Ale

Fusion MS-RA210 Marine Stereo

Fusion MS-RA210 Marine Stereo Sisäisellä DSP:llä varustettu marine soitin, joka saman takaa mahtavan parannetun äänimailmakokemuksen, kuin muutikin APOLLO sarjan soittimet. Laitteessa on 2,7 tuuman värillinen näyttö ja kaksi vyöhykettä, joille on sisäänrakennettu neljään ohmiin stabiili vahvistin. Laitteessa on myös sisäänrakennettu Bluetooth, jolla voit nautta musiikista myös kännykälläsi. Laite on saman kokoinen, kuin aikaisemmat RA50, RA205 ja RA55 mallit ja menee samaan reikään. DIN aukkoon laite sopii käyttämällä erikseen myytävää peitelevyä
Myymälässä
Vain 4 jäljellä
Tuotekoodi
010-02250-00
Tarjoushinta 388,90 € Normaali hinta 449,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.
Fusion MS-RA210 Apollo Marine Stereo soitin

Sisäisellä DSP:llä varustettu marine soitin, joka saman takaa mahtavan parannetun äänimailmakokemuksen, kuin muutikin APOLLO sarjan soittimet. Laitteessa on 2,7 tuuman värillinen näyttö ja kaksi vyöhykettä, joille on sisäänrakennettu neljään ohmiin stabiili vahvistin. Laitteessa on myös sisäänrakennettu Bluetooth, jolla voit nautta musiikista myös kännykälläsi. Laite on saman kokoinen, kuin aikaisemmat RA50, RA205 ja RA55 mallit ja menee samaan reikään. DIN aukkoon laite sopii käyttämällä erikseen myytävää peitelevyä

MS-RA210, kompakti meri-stereo, joka on suunniteltu tuottamaan laadukas ääniviihdekokemus merellä. MS-RA210: ssä on Fusionin uuden ilmeen esteettisyys ja vallankumouksellinen digitaalinen signaalinkäsittelytekniikka optimoituun kuunteluun missä tahansa ympäristössä.

Tyylikäs muotoilu, jossa on mahdollisuus joko kiinnittää stereo tavanomaiseen uppopintaan tai integroida se tasopintaan, varmistaa tasaisen visuaalisen pinnan, mikä tekee MS-RA210 tyylikkään lisäyksen veneeseesi.

Ominaisuudet: Uuden ulkonäön estetiikka: MS-RA210: ssä on loistava 2,7 tuuman optisesti liimattu, värillinen nestekidenäyttö, joka on integroitu mustaan ​​etupintaan helpottamaan näkyvyyttä ja parannettua muotoilua. Musta etupinta integroituu saumattomasti pintaan, täydentäen muita elektroniikka ja monitoimilaitteita taaten siistin, yhtenäisen ja tyylikkään asennuksen yhdenmukaisuuden aikaansaamiseksi ruorissa.

Digitaalinen signaalinkäsittely (DSP): Teknisesti ylivoimainen kuuntelukokemus on helppoa, Fusionin DSP tuottaa erinomaisen äänenlaadun jokaisessa ympäristössä ja kaikilla äänenvoimakkuustasoilla. Voimaa on reaaliaikaisessa optimoinnissa ja audiosignaalin käsittelyssä, joka on sovitettu tuotteidemme sisäiseen vallankumoukselliseen tekniikkaan. Sisäänrakennettu DSP-siru tarkkailee musiikin toistoa ja säätää äänenvoimakkuuskäyrät laadultaan hyväksi kaikilla äänenvoimakkuustasoilla, kun taas eteenpäin suuntaava rajoitin ennakoi äänen huipun ja säätää vahvistusta vääristymisen aikaansaamiseksi. Ympäristöä koskevia tietoja ja akustisesti suunniteltuja fusion kaiuttimia-, subwoofer- ja vahvistinprofiileja käyttämällä voit nauttia räätälöitystä, optimoidusta äänestä missä tahansa veneesi alueella. DSP-profiilien asettaminen on helppoa ilmaisella Fusion-Link ™ -sovelluksella. Muutamalla napautuksella voit määrittää esiasetetun DSP-profiilin kerran ja palata nauttimaan siitä, mitä rakastat vedessä, samalla kun kuuntelet korvillesi ja ympäristöllesi räätälöityä korkealaatuista ääntä.

