Tarjous

Binar 5S diesellämmitin 24V moottorin esilämmittämiseen. PU-27 ohjaustaululla

Binar 5S - 24V versio työkoneisiin. Dieselkäyttöinen nestekiertoisten autojen esilämmitin, helppokäyttöisellä graafisella PU-27 ohjaustaululla.

EU-HYVÄKSYTYT MALLIT MEILTÄ HETI VARASTOSTA.

Lämmittimessä vakiona myös äänenvaimennin ja puhalinohjausreleen esikalustettu johtosarja,
Tuotekoodi: BINAR-5S-D-24V
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. 3-5 päivää

Normaali hinta: 669,00 €

Erikoishinta 649,90 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Advers

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Autoterm Binar 5S Diesellämmitin 24V moottorin ja sisätilojen esilämmittämiseen.

BINAR 5S on polttonestekäyttöinen lämmitin ajoneuvojen moottorien esilämmittimen. Tämä lämmitin on suunniteltu ja testattu pohjolan koviin olosuhteisiin, esilämmittämään ajoneuvon moottori ja antamaan erittäin kylmissä olosuhteissa lisälämpöä. Lämmitin on tarkoitettu maksimissaan 3,5 litran moottoreille ja se on tarkoitettu toimimaan peräti -45 asteen lämpötiloissa. Työkonekäytössä, jossa lämpöä ei ajeta paljoa ohjaamon lämmittämiseen voidaan lämmitintä käyttää myös huomattavasti suurempien koneiden lämmittämiseen. 

Binar 5S ei ole pelkästään kopio mistään, se on täysin uusi tuote Autotermiltä. Sen kehittämiseen on käytetty kolme vuotta ja se on läpäissyt tiukat kenttäkokeet Siperian arktisissa oloissa. Se on kooltaan huomattavastiaikaisempaa malliversiota pienempi ja kokoluokaltaan samaan kokoinen länsimaisten uusimpien mallien kanssa.  Binar lämmittimet on valmistettu korkealuokkaisista komponenteistä. Niissä käytetään hiiliharjattomia puhaltimen moottoreita, joiden käyttöikä on moninkertainen hiiliharjallisiin verrattuna. Asennussarjassa on eurooppalaiset polttoaine ja vesipumput. Boschin valmistamaa vesipumppu on hiljainen vahva ja luotettava ja se takaa tasaisen veden virtauksen kaikissa olosuhteissa. 

Binar 5S asennussarja on erittäin täydellinen. Se sisältää lämmittimen lisäksi käytännössä kaiken, mitä suurimmassa osassa asennuksista tarvitaan. Mukana oleva johtosarja, sisältää sulakkeet ja liittimet, jotka on valmiiksi sovitettu niin, että kaikki menee suoraan tökkäämällä paikoilleen. Mukana on vesiletkut, vesipumppu ja laaja valikoima kiristimä mutkia ja sovittimia. Uudistettu ohut ohjaustaulu sisälle, sekä tankkiotin, polttoainepumppu ja tarvikkeet polttoainelinjaan. Asennuksen voi suorittaa osaava tee-se itse mies, mutta suosittelemme asennukseen ammattimiestä, etenkin uudemmissa autoissa. Etenkin puhallinohjauksessa uudet CAN väyläohjatut autot vaativat tarkkuutta

Binar 5S mallistossa on kaksi eri lämmitintä Bensiini ja Diesel polttoaineille. Saatavilla on myös 24V versio työkoneisiin. 

Binar 5S Lämmittimessä, samoin kuin kaikissa muissakin myymissämme Autoterm lämmittimissä on kahden vuoden euroopanlaajuinen takuu. Oy Esco Ab on valtuutettu Autoterm huolto ja varaosapiste ja huollossamme koulutetttu henkilökunta suorittaa kaikki huoltotyöt, sekä varastoimme yleisimmät laitteen varaosat. 

Binar 5S voidaan ohjelmoida myös toimestamme ns. jatkuvalle käytölle. Asuntoauotoissa ja veneissä, joissa lämmitin asennetaan lämmityskäyttöön, tarvitaan ns. jatkuvan käytön mahdollisuus. Ohjelmoimme lämmititmen erillistilauksesta tällaiselle toiminnolle. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää. 

Ominaisuuksia:

 • Erittäin kompakti laite, voidaan asentaa pysty ja vaakasuoraan. 
 • Esilämmittää moottorin ja ajoneuvon sisätilat kylmissä olosuhteissa (edellyttää ajoneuvon sisäpuhaltimen kytkentää)
 • Voi toimia lisälämmittimenä myös ajon aikana
 • Voidaan käyttää ajastimella, joka on vakio toimitussisällössä. 
 • Voidaan käyttää yhdessä ohjaustaulun GSM modeemin kanssa (huom. Meiltä EU yhteensopivat GSM:t toimii vain EU malleissa.)
 • Erittäin houkutteleva hinta-laatusuhde.

Pakkauksesn sisältö: 

 • Lämitin, Binar 5S, bensiini tai dieselmalli
 • Asennusjalka lämmittimelle
 • Pakoputki 1m
 • Kiristimet ja kiinnitimet äänenvaimentimelle ja pakoputkelle
 • Imuäänenvaimennin
 • Polttoainepumppu
 • Polttoainelinja 5m, sekä liitosputket ja kiristimet polttoainelinjaan
 • Tankkiotin
 • Täydellinen johtosarja. Syöttökaapeli 4m, polttoainepumpun johto 5m, ohjaustaulu 1,5m
 • Ohjauspaneeli
 • Tarvikepussi, jossa mutterit, ruuvit ym
 • Pakoänenvaimennin (Kuuluu tähän EU malliin, ei kuulu Venäjän vientimalliin) 
 • Esivalmisteltu puhallinohjausreleen kaapeli (Kuuluu tähän EU malliin, ei kuulu Venäjän vientimalliin) 

Pakkaus ei sisällä puhaltimen ohjausrelettä, IPCU tai SHAM modulia, vaan tämä on hankittava kulloiseenkin tarpeeseen erikseen. Laitteessa signaalilähtö puhaltimen ohjaukselle. Huomioithan, että puhallinohjauksen rakentaminen nykyaikaisiin automaatti-ilmastoinnilla varustettuihin CAN väyläohjattuihin autoihin voi vaatia erilaisia ohjaustapoja ja kustannus voi olla kympin releestä yli kolmen sadan euron ohjausmoduulin.

Ajoneuvon lämmityslaitteen asennus voi olla ammattiasennusliikkeellä laitemerkistä riippumatta 6-12 tunnin työ, 

BINAR-5MALLI
Tekniset tiedotBINAR-5S DIESEL
Lämmitysteho (kW) 5±0,5
Käyttöjännite, V 24
Käyttöjännitteen rajat, V 9,5...16
Polttoaine Bensiini GOST Р 51105 Diesel GOST 305
Polttoaineen kulutus (l/h) 0,7 0,62
Lämmönsiirtotapa Jäähdytysneste
Virrankulutus, W 42
Virran kulutus startissa (100 sekuntia), W 122
Käynnistysmoodit Manuaali ja kellokytkin
Käyntiajan säätö 20...120 min
Paino asennusarjan kanssa (kg)
8

HUOM!

Myymämme laitteet  tulevat euroopan kokonpanoyksiköstä ja ovat ns. EU malleja, joiden komponenttisarjat täyttävät euroopan ns "pikku e" (e) standardin ja laitteet on hyväksytty asennettavaksi liikennekäytössä oleviin ajoneuvoihin. Huomatkaa, että harmaatuodut laitteet eivät täytä kokonaisuudessaan tätä standardia, pelkkä CE-merkki laitteen kyljessä ei merkitse (e) standardin täyttymistä. Luokittelemattoman laitteen vahinkotapauksissa vastuu jää omistajalle itselleen. 

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi BINAR-5S-D-24V
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Jännite 24V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Vesi
Ulostulon halkaisija Ei
Minimiteho 2,5kW
Maksimiteho 5kW
Reviews
Asiakkaiden arvostelut (2)
Vastasi odotuksia
Tuote vastasi odotuksia
Nappasin lämmittimen kiinni Timberin ajokoneeseen. Mukana tulevan asennussarjan kanssa suht helppo homma, kaikenlaista nippeliä riittävästi. Johtosarja helppo ja looginen asentaa. Lämmitin lähti kerrasta päälle ja letku lämpeää nopeasti. Ei tästä mitään moitittavaa keksi vielä tällä kokemuksella, positiivinen kokemus kaikenkaikkiaan tähän asti! Review by Ajokoneeseen (Lähetetty 15.12.2018)
Kaivinkone lämpenee
Tuote vastasi odotuksia
Asennettiin tämä Vanhaan Åkermanin kaivinkoneeseen. Asennussarjan lisäksi ei tarvinut mitään. Lähti kerrasta käyntiin. Yllättävnkin hiljainen, joskin sillä ei mitään merkitysä meillä ole. Review by Åkermann (Lähetetty 11.9.2018)
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Binar 5S diesellämmitin 24V moottorin esilämmittämiseen. PU-27 ohjaustaululla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tiedostot
Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Eberspächer Hydronic D5WSC 12V komplett-sarja Eberspächer Hydronic D5WSC 12V komplett-sarja

Normaali hinta: 1 508,00 €

Erikoishinta 999,00 €

Eberspächer Hydronic D4WSC 12V komplett-sarja Eberspächer Hydronic D4WSC 12V komplett-sarja

Normaali hinta: 1 098,00 €

Erikoishinta 929,00 €

Binar 5S bensiinilämmitin 12V moottorin esilämmittämiseen, PU-27 ohjaustaululla. Binar 5S bensiinilämmitin 12V moottorin esilämmittämiseen, PU-27 ohjaustaululla.
2 arvostelu(a)

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta 669,90 €

Binar 5S diesellämmitin 12V moottorin esilämmittämiseen. PU-27 ohjaustaululla Binar 5S diesellämmitin 12V moottorin esilämmittämiseen. PU-27 ohjaustaululla
12 arvostelu(a)

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta 649,90 €