Välisäiliö ATI 45l 800w 230V

Rating:
80% of 100
Välisäiliö lämmmitysjärjestelmäasennuksiin 45 litraa. halkaisija 320mm pituus 805mm. Liitännät kahdelle eri kierrolle, kierrukka ja 800W vastus. Ei sisällä letkukaroja.
Saatavuus 1-3 päivää
Tuotekoodi
BB4508XW
732,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Varaajasäiliö lämmitysjärjestelmien rakentamiseen. Säiliöstä löytyy kaksi liityntäpistelle kahdelle eri kierrolle. Toinen kierto kytketään lämmittimen kiertoon ja toinen kytketään patteriverkostoon omalla kiertovesipumpullaan. Lisäksi säiliössä on yksi kierrukka, joka voidaan kytkeä moottorikiertoon ja saada näin moottorilta lämpöä veneen lämmittämiseen. Säiliössä on 800W sähkövastus, jolla voidaan lämmittää myös vesikiertoa. 

ATI lämminvesivaraajat on laadukasta Italialaista työtä. Se on yksi suurimmista itsenäisistä veneiden ja caravan lämmivesivaraajien valmistajista euroopassa. ATI:n laajasta valikoimasta löytyy varaaja jokaiseen tarpeeseen. 

 • ATI RST varaajat on valmistettu AISI 316 teräksestä ja niiden eristeenä käytetään CFC vapaata polyuretaaniai. 
 • ATI varaajissa on vakiona 6 barin ylipaineventtiili.
 • ATI varaajat toimitetaan aina automaattisella termostaattisäätimellä. 
 • ATI RST varaajissa käytetään samaa AISI 316 materiaalia myös lämmityskierrukassa. 
 • ATI lämminvesivaraajissa käytetään ulkokuoressa ruostumatonta 306 terästä. Kaikki varaajat on varustettu myös samasta materiaalista valmistetulla kiinnitysjalalla. 
Lisätietoja
TRY G
Tuotekoodi BB4508XW
Paino 20.0000
Valmistusmaa Italia
Valmistaja ATI
Tilavuus 45l
Materiaali RST
Vastuksen teho 800W

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Välisäiliö ATI 45l 800w 230V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista