Ale

Garmin GNX langallinen purjehdusmittaristo. 52mm. GNX Wind, GNX 20, gWind wired

Garmin GNX Langallinen purjehdusmittaristo. 52mm. GNX Wind, GNX 20, gWind Wired. Purjehdusmittaristo 52mm triducer anturilla.
Arvioitu Noin viikko
Tuotekoodi
010-01248-50
Tarjoushinta 1 423,00 € Normaali hinta 1 599,00 €

DRIVE IN PALVELU - NOUDA TUOTTEESI PIHALTA - VÄLTÄ KONTAKTEJA [lue lisää... ]


TÄRKEÄÄ TIETOA 2021 SAATAVUUKSISTA JA TOIMITUSAJOISTA [lue lisää... ]


Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Garmin GNX langallinen purjehdusmittaristo. 52mm. GNX Wind, GNX 20, gWind wired Garmin mittaristo tarjoaa tiedot, joiden avulla voit tehdä päätöksiä luottavaisesti GNX Wind, gWind™ Wired, GNX™ 20 ja DST800 GNX Wind- ja GNX 20 -laitteissa on erittäin hyvin näkyvä mustavalkoinen LCD-näyttö gWind Wired -tuulianturissa on kolmilapainen potkuri ja tuplaevä Rungon läpi asennettava DST800-älyanturi mittaa veden syvyyden, nopeuden vedessä ja veden lämpötilan Asenna Nexus, Garmin-karttaplotterit, NMEA 2000® ja USB helposti Tuuli- ja purjehdustiedot luotettavasti GNX Wind Wired Sail Pack -paketti sisältää tärkeimmät tuuli- ja purjehdustietoja mittaavat laitteet. GNX Wind -tuulimittari GNX Wind antaa tuulitiedot, joiden avulla voit tehdä päätöksiä luottavaisesti. Siinä on erittäin selkeä, lasisaumattu ja taustavalaistu mustavalkoinen LCD-näyttö, jonka taustavalon värit ovat mukautettavissa. Lisäksi se näyttää NMEA 2000 -verkon kautta samanaikaisesti kaksi tietokenttää ja digitaalisen tuuliruusun, joista näet esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen tiedot, Steer Pilot-tiedot ja veneen nopeuden. Pieni virrankulutus (350 mW päivällä ilman taustavaloa ja 400 mW yöllä käytettäessä keskitason taustavaloa) sopii erinomaisesti purjeveneisiin. Täysin mukautettavien käyttäjäprofiilien ansiosta näytön asettelun voi mukauttaa haluamakseen. Näyttömääritykset sisältävät yli 15 tärkeää tuuleen, nopeuteen ja navigointiin liittyvää veneilyparametria. Lisäksi laite voi yhdistää quatix® 3 -GPS-älykelloon langattomasti ANT-tekniikalla jolloin tuulitiedot näkyvät myös kellossasi. gWind Wired -tuulianturi gWind-tuulianturin tuplaevätekniikka ja kolmilapainen potkuri takaavat entistä tarkemman tosituulen nopeustiedot (TWS) ja tarkemmat tosituulenkulmatiedot (TWA). Kolmilapainen potkuri on aina mittaustarkka, toisin kuin perinteinen kuppimuotoiltu tuulianturi. Tuulianturin optinen mittaustekniikka takaa erinomaisen tarkkuuden heikollakin tuulella. GNX 20 -mittari Helppolukuinen GNX 20 -mittari, jossa on mustat numerot valkoisella tai värillisellä taustalla, näyttää selkeästi veden syvyyden, veneen nopeuden, veden lämpötilan ja yli 50 muuta veneilyparametria. Lasisaumattu näyttö ja heijastuksia estävä näyttö takaavat erinomaisen luettavuuden vuorokauden ympäri, ja teräväkontrastisten numeroiden korkeudeksi voi määrittää jopa 36 mm. Rungon läpi asennettava DST800-älyanturi DST800 toimittaa tiedot veden syvyydestä, nopeudesta vedessä ja veden lämpötilasta NMEA 2000 -verkkoon ja GNX 20 -laitteeseen. 100 watin kaikuanturi lukee jopa 100 metrin syvyyteen asti, sen taajuus on 235 kHz ja kaikukeilan leveys on 10 x 44 astetta.
Lisätietoja
Valmistaja Garmin
Tuotekoodi 010-01248-50
TRY M
Paino 9.3620
Valmistusmaa Kiina

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Garmin GNX langallinen purjehdusmittaristo. 52mm. GNX Wind, GNX 20, gWind wired
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista