Tarjous

Garmin echoMAP Plus 92sv karttaplotteri

echoMAPPlus 92sv -malli tukee Garminin perinteistä terävää ja selkeää CHIRP-luotainta ja skannaavaa CHIRP ClearVü -luotainta sekä Panoptix-luotainta, jotka edustaa markkinoiden edistyneintä luotaintekniikkaa kalastajille ja veneilijöille. Kirkas, auringossa luettava 9-tuumainen yhdistelmälaite tarjoaa näppäinavusteineen kosketusnäytön helppokäyttöisyyden.
Tuotekoodi: 010-01900-00
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. 1-3 päivää

Normaali hinta: 1 099,00 €

Erikoishinta 898,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Garmin

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat

ECHOMAP Plus 92sv

Kirkas, auringossa luettava 9-tuumainen yhdistelmälaite tarjoaa näppäinavusteisen kosketusnäytön helppokäyttöisyyden. Tukee Garminin perinteistä terävää ja selkeää CHIRP-luotainta ja skannaavaa CHIRP ClearVü -luotainta sekä Panoptix-luotainta. Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta ja BlueChart g2 HD ja BlueChart g2 Vision HD yhteensopivuus. Lisäksi Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda kalastaessasi näytölle hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Sisäinen Wi-Fi-yhteys mahdollistaa yhdistämisen maksuttomaan ActiveCaptain-sovellukseen ja voit päivittää tai ostaa ja ladata uusia karttoja OneChart-palvelusta. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset1, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohdepisteistä, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta. Mukana tulee pika-asennusteline, joka on helppo irrottaa ja ottaa mukaan.

ECHOMAP Plus 92sv -mallin ominaisuuksiin kuuluu perinteinen CHIRP-luotain, joka edustaa markkinoiden edistyneintä luotaintekniikkaa kalastajille ja veneilijöille. Perinteinen CHIRP-luotain takaa kohteiden selkeän näkyvyyden ja erottelun, koska se kohdistaa kohteeseen enemmän energiaa kuin perinteinen luotain. Se sisältää myös perinteisen luotaimen tuen Minn Kota®- ja MotorGuide®-perämoottoreille, joissa on sisäinen kaikuanturi.

Selkeät skannaavan luotaimen kuvat

Garmin ClearVü -luotain tuottaa lähes valokuvatasoisen kuvan veneen alla olevista kohteista. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi.

Quickdraw Contours mahdollistaa omien karttojen luonnin

Luo hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, ja räätälöi ne tarpeisiisi sopiviksi. Nämä kartat ovat sinun omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa niitä Quickdraw-yhteisön kanssa Garmin Connect -palvelussa.

Käytä yhteysominaisuuksia ActiveCaptain-sovelluksella

Hallitse veneilykokemustasi lähes missä tahansa maksuttomalla, monipuolisella ActiveCaptain-sovelluksella. Se yhdistää yhteensopivan mobiililaitteen ja karttaplotterin, kartat ja veneily-yhteisön yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Hyödynnä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä, jolla voit yhdistää järjestelmän maksuttomaan ActiveCaptain-sovellukseen ja päivittää tai ostaa ja ladata uusia karttoja OneChart-palvelusta. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset¹, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohdepisteistä, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta..

SailAssist-ominaisuudet

SailAssist-ominaisuuksiin kuuluvat leikkarit, parannettu tuuliruusu sekä keulaviiva ja suuntaviiva maahan nähden. Näet tosituulen ja suhteellisen tuulen kulman sekä nopeuden, kuten myös virtauksen suunnan ja nopeuden. Jotta saat tuulen maksimoivan kilpailuedun, voit hyödyntää kilpailuominaisuutta, jolla näkyy virtuaalinen lähtöviiva sekä tietokenttiä, joissa näkyvät leikkarit, lähtöön jäljellä oleva aika ja kilpailuajastin.

Päivitä parhailla vesistökartoilla

Päivittämällä BlueChart g2 HD- tai BlueChart® g2 Vision HD -karttoihin saat käyttöösi esimerkiksi automaattisen opastuksen2. Laitteessa on yksi microSD-korttipaikka ostettujen lisäkarttojen käyttöä varten. Voit myös ostaa karttoja OneChart-palvelusta ActiveCaptain-sovelluksella ja synkronoida ne automaattisesti yhteensopivan karttaplotterin kanssa, minkä ansiosta SD-muistikorttia ei tarvita.

Seuraa kalojen liikkeitä reaaliajassa

Lisää järjestelmään valinnainen Panoptix -luotain, niin voit nähdä joka puolelle venettäsi ja myös sen alle reaaliaikaisesti silloinkin, kun vene on paikallaan. Näet uistimesi sen upotessa suhteessa vedenalaisiin rakenteisiin. Näet kalojen liikkeet ja reaktiot syöttiin jopa 30 metrin (100 jalan) päähän veneen sivulla tai alla..

NMEA 2000® -verkon tuki

Se takaa NMEA 2000® -tuen esimerkiksi moottoritiedoille, antureille, FUSION-Link-äänentoistojärjestelmälle ja automaattiohjauksille.

Ota ECHOMAP Plus mukaasi

Kun et ole vesillä, voit suojata ECHOMAP Plus -yhdistelmälaitteen helposti. Sinun ei tarvitse liittää kaapeleita laitteeseen ja irrottaa niitä, koska ne liitetään suoraan telineeseen. Siten voit asentaa ECHOMAP Plus -laitteen telineeseen ja kytkeä sen virtalähteeseen sekä irrottaa sen nopeasti.

Tekniset tiedot

 • Mitat 28,2 x 16,4 x 6,0 cm
 • Paino 1,0 kg
 • Vesiluokitus IPX7
 • WVGA -näyttö
 • Näytön koko 19,9 x 11,3 cm, lävistäjä 22,9 cm 
 • Virrankulutus 18W
 • Receiver 5 HZ
 • 1 panoptix portti
 • Tukee 1 microSD -korttia
 • Jälkiloki 50 000 reittipistettä, 50 tallennettua jälkeä

Pakkauksen sisältö 

 • ECHOMAP Plus 92sv
 • Virta-/datakaapeli
 • Kallistettava pikakiinnitysteline
 • Upotusasennus
 • Suojakansi
 • Kiinnitys
 • Oppaat
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 010-01900-00
Paino 2.9900
Valmistusmaa Taiwan
Valmistaja Garmin
Näytön koko 9"
Kaikuluotain Piirtävä kalakaiku
Jännite 12V-24V
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Garmin echoMAP Plus 92sv karttaplotteri
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista
Garmin echoMAP Plus 92sv sis. GT52HW-TM-kaikuanturi Sivu ja alaspäin luotaus Garmin echoMAP Plus 92sv sis. GT52HW-TM-kaikuanturi Sivu ja alaspäin luotaus

Normaali hinta: 1 399,00 €

Erikoishinta 949,00 €

Garmin echoMAPCHIRP 42cv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAPCHIRP 42cv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 359,00 €

Erikoishinta 308,90 €

Garmin echoMAPCHIRP 42cv karttaplotteri kaiulla Garmin echoMAPCHIRP 42cv karttaplotteri kaiulla

Normaali hinta: 429,00 €

Erikoishinta 378,90 €

Garmin echoMAPCHIRP 52dv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAPCHIRP 52dv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 599,00 €

Erikoishinta 508,90 €

Garmin echoMAPCHIRP 52dv karttaplotteri kaiulla Garmin echoMAPCHIRP 52dv karttaplotteri kaiulla

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta 588,90 €

Garmin echoMAP CHIRP 72cv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP CHIRP 72cv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 979,00 €

Erikoishinta 828,90 €

Garmin echoMAP CHIRP 72cv karttaplotteri peräpeilianturilla Garmin echoMAP CHIRP 72cv karttaplotteri peräpeilianturilla

Normaali hinta: 999,00 €

Erikoishinta 838,90 €

Garmin echoMAP CHIRP 72sv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP CHIRP 72sv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 999,00 €

Erikoishinta 838,90 €

Garmin echoMAP CHIRP 72sv karttaplotteri, GT52HW-TM-kaikuanturilla Garmin echoMAP CHIRP 72sv karttaplotteri, GT52HW-TM-kaikuanturilla

Normaali hinta: 1 299,00 €

Erikoishinta 799,00 €

Garmin echoMAPCHIRP 92sv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAPCHIRP 92sv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 1 099,00 €

Erikoishinta 928,90 €

Garmin echoMAPHIRP 92sv karttaplotteri, mukana GT52HW-TM-kaikuanturi Garmin echoMAPHIRP 92sv karttaplotteri, mukana GT52HW-TM-kaikuanturi

Normaali hinta: 1 399,00 €

Erikoishinta 1 178,90 €

Garmin echoMAP Plus 42cv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP Plus 42cv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 349,00 €

Erikoishinta 308,90 €

Garmin echoMAP Plus 42cv karttaplotteri kaiulla Garmin echoMAP Plus 42cv karttaplotteri kaiulla

Normaali hinta: 449,00 €

Erikoishinta 388,90 €

Garmin echoMAP Plus 62cv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP Plus 62cv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 599,00 €

Erikoishinta 508,90 €

Garmin echoMAP Plus 62cv karttaplotteri kaiulla Garmin echoMAP Plus 62cv karttaplotteri kaiulla

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta 559,00 €

Garmin echoMAP Plus 72cv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP Plus 72cv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 899,00 €

Erikoishinta 758,90 €

Garmin echoMAP Plus 72cv karttaplotteri peräpeilianturilla Garmin echoMAP Plus 72cv karttaplotteri peräpeilianturilla

Normaali hinta: 999,00 €

Erikoishinta 699,00 €

Garmin echoMAP Plus 72sv karttaplotteri ilman kaikuanturia Garmin echoMAP Plus 72sv karttaplotteri ilman kaikuanturia

Normaali hinta: 949,00 €

Erikoishinta 798,90 €