. Tehdaspakkaus automaattisella termostaattiohjauksella. Käyttöjännite 12V. Tehdaspakkauksessa lämmitin, polttoainelinja ottimineen ja johtosarja. Lisäksi tarvitaan seinäläpivienti, hormiläpivienti ja polttoainesäiliö.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 2 päivää.
Tuotekoodi
SF-2000B-MU
Tarjoushinta 1 350,00 € Normaali hinta 1 485,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]
Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

SAFIRE 2000B, musta polttoöljy / Dieselkäyttöinen mökkilämmitin.

SAFIRE mökkilämmitin tuo tasaisen lämmön mökillesi. Safire lämmitin perustuu erittäin hiljaiseen ja turvalliseen laminaariseen dieselpolttimeen, joka polttaa polttoaineen puhtaalla siniliekkipalamisella. Lämmittimen tarvitsema paloilma otetaan lämmitettävän tilan ulkopuolelta ja pakokaasut ja palamisjäänteet palautetaan ulos. Jäljelle mökkiin jää vain puhdas kuiva lämpö, ilman kosteutta ja hajuja. Lämmittimen palokammioon syötetään ainoastaan palamisen aikana tarvittava polttoaine ulkoisella polttoainepumpulla ja mahdollisessa häiriötilanteessa pumppu katkaisee tarvittaessa syötön ja liekki sammuu välittömästi. Ero tavallisiin kaasu ja petroolilämmittimiin on huima.

SAFIRE lämmitin soveltuu erityisesti jatkuvan tasaisen lämmön ylläpitämiseen jopa yhden asteen tarkkuudella elektronisen termostaatin ansiosta. Mikäli lämmität muulla lämmönlähteellä SAFIRE pudottaa automaattisesti teohaan. Polttoöljyllä ja jopa dieseillä lämmittäminen on huomattavasti sähköä edullisempaa. SAFIRE lämmitysjärjestelmän avulla vapautat aikaa harrastuksille. Etäohjauksella varustettu Safire  lämmittää mökkisi etukäteen lämpimäksi, eikä sinun tarvi mennä enää kylmään kalseaan mökkiin, vaan vastassasi on lämmin tupa. Jos mökilläsi on varaava takka, on senkin lämpö käytettävissä usein vasta puoli vuorokautta sytyttämisen jälkeen. Safire antaa lämpöä heti. Voit käyttää yhtäaikaa myös muita lämmitysjärjestelmiä ja Safiren älykäs termostaattiohajus säätää lämpötilaa alaspäin muun lämmönlähteen toimiessa ja nostaaa taas tehoa lämmön noustessa. 

SAFIRE mökkilämmitin käyttää toimiakseen 12V jännitettä. Tehontarve on äärimmäisen pieni ja lämmitin pystyy käymään esimerkiksi yhdellä 60Ah akulla teoriassa kaksi viikkoa yhtä soittoa ilmän lataamista. Näinollen lämmittimen käyttöön riittää pieni aurinkosähköjärjestelmä, eikä lämmittimen toiminta vaadi olemassa olevalta järjestelmältä isoja vaatimuksia. 

SAFIRE Lämmittimen asennus on yksinkertaista suomenkielisten ohjeiden avulla. Käytössä lämmitin ei kuumene polttavan kuumaksi mistään kosketeltavilta pinnoilta. Käyntiääni on hiljainen ja sähkön kulutus minimaalista. 

SAFIRE:n  Kotelon värin voi valita joko valkoisen tai mustan kotelon väliltä. Kotelo on maalattu erittäin suurta kulutusta ja lämpöä hyvin kestävällä polttomaalilla ja se säilyttää värinsä ja ominaisuutensa vuosia haalistumatta. 

Tehdaspakkaus sisältää:

  • lämmitin
  • polttoaineletkut 3m
  • tankkiliitin 30L tankkiin
  • Virtajohdot 4m
  • Termostaattikaapeli 4m

Tarvitset lisäksi vain seinäläpivientisarjan tai hormiliitäntävarustuksen ja mahdollisen GSM ohjauslaitteen. 

Lisävarusteet:

  • Verkkolaite 230Vac, sisältää varakäyntiakun
  • GSM käynnistinlaite 
  • Polttoainetankki 22l-30l
  • Haponkestävä savukaasuputki  43mm

Tekniset tiedot: 

Lämmitysteho: 0,7 - 2kW = 10 - 40 m2 lämmityspinta-ala
Polttoaine: biodiesel / dieselöljy / polttoöljy / valopetroli
Kulutus: 0,07-0,2 l/h = 1,7-4,8 l/vrk
Käyttöjännite: 12 V
Virrankulutus: 0,15-0,30 A 12 V DC (1,8 - 3,6 W)
Virrankulutus Gsm: 25mA (0,6 Ah/vrk) säästötila 14mA (0,34 Ah/vrk)
Käynnistys: Ohjaustaulusta tai GSM-ohjaimella
Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattisesti termostaatilla, ohjaustaulu tai GSM
Mitat / paino: 600 x 170 x 212 mm / 10 kg

Lisätietoja
Valmistaja Safire
Tuotekoodi SF-2000B-MU
TRY K
Paino 10.0000
Valmistusmaa Suomi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire 2000B musta mökkilämmitin 12V diesel
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista