Fusion SG-DA61500 6-kanavainen Marine vahvistin 12V

Fusion SG-DA61500 6-kanavainen Marine vahvistin 12V

Yksi upeimmista ja tehokkaimmista merivahvistimistamme, SG-DA61500: ssa on myös True-Marine -rakenne, joka kestää korroosiota. Sen uskomaton 1500 W: n huipputeho tuottaa jopa 6 paria kaiuttimia 2 ohmilla (2 x 4 Ohm-kaiuttimet kanavaa kohden rinnakkain) tai jopa 4 paria kaiuttimia 2 ohmilla (2 x 4 Ohm-kaiuttimet kanavaa kohden rinnakkain) ja 1 subwoofer. RCA-linjatason tulot mahdollistavat helpon yhteyden uusiin tai olemassa oleviin järjestelmiin.

SG-DA61500 on Fusionin ensimmäinen 6-kanavainen D-luokan Hi-Fi -vahvistin. D-luokan vahvistimen tärkein etu on se, että siinä on alhainen akun tyhjennys ja suuri teho, mikä tekee siitä täydellisen vahvistimen meriympäristölle. SG-DA61500 -laitteessa on myös konformoitu päällystetty PCB, jotta tuotteen käyttöikä ja suorituskyky ovat mahdollisimman suuret, ja vahvistimen runko on jäähdytyselementti, joka vähentää komponentin ytimen lämpötilaa ja lisää tehokkuutta.

Epäilemättä erottuva kappale, upea ruostumattomasta teräksestä valmistetun peilin ohjauspaneelin kansi peittää ja suojaa kaikki kaapeliliitännät ja säätöohjaimet.
Tuotekoodi: 010-02161-00
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa

649,00 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 8000€ saakka tarjoaa OP rahoitus. 

 

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.


Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkoakupan ulkopuolelta. 


Kuvaus
Yksityiskohdat
Ruostimattomasta teräksestä valmistettu suojakansi piilottaa vahvistimen säädöt ja liitokset mutta näyttää silti erittäin vakuuttavalta. Lähtöliitännöistä löytyy Subbarilähtö ja kaiutinlähdöt neljälle kanavalle. Linjatason sisääntulot helpottavat liitäntää järjestelmään. Ominaisuudet Taajuusalue 10Hz-50kHz Maksimiteho 1600W Todellinen teho 80W RMS x 4 + 250W RMS x 1 @ 4 Ohm 1% THD+N Todellinen teho 130 Watts RMS x 4 + 330W RMS x 1 @ 2 Ohm 1% THD+N Todelinen teho 250 Watts RMS x 2 @ 4 Ohm Bridged 1% THD+N + 250W RMS x 1 @ 4 Ohm 1% THD+N
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 010-02161-00
Paino 4.0000
Valmistusmaa N/A
Valmistaja N/A
Soveltuvuus N/A
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Fusion SG-DA61500 6-kanavainen Marine vahvistin 12V
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Osta OP-Luotolla

Osta OP luotolla

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla. 

Mihin OP-Luotto sopii? 

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla. 

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla. 

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa. 
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet. 

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Osta OP luotolla

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.