Ale

Fusion MS-RA670, Apollo Marine Stereo

Fusion MS-RA670, Apollo Marine Stereo. Huippuluokan marine steroyksikkö kosketusnäytöllä ja jog steer ohjaimella. Kaiken muun mahdollisen lisäksi on laitteessa myös sisäänrakennettu DSP, eli digitaalinen signaalin prosessointi, joka mahdollisutaa uskomattoman saundin. Laitteessa on 2,7 värinäyttö, Fusion link sisäänrakennettuna bluetoothin ohella.
Saatavuus Myymälässä
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
010-02138-00
Tarjoushinta 429,00 € Normaali hinta 549,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Fusion MS-RA670 Apollo Marine Stereo

Apollo-perheen uusin lisäys Apollo RA670 perii tärkeimmät audioinnovaatiot ja vallankumouksellisen teknologian palkitusta Apollo RA770:stä, mukaan lukien Fusionin digitaalisen signaalinkäsittelyn, PartyBus *: n, ilman ohjelmistopäivitykset * ja lähdevalinnat, mukaan lukien optinen ääni Salonkien ja mökkien televisioiden liittämiseen. Apollon DSP mukauttaa äänentoistosi parempaan äänenlaatuun veneesi kaikilla alueilla. Veneiden äänentoiston tulevaisuus on saapunut.

* Huomautus: PartyBus-ohjelmistopäivitykset ovat käytettävissä, kun Apollo RA670 on integroitu ulkoiseen verkkoreitittimeen tai Apollo RA770-stereoon.

Ominaisuudet:

Digitaalinen signaalinkäsittely (DSP): Fusionin DSP: n tekninen ylivoimainen kuuntelukokemus tekee erinomaisen äänenlaadun jokaisessa ympäristössä. Ihmisen korvaan optimoitu tarkasti lasketut taajuuskäyrät takaavat laadukkaan, täyden valikoiman ääniä kaikilla äänenvoimakkuustasoilla, kun taas rajoitin ennakoi äänen huippun ja säätää äänenpaineen sopivaksi, ilman, että kaiuttimet alkaa särkemään. Ympäristötietoja ja akustisesti suunniteltuja Fusion-kaiutinprofiileja käyttämällä voit nyt saavuttaa räätälöidyn, optimoidun äänen veneen mihin tahansa alueeseen, mikä johtaa viihdejärjestelmään, joka sopii erinomaisesti huippuluokan äänentoistoon.

DSP-profiilien määrittäminen on helppoa Fusion-Link-sovelluksen avulla. Vain muutamalla napsautuksella voit määrittää esiasetetun DSP-profiilin kerran ja palata nauttimaan siitä, mitä rakastat vedessä kuunnellessasi korkealaatuista ääntä, joka on räätälöity korvillesi ja ympäristölle. 

PartyBus *: Nauti musiikillisen valinnan vapaudesta Apollo-sarjan ja Fusion-PartyBus ™ -sovelluksen avulla. PartyBuksen voima käynnistyy, kun lisäät PartyBus-yhteensopivia stereoja viihdejärjestelmään. Jokainen ylimääräinen PartyBus-yhteensopiva stereo antaa sinulle mahdollisuuden liittyä Party Mode -tilaan ja toistaa samaa täysin synkronoitua äänilähdettä koko aluksen kautta. Valitse henkilökohtainen tila ja kuuntele käytettävissä olevia äänilähteitä stereoosi valitsemallasi alueella häiritsemättä osapuolen tilaa muilla aluksen alueilla.

Air-the-Air-ohjelmistopäivitykset *: Apollo-sarja on älykkäästi yksinkertainen ja aina ajan tasalla älypuhelimestasi tai yhteensopivasta laitteestasi saatavien ohjelmistopäivitysten ansiosta.

Lisää lähteen vaihtoehtoja: Apollo RA670: ssä on enemmän lähdevalintoja, Bluetooth, UPnP, optinen ääni, edistykselliset SiriusXM-ominaisuudet ja DAB + -radio, AM / FM-radio, AUX ja USB-liitännät valmiina.

 

True-Marine ™ Suunniteltu ja suunniteltu: Fusionin True-Marine-designfilosofiaan perustuva Apollo RA670 -laitteessa on vaikuttava IPX7- ja IPX6-luokan vedenkestävä etupaneeli, ja se on testattu korkealle tasolle suojaamaan suolaa, lämpötilaa, tärinää ja UV. 

Fusion-Link ™: Teollisuuden standardi -protokolla veden äänen integrointiin ja ohjaukseen, Fusion-Link mahdollistaa ohjauksen viihteestäsi suoraan kumppanimaisista monitoiminäytöistä, yhteensopivista Apple- tai Android-laitteista Fusion-Link-sovelluksen ja Garmin-kellojen avulla kautta Fusion-Link Lite . Useilla ohjausvaihtoehdoilla, riippumatta siitä, mitä teet veneessäsi, voit aina hallita äänentoistoa. 

Multi-Zone Technology ™: Kolme itsenäistä äänivyöhykettä on käytettävissä räätälöityä kuuntelukokemusta varten, ja jokaisella on edistykselliset lokalisoidut valikkokontrollit, mukaan lukien äänenvoimakkuuden rajoitukset, vyöhykkeiden nimeäminen, poistovyöhykkeet ja paljon muuta. Huomautus: Subwoofer ja täyden valikoiman linjatulot vaativat lisävahvistusta.

Tuotetiedot

Näyttö 2,7 tuuman optisesti sidottu värinäyttö
Lähteet AM / FM / Bluetooth / digitaalinen optinen tulo / USB-ääni / AUX / UPnP / MTP / SiriusXM-Ready (vain USA: ssa tarvitaan valinnainen SiriusXM Connect -ajurin viritin) / DAB + valmiina (vain Euroopassa ja Australiassa) Huomautus: SiriusXM ja DAB + tekevät eivät tue liikennettä ja säätä.
Digitaalinen signaalinkäsittely (DSP) Joo
Fusion-kaiutin, subwoofer ja vahvistinprofiilit, jotka on konfiguroitu DSP: n kautta Joo
Fusion-Link-ohjaus (langaton) Joo
PartyBus-tekniikka Kyllä (vastaanottaminen ja lähetys - langallinen tai langaton *, kun Apollo RA670 on integroitu ulkoiseen verkkoreitittimeen tai Apollo RA770-stereoon.)
Langaton Bluetooth-tekniikka Bluetooth-äänen suoratoisto, musiikin hallinta (A2DP / AVRCP 1.3 Bluetooth-protokollien kanssa yhteensopivien laitteiden kautta)
SiriusXM-Ready Joo
Wi-Fi Kyllä * (* kun se on integroitu ulkoiseen verkkoreitittimeen tai Apollo RA770-stereoon)
ANT-tekniikka Joo
NMEA 2000 (ohjaus MFD: n kautta - Fusion-Link) Joo
Toimii NRX-kaukosäätimien kanssa Joo
Optinen tulo 1 x digitaalinen optinen tulo (SPDIF)
Sopii DIN-leikkaukseen Joo
Vedenkestävyys (IPX-luokitus) IPx7 etupaneelista, kun se on asennettu oikein.
Sisäinen vahvistin D-luokan
Huipputeho 280W maks
Monikielinen käyttöliittymä Englanti / ranska / saksa / espanja / hollanti / italia
Apu-tulot 1 x RCA-tulo (AUX)
Ethernet Yksi Ethernet-portti
USB 2.0 -portti Yksi USB 2.0 -portti (puhelimen lataus / median toisto)
SiriusXM Yksi SiriusXM-portti (vaatii valinnaisen SiriusXM Connect -ajoneuvon virittimen, ei tue liikennettä ja säätä)
AM / FM-radio Yksi Motorola-antenniliitäntäportti
Kaiutinkanavat 4 x kanavaa, 1 pari vyöhykettä kohti (vyöhyke 1 ja 2 sisäinen vahvistin / vyöhyke 3 edellyttää ulkoista vahvistusta)
RCA-esivalinta (vasen, oikea ja subwoofer) 3 vyöhykettä (1 x L + R vyöhykettä kohti, 1 x alivyöhyke - kaikki edellyttävät ulkoista vahvistusta)
Käyttöjännite +10,8 - 16V dc
DAB + Valmis Fusion DAB + -moduulia tarvitaan (myydään erikseen). Käytettävissä vain silloin, kun DAB- tai DAB +-lähetystä tuetaan
Ohjelmistopäivitykset Ilmaiset ohjelmistopäivitykset * ilmaisen Fusion-Link-sovelluksen tai USB: n kautta (* kun Apollo RA670 on integroitu ulkoiseen verkkoreitittimeen tai Apollo RA770-stereoon.)
Lisätietoja
Valmistaja Fusion
Tuotekoodi 010-02138-00
TRY K
Paino 1.5000
Valmistusmaa Uusi-Seelanti

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion MS-RA670, Apollo Marine Stereo
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista