Tarjous

Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 24V

Planar 44D-GP-EU ilmapuhalluslämmitin. 1-4Kw Portaattomalla säädöllä varustettu puhalluslämmitin, Diesel, yleisasennussarjalla 24V.

Euroopan vientimalli, asbestittomilla tiivisteillä ja japanilaisella hehkutulpalla. Pakkauksessa mukana myös äänenvaimennin ja tankkiotin.

Valitse lisäksi mukaan sopiva ohjaustaulu, joko PU-5 tai PU-27
Tuotekoodi: PLANAR-44D-24V
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti
Only 4 left

Saatavuus: Tilattavissa 4 left in stock. Myymälässä

Normaali hinta: 520,00 €

Erikoishinta 499,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Advers

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Planar 44D lämmitin 24V, tehdaspakkaus PU-5 ohjaustaululla. 

Planar 44D l

lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa ja työkoneissa..  Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteeseen voit ladata tältä sivlta tiedostot välilehdeltä suomenkielisen käyttöoppaan. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen.

Lämmitin toimitetaan kattavalla yleissennussarjalla: 

 • Lämmitin
 • Pakoputki 1m
 • Pakoäänenvaimennin
 • Imuäänenvaiimennin
 • Täydellinen johtosarja
 • Polttoainesäiliö
 • Polttoainelinja 5m kiristimineen ja liittimineen
 • Tankkiotin
 • Kiinnikkeet pakoputkelle ja polttoainelijalle

Lisäksi tarvitset sopivan ohjaustaulun, joko PU-5 tai PU-27 ohjaustaulun. PU-5 ohjaustaulun kaveriksi suosittelemme myös termostaattianturia. 

Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, joka laitetaan olemassa olevan ohjaustualun rinnalle. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille.

Myymämme lämmittimet ovat (e) standardin mukaisia Euroopan vientimalleja, jokta tulevat tehtaan oman euroopan yksikön kautta. Lämmittimet on luokiteltu Saksalaisen puolueettoman luokituslaitoksen toimiesta ja ne on hyväksytty ajoneuvokäyttöön Euroopan Unionin alueella. Huomioikaa, että harmaatuodut mallit eivät täytä näitä normeja ja eivät ole mm. vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Harmaatuotujen lämmittimien takuuasiat käsitellään aina myyjäliikkeessä, eli Venäjällä. Jos ostat lämmittimen peräkonttimyyjältä olet laitteen kanssa omillasi. 

Planar lämmittimet valmistaa ADVERS!

[Lue lisää lämmitinvalmistaja ADVERS:ista]

Video testipöydällä toimivasta lämmittimestä. 

Koeasennus Planar 44D lämmittimelle työpöydällä.

Posted by Oy Esco Ab on 28. syyskuuta 2014

Huomioita asennuksesta:

Planar lämmitin on erittäin turvallinen vaihtoehto lämmittämiseen. Lämmitintä ohjaa ohjauselektroniikka ja sen turvana on myös mekaanisia ylikuumenemissuojia ja rajakytkimiä. Kaikissa häiriötilanteissa lämmitin sammuttaa itsensä ja jäähdyttää palokammion. Suurimman vaaran lämmittimen asentamiselle aiheuttaa huolimaton tee-se itse mies. Tämä koskee kaikkia merkkejä ja malleja. Asennuksessa tulee kiinnittää erittäin suurta huomiota lämmittimen huolelliseen kiinnittämiseen ja pakokaasujen ulos johtamiseen, sekä polttoainelinjojen asennukseen. Alla muutamia huomioita. 

 • Lämmittimessä on vakiona 100mm ilmaputken lähtö, jonka voi supistaa minimissään 90mm halkaisijalle. Tästä pienemmälle supistaminen suositetaan tehtävän ainoastaan useammalla haaroittimella, siten, että putken pinta-ala on minimissään 3x60mm tai 2x75mm putken poikkipinta-alan verran. Riittävän väljä putkisto takaa lämmittimen moitteettoman toiminnan ja vähentää ylikuumenemisesta johtuvia pakkosammutuksia. 
 • Lämmittimen asennussarjassa ei tule erillistä pakoputken läpivientiä venekäyttöön. Suosittelemme asentamaan lämmittimeen Arifinin 24mm eristetyn runkoläpiviennin. Tällä voidaan varmistua, että runkorakenteet eivät kuumene liikaa ja vettä ei pääse pakoputkeen. Jos asennatte lämmitintä vanhan Wallaksen Ardicin tai Thermon / thermicin tilalle, ei vanhoja savukaasuosia pysty käyttämään. Niiden halkaisijat poikkeavat huomattavasti Planar 44D lämmittimen halkaisijasta. Olkaa pakoputkiasennuksissa erittäin huolellisia. Pakoputki on kuuma ja ylimääräiset harakiri liitokset voivat vuotaa pakokaasuja veneen sisätiloihin. 
 • Laitetta ei ole hyväksytty käytettäväksi mökeillä, asuinkiinteistöissä tai konesuojissa, eikä sitä saa näihin paikkoihin asentaa. 
 • Lämmitin tulee kiinnittää huolellisesti kiinni. Suosittelemme kiinnitykseen erikseen myytävää asennusjalkaa. Huonosti kiinnitetty lämmitin voi aiheuttaa aiheettomia riskitekijöitä. Jos täydellä tohinalla palava lämmitin irtoaa kiinnityksistään, tai siitä irtoaa laitteen heilumisen johdosta osia, voi se aiheuttaa vakavia vaurioita ympäristölle. 

 

 

  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
4
1
Polttoaineen kulutus, l / h
0.514
0.12
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
120
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12, 24
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
8

 

Planar lämmittimelle myönnetään kahden vuoden takuu, joka koskee oikein asennetun laitteen teknisiä vikoja. Takuu ei kata asennusvirheitä.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi PLANAR-44D-24V
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Jännite 24V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 90m
Minimiteho 1kW
Maksimiteho 4kW
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 24V
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Eberspächer Airtronic D2 diesellämmitin 24V Eberspächer Airtronic D2 diesellämmitin 24V

Normaali hinta: 1 040,00 €

Erikoishinta 879,00 €

Auototerm - Planar 2D-GP-EU Diesellämmitin 24V - 2kW Auototerm - Planar 2D-GP-EU Diesellämmitin 24V - 2kW

Normaali hinta: 460,00 €

Erikoishinta 445,00 €