Easystart Remote kauko-ohjain

Eberspächer Easy Start remote kauko-ohjain lämmittimille. Maksimi kantama peräti 1000m. Huomaa, että toimii ainoastaan väyläohjattujen laitteiden kanssa, ei toimi jänniteohjauksella.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 1 päivää.
Tuotekoodi
221000342300
999 999,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]
Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Easy Start Remote, lämmin auto juuri silloin kun sitä tarvitset. 

Eberspächer EasyStart Remoten avulla voit käynnistää ajoneuvosi lämmittimen peräti 1000 metrin kantaman säteellä. Kytke lämmitys päälle, juuri silloin kuin tarvitset. Ei turhaa lämmittämistä, lämmität ainoastaan silloin kun tarvitsee. Säästää polttoainetta ja akkua. Kaukosäätimessä on paluusignaalin vastaanotto, jolloin tiedät vastaanoton menneen perille. Säädettävällä lämmitysajalla voit antaa vain joko esilämmityksen tai jättää auton pysymään lämpimänä. Koko ainoastaan 34x54x13mm Täydellinen pakkaus asennussarjoineen. 

 

HUOMIO!!!

Easystart Web ja remote sarjan ojaimet toimivat ainoastaan jälkiasennettujen Eeberspächer lämmittimien kanssa. Ne eivät toimi tehdasasennettujen lämmittimien kanssa, kuten Volvo, Audi, Volkswagen, Ford jne... Varmin merkki siitä, että laite on tehdasasennettu on, että lämmitin kytketään päälle auton monitoiminäytön ruudulta. Tällöin niin lämmitin, kuin sen ohjauslaitteet joutuu hankkimaan ns. kovalla rahalla marmoritiskiltä merkkiliikkeestä. 

Lisätietoja
Valmistaja Eberspacher
Tuotekoodi 221000342300
TRY C
Paino 0.5000
Valmistusmaa Saksa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Easystart Remote kauko-ohjain
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista