Ale

Planar 44D Diesellämmitin 12V - PU-27

Planar 44D Diesellämmitin 12V - PU-27 ohjaustaululla Uusinta Euroopan vientimallia oleva ilmapuhalluslämmitin 1-4Kw Portaattomalla säädöllä varustettu puhalluslämmitin, Diesel, yleisasennussarjalla 12V.
Ei toimittajan varastossa, kysy toimitusaika.
Tuotekoodi
PLANAR-44D-12V
Tarjoushinta 580,00 € Normaali hinta 676,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Autoterm Air 4D lämmitin, tehdaspakkaus

Autoterm Air 4D lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa ja työkoneissa..  Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteeseen voit ladata tältä sivlta tiedostot välilehdeltä suomenkielisen käyttöoppaan. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen.

Lämmitin toimitetaan kattavalla yleissennussarjalla: 

 • Lämmitin
 • Pakoputki 1m
 • Pakoäänenvaimennin
 • Imuäänenvaiimennin
 • Täydellinen johtosarja
 • Polttoainelinja 5m kiristimineen ja liittimineen
 • Kiinnikkeet pakoputkelle ja polttoainelijalle

Lisäksi tarvitset sopivan ohjaustaulun, joko PU-5 tai PU-27 ohjaustaulun. PU-5 ohjaustaulun kaveriksi suosittelemme myös termostaattianturia. 

Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, joka laitetaan olemassa olevan ohjaustualun rinnalle. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille.

Miksi Kannattaa hankkia Autoterm lämmitin? 

 • Autoterm lämmittimet ovat laatuun ja ominaisuuksiin nähden edullisia. Autoterm on valmistanut lämmittimiä jo -90 luvun puolivälistä saakka ja tuotteet on kehitetty kestämään kovia olosuhteita. Ne ovat luotettavia, ja niitä on edullista huoltaa. 
 • Autoterm Air 2D ja 4D lämmitinmallit on suunnattu euroopan markkinoille. Ne on yhteensopivia useimpien vanhojen lämmittimien asennuspaikkoihin. Korvatessa lämmitintä tai vaihdettaessa merkkiä, on asennus yksinkertaista ja helppoa.
 • Ostaessasi meiltä Autoterm lämmittimen, saat siihen kahden vuoden  Euroopanlaajuisen takuun. Varastoimme yleisimmät varaosat Espoon varastolla ja harvinaisemmat saamme muuutamassa päivässä tehtaan Latvian keskusvarastolta.
 • Ne on helppoja asentaa ja käyttää. Olemme itse kääntäneet ja tuottaneet ammattilais asentajien kanssa Suomenkielisen monikymmensivuisen manuaalin, joka on ladattavissa sivuiltamme. (manuaalia saa lisähinnasta painettuna) Asennus tämän kanssa on helppoa ja luotettavaa. Asennuspakkauksessa on kaikki yleisesti tarvittavat johdot jo valmiksi liitettyna ja puristettuna. Pätevä tee se itse mites saa lämmittimen asennettua paikoilleen noudattaen huolellisesti käyttöohetta. 
 • Autoterm lämmittimet on käytössä luotettavia. Kokemukseemme perustuen Autotermin lämmittimet ovat saavuttaneet länsimaisen tason luotettavuudessa ja toimntavarmuudessa. Suomessa Autotermin laitteita on käytössä jo kymmenissä tuhansissa mitattava määrä ja se kasvaa vuosi vuodelta. 
 • Myymämme lämmittimet on tyyppihyväksytty ajoneuvokäyttöön. Ostaessasi esimerkiksi kiinalaisen halpalämmittimen, ovat laitteet poikkeuksetta hyvä'ksymättömiä EU alueelle, saatikka ajoneuvokäyttöön. Autoterm on hyväksyttänyt kaikki laitteet puolueettomalla luokituslaitoksella ja niitä saa asentaa niin ajoneuvoihin, kuin veneisiin. 

[Lue lisää lämmitinvalmistaja Autotermistä

 

Huomioita asennuksesta:

Autoterm lämmitin on erittäin turvallinen vaihtoehto lämmittämiseen. Lämmitintä ohjaa ohjauselektroniikka ja sen turvana on myös mekaanisia ylikuumenemissuojia ja rajakytkimiä. Kaikissa häiriötilanteissa lämmitin sammuttaa itsensä ja jäähdyttää palokammion. Suurimman vaaran lämmittimen asentamiselle aiheuttaa huolimaton tee-se itse mies. Tämä koskee kaikkia merkkejä ja malleja. Asennuksessa tulee kiinnittää erittäin suurta huomiota lämmittimen huolelliseen kiinnittämiseen ja pakokaasujen ulos johtamiseen, sekä polttoainelinjojen asennukseen. Alla muutamia huomioita. 

 • Lämmittimessä on vakiona 100mm ilmaputken lähtö, jonka voi supistaa minimissään 90mm halkaisijalle. Tästä pienemmälle supistaminen suositetaan tehtävän ainoastaan useammalla haaroittimella, siten, että putken pinta-ala on minimissään 3x60mm tai 2x75mm putken poikkipinta-alan verran. Riittävän väljä putkisto takaa lämmittimen moitteettoman toiminnan ja vähentää ylikuumenemisesta johtuvia pakkosammutuksia. 
 • Lämmittimen asennussarjassa ei tule erillistä pakoputken läpivientiä venekäyttöön. Suosittelemme asentamaan lämmittimeen Arifinin 24mm eristetyn runkoläpiviennin.Tällä voidaan varmistua, että runkorakenteet eivät kuumene liikaa ja vettä ei pääse pakoputkeen. Jos asennatte lämmitintä vanhan Wallaksen Ardicin tai Thermon / thermicin tilalle, ei vanhoja savukaasuosia pysty käyttämään. Niiden halkaisijat poikkeavat huomattavasti Autoterm Air 4D lämmittimen halkaisijasta. Olkaa pakoputkiasennuksissa erittäin huolellisia. Pakoputki on kuuma ja ylimääräiset harakiri liitokset voivat vuotaa pakokaasuja veneen sisätiloihin. 
 • Teknistä estettä laitteen asentamisessa esimerkiksi kesämökille ei ole. Kuitenkaan emme suosittele lämmittimen asennusta mökin sisätiloihin, mikäli lämmittimen pakokaasuja ei johdeta esimerkiksi tiilihormiin. Myyjä valmistaja ja maahantuoja ei ota minkäänlaista vastuuta omatekemistä seinäläpivientiratkaisuista. Mikäli asennatte lämmittimen mökille, on hyvä tapa tehdä sille ulos suojakotelo ja ottaa lämmitettävä ilma sisältä ja palauttaa se takaisin sisälle. Mikäli voitte kytkeä lämmittimen esimerkiksi tiilihormiin, voi pakoputken tiivistää hormiin esimerkiksi muuraamalla tai palovillalla. 
 • Lämmitin tulee kiinnittää huolellisesti kiinni. Suosittelemme kiinnitykseen erikseen myytävää asennusjalkaa. Huonosti kiinnitetty lämmitin voi aiheuttaa aiheettomia riskitekijöitä. Jos täydellä tohinalla palava lämmitin irtoaa kiinnityksistään, tai siitä irtoaa laitteen heilumisen johdosta osia, voi se aiheuttaa vakavia vaurioita ympäristölle. 
  Maksimiteho Minimiteho
Teho kW
4
1
Polttoaineen kulutus, l / h
0.514
0.12
Virrankulutus lämmitin 12V (24V), W
62 (58)
10
Lämmitetty ilma, m3 / h
120
70
Käytettävä polttoaine
dieselpolttoainetta 
Nimellisjännite, V
12, 24
Käynnistys ja sammutus
Manuaalinen
Paino kaikkine varusteineen kg
8

Autoterm  lämmittimelle myönnetään kahden vuoden takuu, joka koskee oikein asennetun laitteen teknisiä vikoja. Takuu ei kata asennusvirheitä.

Lisätietoja
Tuotekoodi PLANAR-44D-12V
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Valmistaja Advers
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 90m
Minimiteho 1kW
Maksimiteho 4kW

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Planar 44D Diesellämmitin 12V - PU-27
Arviosi