Ale

Johnson Pump AquaH lämminvesivaraaja RST 500W 22L

Johnson Pump AquaH lämminvesivaraaja 22l, 500W vastuksella. RST säiliöllä ja ylipaineventtiilillä sekä vastuksella ja yhdellä kierrukalla varustettu lämminvesivaraaja. Ei sisällä sekoitinventtiiliä, eikä letkukaroja. Mitat: P485 x L290 K325mm Tarkat mitat tuotelehdellä.
Saatavuus 1-3 päivää
Tuotekoodi
56-47455-03
Tarjoushinta 355,00 € Normaali hinta 465,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Johnson Pump AquaH lämminvesivaraaja RST 500W 22L

Johnson Pump lämminvesivaraajat valmistetaan Italiassa euroopan suurimpaan kuuluvalla lämminvesivaraajia valmistavalla tehtaalla. Ne on tehty laadukkaista materiaaleista ja ne on helppo asentaa erilaisiin käyttökohteisiin.

Varaajat toimitetaan asennusjalustalla, sekä sisäänrakennetulla kierrukalla ja sähkövastuksella. Sähkövastuksien koot on valittavissa 500W ja 1200W välilta tapauskohtaisesti.

Letkuliitännät on toteutettu 1/2 kierreliitoksilla, joihin voidaan laittaa tapauskohtaisesti joko pikanipat tai letkukarat.

Katso tarkemmat tiedot varaajista liitteet välilehdeltä löytyvästä esitteestä.

Mitat:P485 x L290 K325mm

Lisätietoja
TRY G
Tuotekoodi 56-47455-03
Paino 0.0000
Valmistusmaa Ruotsi
Valmistaja Johnson Pump
Varastosaldo Vain muutama
Tilavuus 22l
Materiaali RST
Vastuksen teho 500W
Kierrukoita 1 kierrukka

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Johnson Pump AquaH lämminvesivaraaja RST 500W 22L
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista