Ale

Fusion MS-RA770, Apollo Marine Stereo

Fusion MS-RA770, Apollo Marine Stereo. Huippuluokan marine steroyksikkö kosketusnäytöllä ja jog steer ohjaimella. Kaiken muun mahdollisen lisäksi on laitteessa myös sisäänrakennettu DSP, eli digitaalinen signaalin prosessointi, joka mahdollisutaa uskomattoman saundin
Saatavuus
Tuotekoodi
010-01905-00
Tarjoushinta 659,00 € Normaali hinta 749,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Fusion Apollo 770 marine soitin. 

Fusion Apollo MS-RA770 edustaa uusinta tekniikkaa veneiden viihdelaitteissa. Siinä yhdistyy Fusionin laadukas suunnittelu ja rakenne, sekä uusimmat viihteen tekniikat. Apollo RA770 sisältää ensimmäisen venesoittimena maailmassa langattoman WiFi yhteyden jonka avulla Apollo sarjan laitteita voidaan liittää toisiinsa langattomasti ja hyödyntää Fusion PartyBus monihuonejärjestelmää. Wifi yhteyden avulla voidaan hyödyntää myös musiikin suoratoistoa, kuten Apple AirPlay tai UPnP toiminnallisuutta, sekä langattomia ohjelmistopäivityksiä. Wifi yhteyden lisäksi RA770 sisältää myös Bluetooth yhteyden, USB liitännän, optisen liitännän televisiolle, kaksi linjatason sisääntuloa, AM/FM radiovirittimen sekä option DAB digitaaliradiolle.


 Fusion Apollo sarjan soittimissa on myös Fusionin audioinsinöörien rakentama DSP (Digitaalinen Signaaliprosessointi) siru, jonka avulla musiikin äänenlaatu on parasta mitä veneeseen voi tänä päivänä saada. Fusion DSP tekniikka optimoi musiikin juuri sen Fusion vahvistimen ja Fusion kaiuttimien mukaan jotka audiojärjestelmään on asennettu. Helppokäyttöinen, graafinen Fusion-Link älypuhelinsovellus sisältää DSP asetukset jotka siirretään soittimeen langattomasti. DSP tekniikan avulla musiikki soi puhtaasti, ilman säröjä ja distortiota ja ilman monimutkaisia säätötoimenpiteitä.


Fusion RA770 on MultiZone soitin, jossa on neljä erillistä vyöhykettä. Kaksi ensimmäistä on vahvistettu sisäisellä D-luokan 4x70W vahvistimella, ja kaikissa vyöhykkeissä on linjatason lähtö erillistä vahvistinta varten. DSP tekniikka mahdollistaa myös uusien kahdella puhekelalla varustettujen Fusion Subwoofereiden kytkemisen suoraan Zone 2 kaiutinliitäntään ilman erillistä vahvistinta.


Fusion RA770 on suunniteltu ja valmistettu venekäyttöön, ja sen toiminnallisuuksissa on otettu huomioon vaativat olosuhteet. Sen suuri kosketusnäyttö on optimoitu pikatoiminnoilla, ja suuri kiertokytkin toimii edelleen äänenvoimakkuuden säätimenä ja valitsimena valikoissa. Soittimen etupaneeli on IPX7 suojattu ja laitteen NMEA2000 ja Ethernet/WiFi liitännät mahdollistavat hallinnan myös yhteensopivien karttaplottereiden näytöiltä.


Voit yhdistää useita Apollo sarjan soittimia samaan Ethernet/WiFi verkkoon ja hyödyntää Fusion PartyBus toiminnallisuutta. Kun liität Apollo sarjan soittimet samaan verkkoon, voit toistaa samaa musiikkia eri tiloissa, tai voit halutessasi kuunnella omaa musiikkia omassa hytissäsi. Apollo sarjaan voidaan lisäksi liittää Fusion kaukosäätimiä kuten NMEA2000 verkkoon liitettävä NRX300 tai täysin langaton ARX70. Soitinta voidaan näiden lisäksi hallita ilmaisella Fusion-Link älypuhelin applikaatiolla, karttaplotterilla tai Garmin älykellolla.


Apollo RA770 WiFi voidaan käyttää joko luomaan veneeseen langaton verkko johon muut veneen laitteet liittyvät, tai se voi liittyä olemassa olevaan WiFi verkkoon. Se voidaan lisäksi liittää veneen Ethernetverkkoon

Apollo 770 pystyy myös ohjaamaan yhtä kaksikelaista subwooferia. Esimerkiksi Fusion XS sarjan subwoofer tukee suoraan Apollo 770 soitinta kahdella äänikelallaan. Näin pieneen veneeseen saadaan kätevästi kahden yläpäänkaiuttimen ja subwooferin äänentoistojärjestelmä ilman lisävahvistinta. Subwoofer toiminnon käyttö voi edellyttää laitteen ohjelmapäivitystä. 

Tuotetiedot

Näyttö 4.3 "kapasitiivinen kosketuslasi LCD-värinäyttö
Lähteet AM / FM / Bluetooth / Apple AirPlay / Wi-Fi-äänen suoratoisto / digitaalinen optinen tulo / USB-ääni / AUX x2 / UPnP / MTP / SiriusXM-Ready (vain USA: ssa tarvitaan valinnainen SiriusXM Connect -ajurin viritin) / DAB + valmis (saatavana Euroopassa vain Australia) Huomautus: SiriusXM ja DAB + eivät tue liikennettä ja säätä.
Digitaalinen signaalinkäsittely (DSP) Joo
Fusion-kaiutin, subwoofer ja vahvistinprofiilit, jotka on konfiguroitu DSP: n kautta Joo
Fusion-Link-ohjaus (langaton) Joo
PartyBus-tekniikka Kyllä (vastaanotto ja lähetys - langallinen tai langaton)
Langaton Bluetooth-tekniikka Bluetooth-äänen suoratoisto, musiikin hallinta (A2DP / AVRCP 1.3 Bluetooth-protokollan kanssa yhteensopivien laitteiden kautta)
SiriusXM-Ready Joo
Wi-Fi Joo
ANT-tekniikka Joo
NMEA 2000 (ohjaus MFD: n kautta - Fusion-Link) Joo
Toimii NRX-kaukosäätimien kanssa Joo
Optinen tulo 1 x digitaalinen optinen tulo (SPDIF)
Sopii DIN-leikkaukseen Joo
Vedenkestävyys (IPX-luokitus) IPx7 etupaneelista, kun se on asennettu oikein.
Sisäinen vahvistin D-luokan
Huipputeho 280W maks
Monikielinen käyttöliittymä Englanti / ranska / saksa / espanja / hollanti / italia
Apu-tulot 2 x RCA-tuloa (AUX1, AUX2)
Ethernet Yksi Ethernet-portti
USB 2.0 -portti Yksi USB 2.0 -portti (puhelimen lataus / mediatoisto)
SiriusXM Yksi SiriusXM-portti (vaatii lisävarusteena saatavan SiriusXM Connect -ajoneuvon virittimen, ei tue liikennettä ja säätä)
AM / FM-radio Yksi Motorola-antenniliitäntäportti
kaiutin 4 x kaiutinliitäntää (2 vyöhykettä vahvistettu)
RCA-esivalinta (vasen, oikea ja subwoofer) 4 vyöhykettä
Käyttöjännite +10,8 - 16V dc
DAB + Valmis Fusion DAB + -moduulia tarvitaan (myydään erikseen). Käytettävissä vain silloin, kun DAB- tai DAB +-lähetystä tuetaan
Line Out 4 (1 x L + R vyöhykettä kohti. Vaatii ulkoisen vahvistuksen)
Subwoofer Out 4 (1 vyöhykettä kohden. Vaatii ulkoisen vahvistuksen)
Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset ilmaisen Fusion-Link-sovelluksen tai USB: n kautta
Lisätietoja
Valmistaja Fusion
Tuotekoodi 010-01905-00
TRY E
Paino 0.0000
Valmistusmaa Uusi-Seelanti

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion MS-RA770, Apollo Marine Stereo
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista