Eberspächer Hydronic II D5S Economy 12 V

Eberspächer 5,2Kw diesel vesilämmitin perheluokan ja tila-autoihin Tehoalueet 5200/5000/2100 W
Toimittajan varastossa.
Tuotekoodi
SKU_252526050000
999,00 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Miksi polttoainekäyttöinen esilämmitin?

Voit miettiä, että et ehkä käytä sitä tarpeeksi. Ajatelet laiteen tuhlaavan polttoainetta ja syövän akkua. Hankintahintakin arveluttaa. Ajattelet käyttäväsi sitä vain muutamana päivänä vuodessa. Unohda nuo ajatukset! Kun kerran olet sellaisen omistanut, et haluaisi luopua siitä enää koskaan. 

Eberspächer lämmittimet tuovat käyttömukavuutta 

Ei enää huurteisia ikkunoita - edes loppukesän kosteilla keleillä. Voit käynnistää lämmittimen etäohjauksella vaikka muutamaa miuuttia ennen lähtöäsi ja auton ikkunat ovat heti sulat. Kovimmillakin pakkasilla autosi alkaa puhaltamaan heti lämmintä ja lähtö on miellyttävä. 

Esilämmitys pienentää moottorin rasitusta ja pääästöjä. 

Kylmäkäynnistys rasittaa moottoria peräti 70 kilometrin ajon verran. Nykyaikainen esilämmitin lämmittää moottorin nestekierron ja ajoneuvon sisätilat yhtäaikaa lämpimäksi. Autosi pysyy paremmassa kunnossa ja jälleenmyyntiarvo on korkeampi. 

Se pienentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Esilämmitetty moottori tarvitsee käynnistyäkseen paljon vähemmän polttoainetta ja se luo paljon vähemmän päästöjä. Lämmittimen kuluttama polttoainemäärä on murto-osa moottorin tarvitsemasta polttoainemäärästä. 

Se on tarpeen ympäri vuoden. 

Juhannuksena voi sataa lunta, mutta toki joulunakin voi olla meri sula. Molempia sääilmiöitä yhdistää suomen sää ja se, että autossa on aina lasit läskissä ja nokkaa punottaa. Ei näillä leveysasteilla mitään ilmastointia tarvita. Eberi täällä pitää olla joka kotterossa. 

Tehdaspakkaus sisältää:

 • Lämmitin
 • Vesipumppu
 • Polttoainepumppu
 • Ohjekirja

Tarvitset lisäksi sopivan joko ajoneuvokohtaisen asennussarjan tai yleisasennussarjan.

Lisätietoja
TRY Z
Tuotekoodi SKU_252526050000
Paino 6.0000
Valmistusmaa Saksa
Valmistaja Eberspacher
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Vesi
Minimiteho 2,1kW
Maksimiteho 5,2kW

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 2500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 2500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eberspächer Hydronic II D5S Economy 12 V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista