Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V, PU-27 ohjaustaululla

Planar 44D-GP-EU, ilmapuhalluslämmitin. 1-4Kw portaattomalla säädöllä varustettu puhalluslämmitin, Diesel, yleisasennussarjalla 12V. Nyt Euroopan vientimarkkinoille tehdyllä modernilla graafisella PU-27 OLED ohjaustaululla.
Tuotekoodi: PLANAR-44D-12V-PU27
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. Myymälässä

590,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Advers

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

Planar 44D Diesel ilmapuhalluslämmitin

Suosituksi muodostunut Planar 44D on nyt uudistunut. Pienten, mutta merkittävien sisäisten muutoksien lisäksi on se saanut nyt uuden ohjaustaulun. Uusi ohjaustaulu mahdollistaa lämmittimeen myös ajastustoiminnat sekä tuuletustoiminnon. Ohjaustaulun käyttö on helppoa ja intuitiivistä. Pääset säätämään helposti lämmittimen tehon ja termostaattisäätöjä ja havainnoimaan lämpötiloja maksimissaan peräti kolmen eri termostaatin mukaan. 

Lämmittimen elektronista ohjausta on kehitetty ja lämmittimen lämpötilanvalvontaa ja ylikuumenemisen tunnistusta on parannettu. Lämmittimet on varustettu uudella polttoainepumpulla ja optimoidulla asennussarjalla. Tämä on uusi Planar 44D

Planar 44D lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa ja työkoneissa..  Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteeseen voit ladata tältä sivlta tiedostot välilehdeltä suomenkielisen käyttöoppaan. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet.  Lämmitin toimitetaan helppokäyttöisellä PU-5 ohjaustaululla, jolla saadaan hallittua perus lämmitys ja tuuletustoiminnot. Termostaattiohjaukseen tulee laitteeseen asentaa erillinen termostaattianturi käytettäessä PU-5 ohjaustaulua.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen.

Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, joka laitetaan olemassa olevan ohjaustualun rinnalle. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille.

Miksi Kannattaa hankkia Autoterm lämmitin? 

 • Autoterm lämmittimet ovat laatuun ja ominaisuuksiin nähden edullisia. Autoterm on valmistanut lämmittimiä jo -90 luvun puolivälistä saakka ja tuotteet on kehitetty kestämään kovia olosuhteita. Ne ovat luotettavia, ja niitä on edullista huoltaa. 
 • Autoterm lPlanar 44D ja 2D lämmitinmallit on suunnattu euroopan markkinoille. Ne on yhteensopivia useimpien vanhojen lämmittimien asennuspaikkoihin. Korvatessa lämmitintä tai vaihdettaessa merkkiä, on asennus yksinkertaista ja helppoa.
 • Ostaessasi meiltä Autoterm lämmittimen, saat siihen kahden vuoden  Euroopanlaajuisen takuun. Varastoimme yleisimmät varaosat Espoon varastolla ja harvinaisemmat saamme muuutamassa päivässä tehtaan Latvian keskusvarastolta.
 • Ne on helppoja asentaa ja käyttää. Olemme itse kääntäneet ja tuottaneet ammattilais asentajien kanssa Suomenkielisen monikymmensivuisen manuaalin, joka on ladattavissa sivuiltamme. (manuaalia saa lisähinnasta painettuna) Asennus tämän kanssa on helppoa ja luotettavaa. Asennuspakkauksessa on kaikki yleisesti tarvittavat johdot jo valmiksi liitettyna ja puristettuna. Pätevä tee se itse mites saa lämmittimen asennettua paikoilleen noudattaen huolellisesti käyttöohetta. 
 • Autoterm lämmittimet on käytössä luotettavia. Kokemukseemme perustuen Autotermin lämmittimet ovat saavuttaneet länsimaisen tason luotettavuudessa ja toimntavarmuudessa. Suomessa Autotermin laitteita on käytössä jo kymmenissä tuhansissa mitattava määrä ja se kasvaa vuosi vuodelta. 
 • Myymämme lämmittimet on tyyppihyväksytty ajoneuvokäyttöön. Ostaessasi esimerkiksi kiinalaisen halpalämmittimen, ovat laitteet poikkeuksetta hyvä'ksymättömiä EU alueelle, saatikka ajoneuvokäyttöön. Autoterm on hyväksyttänyt kaikki laitteet puolueettomalla luokituslaitoksella ja niitä saa asentaa niin ajoneuvoihin, kuin veneisiin. 

[Lue lisää lämmitinvalmistaja Autotermistä]

Huomioita asennuksesta:

Planar lämmitin on erittäin turvallinen vaihtoehto lämmittämiseen. Lämmitintä ohjaa ohjauselektroniikka ja sen turvana on myös mekaanisia ylikuumenemissuojia ja rajakytkimiä. Kaikissa häiriötilanteissa lämmitin sammuttaa itsensä ja jäähdyttää palokammion. Suurimman vaaran lämmittimen asentamiselle aiheuttaa huolimaton tee-se itse mies. Tämä koskee kaikkia merkkejä ja malleja. Asennuksessa tulee kiinnittää erittäin suurta huomiota lämmittimen huolelliseen kiinnittämiseen ja pakokaasujen ulos johtamiseen, sekä polttoainelinjojen asennukseen. Alla muutamia huomioita. 

 • Lämmittimessä on vakiona 100mm ilmaputken lähtö, jonka voi supistaa minimissään 90mm halkaisijalle. Tästä pienemmälle supistaminen suositetaan tehtävän ainoastaan useammalla haaroittimella, siten, että putken pinta-ala on minimissään 3x60mm tai 2x75mm putken poikkipinta-alan verran. Riittävän väljä putkisto takaa lämmittimen moitteettoman toiminnan ja vähentää ylikuumenemisesta johtuvia pakkosammutuksia. 
 • Lämmittimen asennussarjassa ei tule erillistä pakoputken läpivientiä venekäyttöön. Suosittelemme asentamaan lämmittimeen Arifinin 24mm eristetyn runkoläpiviennin.Tällä voidaan varmistua, että runkorakenteet eivät kuumene liikaa ja vettä ei pääse pakoputkeen. Jos asennatte lämmitintä vanhan Wallaksen Ardicin tai Thermon / thermicin tilalle, ei vanhoja savukaasuosia pysty käyttämään. Niiden halkaisijat poikkeavat huomattavasti Planar 44D lämmittimen halkaisijasta. Olkaa pakoputkiasennuksissa erittäin huolellisia. Pakoputki on kuuma ja ylimääräiset harakiri liitokset voivat vuotaa pakokaasuja veneen sisätiloihin. 
 • Teknistä estettä laitteen asentamisessa esimerkiksi kesämökille ei ole. Kuitenkaan emme suosittele lämmittimen asennusta mökin sisätiloihin, mikäli lämmittimen pakokaasuja ei johdeta esimerkiksi tiilihormiin. Myyjä valmistaja ja maahantuoja ei ota minkäänlaista vastuuta omatekemistä seinäläpivientiratkaisuista. Mikäli asennatte lämmittimen mökille, on hyvä tapa tehdä sille ulos suojakotelo ja ottaa lämmitettävä ilma sisältä ja palauttaa se takaisin sisälle. Mikäli voitte kytkeä lämmittimen esimerkiksi tiilihormiin, voi pakoputken tiivistää hormiin esimerkiksi muuraamalla tai palovillalla. 
 • Lämmitin tulee kiinnittää huolellisesti kiinni. Suosittelemme kiinnitykseen erikseen myytävää asennusjalkaa. Huonosti kiinnitetty lämmitin voi aiheuttaa aiheettomia riskitekijöitä. Jos täydellä tohinalla palava lämmitin irtoaa kiinnityksistään, tai siitä irtoaa laitteen heilumisen johdosta osia, voi se aiheuttaa vakavia vaurioita ympäristölle. 
  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
4
1
Polttoaineen kulutus, l / h
0.514
0.12
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
120
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12, 24
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
8
[Katso myös lämmittimien arvot verrattuna muihin vastaaviin vertailutaulukostamme.]

Planar lämmittimelle myönnetään kahden vuoden takuu, joka koskee oikein asennetun laitteen teknisiä vikoja. Takuu ei kata asennusvirheitä.

Myymämme lämmittimet ovat (e) standardin mukaisia Euroopan vientimalleja, jokta tulevat tehtaan oman euroopan yksikön kautta. Lämmittimet on luokiteltu Saksalaisen puolueettoman luokituslaitoksen toimiesta ja ne on hyväksytty ajoneuvokäyttöön Euroopan Unionin alueella. Huomioikaa, että harmaatuodut mallit eivät täytä näitä normeja ja eivät ole mm. vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Harmaatuotujen lämmittimien takuuasiat käsitellään aina myyjäliikkeessä, eli Venäjällä. Emme vastaa harmaatuotujen laitteiden takuu, tuki ja huoltoasioista. 

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi PLANAR-44D-12V-PU27
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Soveltuvuus Ei
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Auototerm - Planar 44D-GP-EU Diesellämmitin 12V, PU-27 ohjaustaululla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista