Ale

Garmin quatix 6 marine GPS älykello, rannetietokone

Garmin quatix 6 marine GPS älykello, rannetietokone. Markkinoiden monipuolisin veneilyyn suunnattu älykello äärimmäisen pitkällä käyttöajalla.
Arvioitu Noin viikko
Tuotekoodi
010-02158-90
Tarjoushinta 622,00 € Normaali hinta 699,00 €

DRIVE IN PALVELU - NOUDA TUOTTEESI PIHALTA - VÄLTÄ KONTAKTEJA [lue lisää... ]


TÄRKEÄÄ TIETOA 2021 SAATAVUUKSISTA JA TOIMITUSAJOISTA [lue lisää... ]


Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Garmin quatix 6 marine GPS älykello, rannetietokone

Kestävä ja tyylikäs muotoilu. Aina päällä oleva 1.3 tuuman näyttö, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kellonkehä, painikkeet ja takakansi sekä QuickFit -rannekejärjestelmä (sisältää captainblue -silikonirannekkeen).

Erityisillä veneilytoiminnoilla varustetut quatix® 6 -sarjan multisport-GPS-älykellot ovat yhdistettävissä yhteensopiviin Garmin -karttaplottereihin ja muihin marine-laitteisiin; automaattiohjauksen, kilpapurjehduksen aputoimintojen, Fusion-Link™ -viihdelaitteiden hallintaa sekä tietojen mm. nopeus, syvyys, lämpötila ja tuuli, striimausta varten. Kellot tukevat lisävarusteena myytäviä, entistäkin parempia BlueChart® g3 -karttoja. Garmin quatix 6 -kellossa on lajiprofiilit ja suoritustiedot mm. suppausta, melontaa ja golfia varten. Satelliittinavigointi ja seurantatoiminnot on yhdistetty kolmiakseliseen kompassiin, gyroskooppiin ja barometriseen korkeusanturiin, jotka opastavat turvallisesti niin vesillä kuin maallakin. Kellossa on lisäksi yhteysominaisuudet, rannesykeanturi, Garmin Connect™, Garmin Pay™ -lähimaksutoiminto4 ja musiikin tallennus.

 

YHTEYDET
Yhdistettävissä yhteensopiviin Garmin -karttaplottereihin ja muihin laitteisiin1, joissa on yhteysominaisuuksia2, mm. älykkäät ilmoitukset ja automaattiset lataukset Garmin Connect™ -verkkopalveluun.


PURJEHDUS
Entistä paremmat kilpapurjehduksen aputoiminnot, mm. virtuaalinen lähtöviiva, etäisyys lähtöviivaan, lähtölaskenta-ajastin ja luovimisavustin.


ESILADATUT SOVELLUKSET

Esiladatut veneily-, vuorovesi-, automaattiohjauksen hallinta-, Fusion-Link™-, ankkurointi-ja kalastussovellukset.


KARTAT


Tukee lisävarusteena myytäviä, entistä parempia BlueChart® g3 -karttoja, jotka sisältävät uusimmat Garmin-ja Navionicskarttatiedot.


ACTIVITY PROFILES


Esiladatut lajiprofiilit, mm. golf, SUP-lautailu, melonta; Laitteessa esiladatut topografiset kartat, laskettelukartat, monisatelliittituki, barometrinen korkeusanturi ja kompassi.


YHTEYSOMINAISUUDET

GarminPay™ -lähimaksuratkaisu4 ja striimatun musiikin tallennus.

´Laitteen mitat  47x47x14,7mm  47x47x14,7mm
Kellonlasin materiaali: Corning® Gorilla® Glass 3 Safiirilasi
Kellonkehän materiaali: Ruostumaton teräs Titaani
Kellonrungon materiaali: Kuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi Kuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi
Rannekkeen materiaali (QuickFit® -rannekkeet): Silikoni Silikoni ja tinaanirannekkeet
Näyttö Koko, tarkkuus, tyyppi: 1.3” (33,02 mm) halkaisija 260 x 260 px Terävä transflektiivinen MIP 1.3” (33,02 mm) halkaisija 260 x 260 px Terävä transflektiivinen MIP
Paino:   59,2G 49,3g
Akun tyyppi:  Ladattavalitiumioniakku Ladattavalitiumioniakku
Akunkesto: Älykello: jopa 14 päivää | GPS: jopa 36 t GPS + Musiikki: jopa 10 t | Akunkesto enint. GPS-tilassa: 72 t Expedition GPS-tila: 28 päivää Virtaa säästävä kellotila: 48 päivää Älykello: jopa 14 päivää | GPS: jopa 36 t GPS + Musiikki: jopa 10 t | Akunkesto enint. GPS-tilassa: 72 t Expedition GPS-tila: 28 päivää Virtaa säästävä kellotila: 48 päivää
Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+ Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+
Muisti/historia:  32Gb 32Gb

Yhteensopivia sovelluksia: 

CONNECT IQ™ -KAUPPA Kaikki laitesovellukset samassa paikassa. Paranna laitteen toiminnallisuutta lataamalla Connect IQkaupasta maksuttomia sovelluksia, kuten Uber ja SmartThings. Lataa musiikkia suoraan laitteeseen suoratoistopalveluilla. Mukauta laite omiin tarpeisiin widgetien, tietokenttien ja mukautettavien kellotaulujen avulla. Latausten hallinta on helppoa kaupassa.


GARMIN CONNECT™ Garmin Connect™ -palvelusta löytyvät kaikki terveys- ja liikuntatiedot. Palvelu sisältää kaikki suoritusten parantamisessa tarvittavat tiedot ja vinkit riippumatta siitä, treenaatko kilpailua varten vai seuraatko päivittäistä askelmäärää.

GARMIN EXPLORE™ Garmin Explore -järjestelmä tarjoaa seikkailunhaluisille, tutkimusmatkailijoille ja ulkoilun harrastajille Wi-Fi®-tai mobiiliyhteyksistä riippumattoman tavan navigoida, suunnitella reittejä, käyttää karttoja ja jakaa tietoja. Käytetään älypuhelimella, tabletilla tai yhteensopivalla Garmin -laitteella.

Lisätietoja
Valmistaja Garmin
Tuotekoodi 010-02158-90
Varastosaldo Vain muutama
TRY M
Paino 0.1500
Valmistusmaa Taiwan

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Garmin quatix 6 marine GPS älykello, rannetietokone
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista