Autoterm

Autoterm

Autoterm Ajoneuvolämmittimet Ammattilaiselta

Auoterm ajoneuvolämmittimet tarjoavat edullisen, mutta luotettavan ja turvallisen lämmittimen, niin veneisiin, asuntoautoihin ja vaunuihin, kuin myös Ammattikalustoon, niin traktoreihin, metsä ja maanrakennuskalustoon ja kuorma-autoihin. 

Miksi Autoterm Lämmitin?

Autoterm on rynnistänyt suomen markkinoille äärimmäisen agressiivisella hintatasolla ja hintaansa nähden korkealla laadulla. Mistä tämä edullinen hintataso johtuu? Se johtuu kevyestä organisaatiorakenteesta. Lämmittimien valmistaja toimii omalla yksiköllään Euroopassa ja myyvät lämmittimet samalla hintatasolla kaikkiin Euroopan maihin jakelijoilleen. Autoterm on keskittynyt valmistamaan vain yksinkertaisia selkeitä paketteja, mutta suuria määriä. Valikoimassa on vain selkeät tehdaspaketit kattavilla asennussarjoilla, joilla asennus onnistuu autoon kuin autoon. 

Miksi hankkia lämmitin Oy Esco Ab:ltä?

Olemme lämmittimien ammattilainen ja Autoterm Europen virallinen Sales Partner Suomessa. Jo pienellä vilkaisulla huomaat, että tarjoamme lämmittimien lisäksi myös kaikki lämmittimien varaosat, tarvikkeet ja huollot, toisin kuin useimmat liikkeet. Löydät suoraa sivuiltamme meidän jälleenmyyjämme ja asennusliikkeet, jotka hoitavat asennukset niin autoihin, kuin raskaaseen kalustoon. Emme piilottele manuaaleja ja huoltokirjoja, vaan kaikki on ladattavissa avoimesti tuotteiden alta. 

 

View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Autoterm Air 4D ilmapuhallus Diesellämmitin 4kW 24V
    Tarjoushinta 599,00 € Normaali hinta 607,00 €
  2. Autoterm Flow 14TC 12V diesellämmitin 14,5kW
    Tarjoushinta 799,00 € Normaali hinta 830,00 €
  3. Autoterm Flow 14TC 24V diesellämmitin 14,5kW
    Tarjoushinta 799,00 € Normaali hinta 830,00 €
View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen