Eberspächer Hydronic II D5S Economy 12 V

Eberspächer 5,2Kw diesel vesilämmitin perheluokan ja tila-autoihin Tehoalueet 5200/5000/2100 W
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 1 päivää.
Tuotekoodi
252526050000
1 231,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Miksi polttoainekäyttöinen esilämmitin?

Voit miettiä, että et ehkä käytä sitä tarpeeksi. Ajatelet laiteen tuhlaavan polttoainetta ja syövän akkua. Hankintahintakin arveluttaa. Ajattelet käyttäväsi sitä vain muutamana päivänä vuodessa. Unohda nuo ajatukset! Kun kerran olet sellaisen omistanut, et haluaisi luopua siitä enää koskaan. 

Eberspächer lämmittimet tuovat käyttömukavuutta 

Ei enää huurteisia ikkunoita - edes loppukesän kosteilla keleillä. Voit käynnistää lämmittimen etäohjauksella vaikka muutamaa miuuttia ennen lähtöäsi ja auton ikkunat ovat heti sulat. Kovimmillakin pakkasilla autosi alkaa puhaltamaan heti lämmintä ja lähtö on miellyttävä. 

Esilämmitys pienentää moottorin rasitusta ja pääästöjä. 

Kylmäkäynnistys rasittaa moottoria peräti 70 kilometrin ajon verran. Nykyaikainen esilämmitin lämmittää moottorin nestekierron ja ajoneuvon sisätilat yhtäaikaa lämpimäksi. Autosi pysyy paremmassa kunnossa ja jälleenmyyntiarvo on korkeampi. 

Se pienentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Esilämmitetty moottori tarvitsee käynnistyäkseen paljon vähemmän polttoainetta ja se luo paljon vähemmän päästöjä. Lämmittimen kuluttama polttoainemäärä on murto-osa moottorin tarvitsemasta polttoainemäärästä. 

Se on tarpeen ympäri vuoden. 

Juhannuksena voi sataa lunta, mutta toki joulunakin voi olla meri sula. Molempia sääilmiöitä yhdistää suomen sää ja se, että autossa on aina lasit läskissä ja nokkaa punottaa. Ei näillä leveysasteilla mitään ilmastointia tarvita. Eberi täällä pitää olla joka kotterossa. 

Tehdaspakkaus sisältää:

  • Lämmitin
  • Vesipumppu
  • Polttoainepumppu
  • Ohjekirja

Tarvitset lisäksi sopivan joko ajoneuvokohtaisen asennussarjan tai yleisasennussarjan.

Lisätietoja
TRY Z
Tuotekoodi 252526050000
Paino 6.0000
Valmistusmaa Saksa
Valmistaja Eberspacher
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Vesi
Minimiteho 2,1kW
Maksimiteho 5,2kW
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eberspächer Hydronic II D5S Economy 12 V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista