Tarjous

Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V

Planar 44D-GP-EU, ilmapuhalluslämmitin 1-4Kw Portaattomalla säädöllä varustettu puhalluslämmitin, Diesel, yleisasennussarjalla 12V.

Euroopan vientimalli, asbestittomilla tiivisteillä ja japanilaisella hehkutulpalla. Pakkauksessa mukana myös äänenvaimennin ja tankkiotin.

Valitse lisäksi mukaan sopiva ohjaustaulu, joko PU-5 tai PU-27
Tuotekoodi: PLANAR-44D-12V
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 16 left in stock. Myymälässä

Normaali hinta: 520,00 €

Erikoishinta 499,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Advers

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Planar 44D lämmitin, tehdaspakkaus

Planar 44D lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa ja työkoneissa..  Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteeseen voit ladata tältä sivlta tiedostot välilehdeltä suomenkielisen käyttöoppaan. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen.

Lämmitin toimitetaan kattavalla yleissennussarjalla: 

 • Lämmitin
 • Pakoputki 1m
 • Pakoäänenvaimennin
 • Imuäänenvaiimennin
 • Täydellinen johtosarja
 • Polttoainesäiliö
 • Polttoainelinja 5m kiristimineen ja liittimineen
 • Tankkiotin
 • Kiinnikkeet pakoputkelle ja polttoainelijalle

Lisäksi tarvitset sopivan ohjaustaulun, joko PU-5 tai PU-27 ohjaustaulun. PU-5 ohjaustaulun kaveriksi suosittelemme myös termostaattianturia. 

Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, joka laitetaan olemassa olevan ohjaustualun rinnalle. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille.

Miksi Kannattaa hankkia Autoterm lämmitin? 

 • Autoterm lämmittimet ovat laatuun ja ominaisuuksiin nähden edullisia. Autoterm on valmistanut lämmittimiä jo -90 luvun puolivälistä saakka ja tuotteet on kehitetty kestämään kovia olosuhteita. Ne ovat luotettavia, ja niitä on edullista huoltaa. 
 • Autoterm lPlanar 44D ja 2D lämmitinmallit on suunnattu euroopan markkinoille. Ne on yhteensopivia useimpien vanhojen lämmittimien asennuspaikkoihin. Korvatessa lämmitintä tai vaihdettaessa merkkiä, on asennus yksinkertaista ja helppoa.
 • Ostaessasi meiltä Autoterm lämmittimen, saat siihen kahden vuoden  Euroopanlaajuisen takuun. Varastoimme yleisimmät varaosat Espoon varastolla ja harvinaisemmat saamme muuutamassa päivässä tehtaan Latvian keskusvarastolta.
 • Ne on helppoja asentaa ja käyttää. Olemme itse kääntäneet ja tuottaneet ammattilais asentajien kanssa Suomenkielisen monikymmensivuisen manuaalin, joka on ladattavissa sivuiltamme. (manuaalia saa lisähinnasta painettuna) Asennus tämän kanssa on helppoa ja luotettavaa. Asennuspakkauksessa on kaikki yleisesti tarvittavat johdot jo valmiksi liitettyna ja puristettuna. Pätevä tee se itse mites saa lämmittimen asennettua paikoilleen noudattaen huolellisesti käyttöohetta. 
 • Autoterm lämmittimet on käytössä luotettavia. Kokemukseemme perustuen Autotermin lämmittimet ovat saavuttaneet länsimaisen tason luotettavuudessa ja toimntavarmuudessa. Suomessa Autotermin laitteita on käytössä jo kymmenissä tuhansissa mitattava määrä ja se kasvaa vuosi vuodelta. 
 • Myymämme lämmittimet on tyyppihyväksytty ajoneuvokäyttöön. Ostaessasi esimerkiksi kiinalaisen halpalämmittimen, ovat laitteet poikkeuksetta hyvä'ksymättömiä EU alueelle, saatikka ajoneuvokäyttöön. Autoterm on hyväksyttänyt kaikki laitteet puolueettomalla luokituslaitoksella ja niitä saa asentaa niin ajoneuvoihin, kuin veneisiin. 

[Lue lisää lämmitinvalmistaja Autotermistä]

Video testipöydällä toimivasta lämmittimestä. 

Koeasennus Planar 44D lämmittimelle työpöydällä.

Posted by Oy Esco Ab on 28. syyskuuta 2014

Huomioita asennuksesta:

Planar lämmitin on erittäin turvallinen vaihtoehto lämmittämiseen. Lämmitintä ohjaa ohjauselektroniikka ja sen turvana on myös mekaanisia ylikuumenemissuojia ja rajakytkimiä. Kaikissa häiriötilanteissa lämmitin sammuttaa itsensä ja jäähdyttää palokammion. Suurimman vaaran lämmittimen asentamiselle aiheuttaa huolimaton tee-se itse mies. Tämä koskee kaikkia merkkejä ja malleja. Asennuksessa tulee kiinnittää erittäin suurta huomiota lämmittimen huolelliseen kiinnittämiseen ja pakokaasujen ulos johtamiseen, sekä polttoainelinjojen asennukseen. Alla muutamia huomioita. 

 • Lämmittimessä on vakiona 100mm ilmaputken lähtö, jonka voi supistaa minimissään 90mm halkaisijalle. Tästä pienemmälle supistaminen suositetaan tehtävän ainoastaan useammalla haaroittimella, siten, että putken pinta-ala on minimissään 3x60mm tai 2x75mm putken poikkipinta-alan verran. Riittävän väljä putkisto takaa lämmittimen moitteettoman toiminnan ja vähentää ylikuumenemisesta johtuvia pakkosammutuksia. 
 • Lämmittimen asennussarjassa ei tule erillistä pakoputken läpivientiä venekäyttöön. Suosittelemme asentamaan lämmittimeen Arifinin 24mm eristetyn runkoläpiviennin.Tällä voidaan varmistua, että runkorakenteet eivät kuumene liikaa ja vettä ei pääse pakoputkeen. Jos asennatte lämmitintä vanhan Wallaksen Ardicin tai Thermon / thermicin tilalle, ei vanhoja savukaasuosia pysty käyttämään. Niiden halkaisijat poikkeavat huomattavasti Planar 44D lämmittimen halkaisijasta. Olkaa pakoputkiasennuksissa erittäin huolellisia. Pakoputki on kuuma ja ylimääräiset harakiri liitokset voivat vuotaa pakokaasuja veneen sisätiloihin. 
 • Teknistä estettä laitteen asentamisessa esimerkiksi kesämökille ei ole. Kuitenkaan emme suosittele lämmittimen asennusta mökin sisätiloihin, mikäli lämmittimen pakokaasuja ei johdeta esimerkiksi tiilihormiin. Myyjä valmistaja ja maahantuoja ei ota minkäänlaista vastuuta omatekemistä seinäläpivientiratkaisuista. Mikäli asennatte lämmittimen mökille, on hyvä tapa tehdä sille ulos suojakotelo ja ottaa lämmitettävä ilma sisältä ja palauttaa se takaisin sisälle. Mikäli voitte kytkeä lämmittimen esimerkiksi tiilihormiin, voi pakoputken tiivistää hormiin esimerkiksi muuraamalla tai palovillalla. 
 • Lämmitin tulee kiinnittää huolellisesti kiinni. Suosittelemme kiinnitykseen erikseen myytävää asennusjalkaa. Huonosti kiinnitetty lämmitin voi aiheuttaa aiheettomia riskitekijöitä. Jos täydellä tohinalla palava lämmitin irtoaa kiinnityksistään, tai siitä irtoaa laitteen heilumisen johdosta osia, voi se aiheuttaa vakavia vaurioita ympäristölle. 
  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
4
1
Polttoaineen kulutus, l / h
0.514
0.12
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
120
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12, 24
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
8

Planar lämmittimelle myönnetään kahden vuoden takuu, joka koskee oikein asennetun laitteen teknisiä vikoja. Takuu ei kata asennusvirheitä.

Myymämme lämmittimet ovat (e) standardin mukaisia Euroopan vientimalleja, jokta tulevat tehtaan oman euroopan yksikön kautta. Lämmittimet on luokiteltu Saksalaisen puolueettoman luokituslaitoksen toimiesta ja ne on hyväksytty ajoneuvokäyttöön Euroopan Unionin alueella. Huomioikaa, että harmaatuodut mallit eivät täytä näitä normeja ja eivät ole mm. vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Harmaatuotujen lämmittimien takuuasiat käsitellään aina myyjäliikkeessä, eli Venäjällä. Emme vastaa harmaatuotujen laitteiden takuu, tuki ja huoltoasioista. 

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi PLANAR-44D-12V
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 90m
Minimiteho 1kW
Maksimiteho 4kW
Reviews
Asiakkaiden arvostelut (27)
Olipa valmis paketti
Tuote vastasi odotuksia
laatikossa paljon tavaraa asennukseen ja helppo asentaa. Sprinterin välitila on nyt tosi lämmin. Review by Teuvo (Lähetetty 20.10.2018)
Nopea toimitus
Tuote vastasi odotuksia
Paketti kotona tilausta seuraavana päivänä. Selkeä pakkaus ja kaikki mukana. Ei olla vielä testattu, mutta näennäisen toimivan oloinen kokonaisuus. Review by Onninen (Lähetetty 11.10.2018)
hyvä ja halpa
Tuote vastasi odotuksia
todella nopea toimitus, täydellinen paketti ja toimii hyvin. Laakista käyntiin. Review by Kulkuri (Lähetetty 29.4.2018)
Lämmintä tulee niin hitosti.
Tuote vastasi odotuksia
Meillä on 12 metriä pitkä summalainen, jossa on sisätilaa suhteellisen paljon. Alkuperäinen lämmitysjärjestelmä on Refleks, mutta lämpö ei ole levinnyt ihan tasaisesti. Asensimme loppukesästä tämän lämmittimen paikoilleen. Otimme lisäksi asennusjalan ja pakoputkiläpiviennin. Pakoputkena käytettiin mukana tullutta suoraa putkea. Jonkin verran tulee kohinaa ja harkinnassa on tuo äänenvaimentimella varustettu malli. Asennus oli helppo ja varustepaketti kattava asennusta ajatellen. Pakettiin kannattaa ottaa erikseen myytävä lämpötila-anturi, jonka voi viedä hyttiin hieman pidemmälle. Ohjaustaulun käyttö oli selkeää. Napista päälle ja napista pois. Luotettavasti toiminut laite ja työntäää lämmintä koko veneeseen. Review by Summalainen (Lähetetty 29.4.2018)
Nopea toimitus
Tuote vastasi odotuksia
Paketti tuli tilausta seuraavana päivänä. Laite pelittää mainiosti. Kattava asennussarja. Termostaattianturi piti ostaa jälkikäteen. Review by EssaY (Lähetetty 27.4.2018)
Venäläinenkin osaa
Tuote vastasi odotuksia
Tuli vauhdilla matkahuoltoon. Ei ongelmia asennuksesta. Mukana ei ollut suomalaisia ohjeita, mutta tältä sivulta sai ladattua. Lämmittää kovasti. Review by Ace (Lähetetty 25.4.2018)
hintaansa nähden hyvä.
Tuote vastasi odotuksia
paketti tuli sähäkästi ja mukana oli kaikki mitä kuuluikin. hyvin pelittää. Review by Amaa (Lähetetty 20.4.2018)
Loistava laite
Tuote vastasi odotuksia
Helppo käyttää, helppo asentaa, ja lämpöä tulee vimmatusti. Uskallan suositella. Review by Arijussi (Lähetetty 27.2.2018)
Tehokas
Tuote vastasi odotuksia
Toimii niin kuin pitääkin ja yllättävänkin tehokas. Review by TKS (Lähetetty 16.10.2017)
Uskomaton laite
Tuote vastasi odotuksia
Hintaansa nähden mahtava kone. Lämpöä tulee vietävästi ja laatikossa hyvin tavara asennusta varten. Ohjaustaulu on todella haastava, mutta sen kanssa pärjää, kun on pakko. Review by Benjamin (Lähetetty 15.6.2017)
Hyvä hinta laatusuhde
Tuote vastasi odotuksia
Eipä olisi uskonut, että tällä rahalla saa näin hyvin toimivan laitteen. Laitettiin huoltoauton tavaratilaan ja aina lähtee tulille ja lämpöä riittää. Review by Eero (Lähetetty 5.1.2017)
Mika hyvä.
Tuote vastasi odotuksia
Ostin planar 44d 12 lämmittimen Esco liikkeestä tässä viikko sitten.
Olipa positiivinen lähetys. Kaikki johtoniput, laitteet ym olivat laadukkaita. Asennus oli helppoa, kylläkin paikotellen työläs. Asensin tuon laitteen matkailuautoksi muutoskatsastetun pitkän kuorma-auto/pakettiauton lattialle sisätilalämmittimeksi. Putket, pumppu ym ovat lattian alla.

Ohjauspanelin käyttö ja ohjeiden luku oli hieman enemmän tarkkaavaisuutta vaativa. Lämmitin lähti kolmannella (siis 5 yritys) pörisemään. Oin valinnut tehomoodin ja siitä 60%. Pientä hajua puski hyttiin luultavasti suojaöljyistä, kumitiivisteistä ym. Säädin sitten tehon pienimmälle mahdolliselle ja annoin pöristä 4 tuntia. Kaikki ok.

Lähdimme seuraavana päivänä matkaan ja yövyimme jolloin jätin tehosäädön minimiin ja eikun nukkuun. Lämpötila nousi johonkin 25 asteeseen. siis liian kuuma. Muistin että laitteesta saa myös moodin josssa laite haistelee ohjainyksikön kautta lämpötilaa ja säätää koneen käytön asetetun lämpötilan mukaan. Yritin yön pimeydessä asentaa uutta moodia.

Sain laitettua niin että vasemmalla paloi alin led ja oikealla keskimmäinen vaakaled. Asetin lämötila-arvoksi 20. Laite käyntiin ja se puhalsi kovilla kierroksilla kuumaa ja ajattelin että onkohan laitteessa ollenkaan lämpötilaanturia joka haistelisi ympäröivää ilmaa koska nyt tämä vain lisää lämpöä.

KYSYMYKSET. Onko laitteen ohjainpanelissa lämpöanturia joka saadaan säätämään hytin läpötila halutuksi esim. 20 astetta. Toimiiko laite silloin niin että välillä se lämmittää ja välillä puhaltaa ilman lämmitystä. Jos on niin miten sen ohjelman valinta käy ohjaimelta??
Onko saatavissa erillistä lisäanturia? Mihin hintaan.

Olen positiivisesti yllättynyt laitteenne laadukkuudesta.
Jos jotain vielä haluatte parantaa niin ohjaimen käytön ohjeiden yksinkertaistaminen helpottaisi väsynyttä ja iäkkäämpiä asentajia.
Laitoin polttoaineletkun alkupäähän erillisen dieselsuodattimen ajatuksella että pumppu ja suutin ei tukkutuisi. Onko pumpussa itsessään suodinta jäin miettimään.

Myyjän kommentit:

Laitteeseen saa lämpötila-anturin, on lämmittimen liittyvänä tuotteena. Lämpötila-anturin valinta suoritetaan tuolta ohjaustaulusta, ja se vasemmalla oleva pieni vihreä ledi ilmoittaa sen toimintamoodin. Ulkoinen tunnistin - sisäinen tunnistin - tehonsäätö. Pumpussa ei ole erillistä suodatinta.
Review by PaavoJ (Lähetetty 7.10.2016)
Hyvä laite
Tuote vastasi odotuksia
Asensin Planar 44D 12V lämmittimen itse asuntoautoon. Työ oli vaativa ja vaati paljon suunnittelua, mutta Planarin osalta hyvin meni ja nopeasti, koska ohjeet olivat riittävät. Kaikki mukana tulleet osat olivat hyviä ja sopivia. Laite on ollut koekäytössä, on hiljainen pienillä tehoilla ja toimii hyvin. Koska toisen kaasupullon voi jättää pois, käytin mukana tullutta säiliötä ja asensin sen kaasupullon paikalle. Auton tankin käyttö olisi ollut hankalaa ja tankissa voi olla mutua pohjalla. Tuli lisää tilaakin, koska Trumatic 6000c vaati kohtuuttoman tilan, otti lämmitysilman sisäsitiloista, kävi liian kuumana ja tuotti jatkuvaa muovin käryä. Tässä suurin syy muutokseen. Planarin kanssa ei ole tuuletusongelmia.
Täydelä teholla puhallisilma jää alle 100 astetta ja pakoputkesta tuleva ilma on 250 astetta, pienellä teholla noin 120 astetta. Pakoputki käy siisi kuumana, mutta ei vaarallisen kuumana. Hiukan alussa haittaa pakoputkestä lähtevä rasvan käry (ärsyttävä akroleiini), koekäytössä asennustila oli avoimena. Pakokaasut eivät haise dieselin kärylle kuten moni auto haisee.
Rakensin laitteen niin, että sen saa suhteellisen helposti avattua. Toisaalta mitään huolto-ohjeita ei ollut mukana, joten en tiedä onko huolto moneen vuoteen tarpeelista. Kuulemani mukaan muut diesel tai kerosiinilämmittimet tulee puhdistaa kerran vuodessa. Asensin puhallusilman alkuun veden lämmittimen. Samalla kun asuntoauto lämpenee vesi lämpenee 50 asteeseen. Ruostumaton säiliö on 13 litraa ja lämmityspinta-ala 0,33 m2. Tämä alentaa puhallusilman lämpötilaa, eikä auto lämpene nopeasti, jos vesi on kylmää. Veden lämmitin alentaa puhallusilman lämpötilaa ja PVC ilmastoputket kestävät pehmenemättä lämpimän ilman jakamisessa.
Review by PekV (Lähetetty 6.10.2016)
Erinomainen vaihtoehto ilma lämmittimeksi
Tuote vastasi odotuksia
Erittäin nopea toimitus,Sununtaina tilattu ja tiistaina jo minulla
Helppo asentaa ja ottaa käyttöön.
Lämmitttää bussia hyvin näin koleella ilmalla,eli erinomainen näin pienellä testi ajalla
Review by JuhaN (Lähetetty 24.6.2016)
Hyvä laite
Tuote vastasi odotuksia
Laitoin nyt 2016 Tammikuun pakkasilla Sprintterin bussiin Planar 44 rikkoutuneen Eberin tilalle ja täytyy kyllä sanoa et hyvä laite jaksaa pitää tuon bussin kopin lämpimänä jopa -35 pakkasella ja silti eberiin verrattuna puolet halvempi hankita hinta. Review by Mikko (Lähetetty 26.3.2016)
Paras hinta ja laatu
Tuote vastasi odotuksia
Olen laittanut veneeseen ja autoon Planar 44 lämmittimen ja olen ollut todella tyytyväinen
laitteeseen, yksinkertainen käyttää jokaiselle joka on ollut veneessä ja autossa, tähän saakka ei ole ollut mitään ongelmia, pari vuotta autossa ollut, välillä ollut kolme päivää yhteen menoon päällä, voin suositella.
Review by Jari Ö (Lähetetty 24.3.2016)
Paketissa kaikki tarvittava
Tuote vastasi odotuksia
Asensin talvella veneeseen webaston tilalle, helppo asentaa samaan jalkaan, kaikki kaapelit, polttoainepumppu ja -letku oli helppo vaihtaa ja liittää "blug & play". Käynnistyi ja toimi hyvin. Pidempiä käyttökokemuksia ei vielä ole, mutta jo näillä voin suositella.
ps. ainoa miinus tulee siitä, että joutui hommaamaan supistuksen lämminilmapuolelle.
Review by Timo (Lähetetty 24.3.2016)
Todella hyvä peli
Tuote vastasi odotuksia
Toimii veneessä hyvin. Helppo asentaa pakettiin kuuluu kaikki paitsi asennus jalka joka helppo tehdä itse. Suosittelen. Review by Jarkko.L (Lähetetty 24.3.2016)
Hyvä tuote
Tuote vastasi odotuksia
Toiminut ilman mitään ongelmia,hinta-laatusuhde kohallaan voisin ostaa seuraavaankin autoon tarvittaessa. Review by Riksa (Lähetetty 24.3.2016)
Toimiva laite
Tuote vastasi odotuksia
Asensin sen talven aikana 12M teräsveneeseen, helppo kytkeä kun kaikki liittimet ovat valmiina, lämpöä riitti pakkaskeleistä huolimatta, voin suositella Review by Nessien Kippari (Lähetetty 24.3.2016)

Tuotteet 1-20 / 27

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat
Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Eberspächer Airtronic D4 Diesellämmitin 12V Eberspächer Airtronic D4 Diesellämmitin 12V
1 arvostelu(a)

Normaali hinta: 1 418,00 €

Erikoishinta 1 209,00 €

Eberspächer Airtronic D4 plus Diesellämmitin 12V Eberspächer Airtronic D4 plus Diesellämmitin 12V

Normaali hinta: 1 418,00 €

Erikoishinta 1 209,00 €

Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V, Suomi veneasennussarjalla Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V, Suomi veneasennussarjalla
1 arvostelu(a)

Normaali hinta: 929,00 €

Erikoishinta 729,00 €