Tarjous

AUTOTERM 14TC Mini 24V diesellämmitin 14kW

AUTOTERM 14TC Mini 14Kw nestekiertoisten raskaan kaluston autojen ja työkoneiden esilämmitin 24V.

Luotettava työjuhta isoihin työkoneisiin, kuorma-autoihin ja vaikka kylpypaljuun.
Tuotekoodi: TEPLOSTAR14TC10-24V
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti
Only 1 left

Saatavuus: Tilattavissa 1 left in stock. Myymälässä

Normaali hinta: 750,00 €

Erikoishinta 720,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Advers

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

AUTOTERM Flow 14D 14Kw 24V ajoneuvon moottorin esilämmitin. 

AUTOTERM Flow 14D on kompaktin kokoinen moottorin esilämmitin raskaaseen kalustoon. Käyttökohteina voi olla niin kuorma-autot, kuin maan,- ja metsärakennuskoneetkin. Muita käyttösovellutuksia on esimerkiksi kylpypaljujen ja erilaisten rakennusten tilapäinen lämmittäminen. Lämmittimen kelloajastin mahdollistaa maksimissaan 12h käyttösyklin yhdellä kertaa. 

Kun haluat järeän ja idioottivarman lämmittimen, sellaisen, joka toimii Siperiassakin yhtä varmasti kuin Kalashnikov, valintasi on AUTOTERM Flow 14DI. Se on esiasennettuna mm. KAMAZ, URAL, BELAZ merkkisissä raskaan kaluston ajoneuvoissa. Etkö ole kuullut niistä? Et varmaankaan, mutta ne kaverit jotka veivaavat näillä vehkeillä pitkin Siperiaa viidenkymmenen asteen pakkasissa, eivät ole kuulleet Märsuista Vulvuista tai epereistä tai vepastoista. Tämä vehje on oikeasti vahvasti tehty. Materiaalissa ei ole säästelty. Palokammio on tehty kestämään rikkipitoisia ja vaihtelevan laatuisia polttoaineita. Näitä Eurooppalaisia Dieseleitä se polttelee riemukseen. 

AUTOTERM Flow 14D on moottorin esilämmitin, joka kytketään moottorin lämmityskiertoon. Kun lämmitin kytketään päälle, kytkeytyy kiertovesipumppu ja kierrättää vettä moottorin läpi. Kun nestekierrossa saavutetaan 85 asteen lämpötila, kytkeytyy lämmitin minimiteholle. Ei muuta kuin takki koukkuun ja karvareuhka hanttimiehen penkille ja usvaa putkeen. 

Lämmittimessä on vakiovarusteena täydellinen asennussarja, jossa on mukana niin johdot, kuin polttoainepumppu, polttoainelinjat ja kaikki pienet asennustarvikkeet ja glykoliletkut. Mukana toimitetaan myös digitaalinen ajastinkello, jolla on mahdollista tehdä sekä vuorokausi, että viikkokello. Lisävarusteena on saatavilla myös GSM SIMCOM ohjain, jonka asennus edellyttää erikseen myytävää  edullista johtosarjaa. (3814) Lisävarusteena on saatavana myös monipuolinen kalenterikellolla varustettu OLED näytöllinen PU-27 ohjaustaulu. 

Esilämmittimen ominaisuuksia:

 • Lämmin moottori käynnistyy luotettavasti alhaisissa lämpötiloissa. 
 • Moottorin ja auton sisätilan lisälämmitys moottorin käydessä kovassa pakkasessa.
 • Auton sisätilan ja tuulilasin ajastettu esillämmitys pakkaskeleillä.
 • Kiertovesipumppua voidaan käyttää jäähdytysnesteen kierron parantamiseksi esilämmittimen ollessa pysäytettynä.
 • Lämmittmen tehdaspakkaukseen kuuluu kello-ohjaustaulu, jolla lämmitin voidaan ajastaa käyntiin haluttuna aikana.
 • Lämmittimen voi ohjata käyntiin myös lisävarusteena myytävällä REMUC GSM ohjaimella. 
 • Johtosarjassa on signaalilähtö ajoneuvon puhaltimen ohjaukselle, jolla sisätilat saadaan lämmitettyä. Ajoneuvosta riippuen, puhaltimelle tulee asentaa tarvittaessa lisärele, jonka kautta puhaltimelle menevä virta ohjataan. 

Tekniset tiedot:

 • Lämmöntuotto 14 kW - max. 9 kW - keski, 4 kW - pieni.
 • Jännite 24V
 • PolttoaineDiesel
 • Polttoaine max. 2.0 l/h min. 0,54l/h
 • Virrankulutus lämmitin 110W (max), 74W (min)
 • Lämmönsiirtoaine Pakkasneste (Glykoli)
 • Hallinta Manuaalinen
 • Mitat LxKxS 340x206x160
 • Paino setti16 kg

Asennussarjan sisältö:

Asennussarja sisältää kaiken tarvittavan, mitä lämmittimen toimintakuntoon saattamiseen tarvitaan. Sisältäen mm. 

 • Lämmitin AUTOTERM Flow 14D
 • Täydellinen johtosarja poislukien sisätilan puhaltimen ajoneuvokohtaisen releen tai muun kytkennän. 
 • Kiertovesipumppu
 • Pakoputki
 • Elektroninen kello-ohjaustaulu
 • Polttoainesäiliö 13l
 • Tankkiliitäntäsarja
 • Polttoainepumppu
 • Polttoaineputki ja kiristimet
 • Vesiletkua ja kiristimet
 • Jatkokappaleet ja sovittimet vesiletkulle. 
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi TEPLOSTAR14TC10-24V
Paino 16.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Jännite 24V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Vesi
Ulostulon halkaisija Ei
Minimiteho 4kW
Maksimiteho 14kW
Reviews
Asiakkaiden arvostelut (6)
Ei oo Webastoa ikävä
Tuote vastasi odotuksia
fh-volvosta pirahti webasto lopullisesti ja uusi pro-malli makso kolmen teplostarin verran, niin olihan se pakko kokeilla..

asennus sujuu yhessä illassa yksin, ilman aiempaa kokemusta vastaavista asennuksista (piuhotukseen sai hyvät neuvot myyjältä, ku kaavio herätti hieman hämmennystä).

mukana tulevista lattaraudoista tein muutaman reiän poraamalla, sovittimet kiinnitykseen webaston paikalle.

polttoainepumppu webaston pumpun paikalle ja paksumpi (eipähän jäädy herkästi) polttoaineletku edellisen tilalle (pituus riitti just hyvin).

vanhat vesiletkut suoraan lämmittimeen ja vesipumppuun, sekä yksi mukana tulleista kulmaletkuista vesipumpun ja lämmittimen väliin.

johot tuli jo webaston peruina laitteelle, niin muutaku yhteen vaan ja rok rok.

ennenku laskee hytin, täytyy fh:ssa rälläköidä vänkärinpuolen rappujen ylimitoitettuja tukirautoja, että laite mahtuu (ei vaikuttanu rappujen tukevuuteen). toinen mikä on syytä huomioimisen lisäksi väsyneenä vielä muistaaki, on että tilaa pitää tehä myös lämmittimen pään ja lokasuojan väliin.. ite unohin ja laskiessa lokasuojan kiinnitysrauta nappas lämmittimen päällä olevan ohjausyksikön kanteen, murtaen piirilevyn. sitä lokasuojan kiinnitysrautaa rälläköimällä, taivuttamalla ja lisäämällä muttereita kiinnitysraudan ja lokasuojan väliin, tilaa tuli hyvin, eikä näy lokasuojassa mitenkään ulospäin. se operaatio oli vielä nopeampi ja helpompi, ku rappurautojen modaus.

soitin seuraavana päivänä, että kävi lapsus ja tarvin uuen ohjausyksikön, niin puolentoista tunnin päästä tuli postilta ilmotus, että paketti on tulossa.. hämmästelen asiakaspalvelun tasoa varmasti vielä pitkään. seuraavana päivänä uus piirilevy tilalle, ja neljännellä kerralla polttoaine ylsi perille ja laite hörähti käyntiin!

sain ostaessa varoituksen, että saattaa tarvita suuren tehonsa vuoksi toisenki vesipumpun, ettei "keitä" ja sammu, mutta tähän oon törmänny vaan kolmasti, ku vähemmän arktisissa oloissa käynnistäny "teho"-moodissa. "ekonomi"-moodissa käynnistyny joka kerta moitteetta.

mikä tuli yllätyksenä, oli että pisin yhtäjaksoinen päälläoloaika on kaheksan tuntia. mutta kukapa meistä niin pitkään pystyy nukkumaan, niin sammuttaa ja käynnistää uuelleen, ennen nukkumaanmenoa. muutoin tuntuu "ekonomi"-moodissa olevan virran suhteen vanhaa webastoa vähäkulutuksisempi.

yhen talven jälkeen voin sanoa, että paljon tyytyväisempi, ku webastoon, eikä isompi polttoaineletkukaan jäätyny ajonaikana -28:ssa asteessa, vaikka kesänaftat tankissa, ku webaston letku jääty tasan luvatussa -20:ssä. suosittelen ja kiitän!
Review by Fennomer Oy (Lähetetty 22.5.2019)
Kyllä lämpenee
Tuote vastasi odotuksia
Lavetti kaipasi lämmitintä ja vanhempaan autoon ei viitsinyt tuhansien Webastoja ostella. Teplostar oli kyllä todella hieno ja kattava pakkaus. Saatiin helposti omin toimin asennettua ja kone lämpiää hyvää vauhtia. Joka kerta on käynnistynyt, kun on pyytänyt. Review by Scania112 (Lähetetty 24.11.2016)
Loistokampe
Tuote vastasi odotuksia
Ajokoneessa oli vanha Webasto sanonut sopimuksensa irti. Binar meni heittämällä paikoilleen, pikkuisen johtoja piti säätää sopivaksi. On pelannut nyt usiamman viikon moitteetta. Tehoa on paljon, ja kone lämpiää joutusaan. Usiampi tuttu ostanut näitä ja ovat kehuneet, enkä itekkään muuta voi sanua. Review by Ajokonemies (Lähetetty 8.11.2016)
Hyvä hinta/laatusuhde
Tuote vastasi odotuksia
Järkevän oloinen pakkaus. Asensin vanhaan bussiin lämmönlähteeksi. Asennussarja oli kattava ja tehoa löytyy paljon. Hinta on ihan uskomattoman edullinen näin hyväksi tuoteeksi. Review by Olli (Lähetetty 9.8.2016)
Hinta/laatusuhde OK
Tuote vastasi odotuksia
Laitteelle piti löytää uusi paikka, koska pystyasennus ei ole suotavaa. Tehoa piisaa, ohjaimesta ei löydetty millään kaikkia tarvittavia asetuksia. Pari kertaa jäänyt lähtemättä tulille, lisätään kiertoon rinnalle toinen pumppu. Review by 901 (Lähetetty 25.3.2016)
Tehokas laite
Tuote vastasi odotuksia
Ostin kokeeksi yhteen haketusautoon Teplostarin. Vanhan korjaaminen olisi tullut kalliimmaksi. Olen nyt kuukauden päivät sitä käytellyt ja pelittää tosi hyvin. Meni melkein heittämällä vanhan paikalle, eikä vaatinut sen enempiä tilaa. Tehoa on reippaasti ja auto lämpenee. Joka kerta on lähtenyt tulille, kun on tarvinut. Suosittelen! Review by Reino (Lähetetty 15.12.2015)
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: AUTOTERM 14TC Mini 24V diesellämmitin 14kW
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tiedostot
Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Eberspächer Hydronic M10 10kW 24V Diesellämmitin Eberspächer Hydronic M10 10kW 24V Diesellämmitin

Normaali hinta: 1 548,00 €

Erikoishinta 1 319,00 €

Eberspächer Hydronic M12, 12kW, 24V Diesellämmitin Eberspächer Hydronic M12, 12kW, 24V Diesellämmitin

Normaali hinta: 1 723,00 €

Erikoishinta 1 459,00 €