Käytettävissä on useita lähdevaihtoehtoja : MS-RA210 sisältää enemmän lähdevaihtoehtoja, joissa on Bluetooth, AM / FM-radio, iPhone / iPod, MTP, SiriusXM ja DAB + -radio, USB- ja AUX-liitännät valmiina. IPX6- ja IPX7-suojaus: Suunniteltu ja tehty ankariin meriympäristöihin; MS-RA210: ssä on vaikuttava IPX6- ja IPX7-luokituksen mukainen vedenkestävä etupaneeli (asennettuna oikein), joka on rakennettu toimimaan ja pysymään aluksella. Fusion-Link ™: Veden ääniintegraation ja -ohjauksen alan standardiprotokolla Fusion-Link mahdollistaa viihteesi hallinnan suoraan kumppaneiden monitoimilaitteista, yhteensopivista Apple- tai Android-laitteista Fusion-Link-sovelluksen kautta ja Garmin-kelloista kautta Fusion-Link Lite . Useilla ohjausvaihtoehdoilla riippumatta siitä, mitä teet veneelläsi, voit aina hallita ääniviihdettäsi. Multi-Zone ™ -teknologia: Aluksessasi on mukautettua kuuntelukokemusta varten saatavana kaksi erillistä äänivyöhykettä, joissa molemmissa on edistyneet paikalliset valikon säätimet, mukaan lukien äänenvoimakkuuden rajoitukset, vyöhykkeiden nimeäminen, vyöhykkeiden poistaminen käytöstä ja paljon muuta. Huomaa: Subwoofer ja koko kantaman ulostulot vaativat lisävahvistusta. D-luokan vahvistin: Sisäänrakennettu D -luokan vahvistin parantaa tehokkuutta eli voit kuunnella musiikkiasi suuremmalla äänenvoimakkuudella pidempään huolehtimatta akun tyhjenemisestä. Kompakti muotoilu useilla asennusvaihtoehdoilla: MS-RA210 : n kompakti muotoilu mahdollistaa enemmän asennusvaihtoehtoja, mukaan lukien tavanomainen uppoasennus tai integroiminen pinta-asennukseen. 

Tuotetiedot

Näyttö 2.7 "optisesti liimattu värillinen nestekidenäyttö
Lähteet AM / FM / Bluetooth / USB-ääni / iPhone / iPod / AUX / MTP / SiriusXM-valmis (vain USA, vaatii valinnaisen SiriusXM Connect -auton virittimen) / DAB + valmis (saatavana vain Euroopassa ja Australiassa) Huomaa: SiriusXM ja DAB + eivät tue liikenne tai sää.
Digitaalinen signaalinkäsittely (DSP) Joo
Fuusiokaiutin-, subwoofer- ja vahvistinprofiilit, jotka on esiasetettu DSP: n kautta Joo
Fuusio-linkin hallinta (langaton) Joo
Langaton Bluetooth-tekniikka Bluetooth-äänen suoratoisto, musiikin hallinta (A2DP / AVRCP 1.3 Bluetooth -protokollien kanssa yhteensopivien laitteiden kautta)
SiriusXM-Ready Joo
ANT®-tekniikka Joo
NMEA 2000® (Ohjaus monitoimilaitteen kautta - Fusion-Link) Joo
Toimii NRX-kaukosäätimien kanssa Joo
Sopii DIN-asennukseen Kyllä - vaatii sovitinlevyn
Vedenkestävyys (IPX-luokitus) IPX6 ja IPX7 etupaneelista, kun ne on asennettu oikein
Sisäinen vahvistin D-luokan
Huipputeho Enint. 200 W
Monikieliset käyttöliittymät Bulgaria / kiina (yksinkertaistettu) / kiina (perinteinen) / kroatia / tsekki / tanska / hollanti / englanti / suomi / ranska / saksa / kreikka / italia / japani / korea / norja / puola / portugali (BR) / portugali (PT) / Sloveeni / espanja / ruotsi / thaimaa / turkki
Aputulot 1 x RCA-tulo (AUX)
USB 2.0 -portti Yksi USB 2.0 -portti (puhelimen lataamiseen / median toistoon)
SiriusXM Yksi SiriusXM-portti (vaatii valinnaisen SiriusXM Connect -auton virittimen, ei tue liikennettä ja säätä)
AM / FM-radio Yksi Motorola-antenniliitinportti
Kaiutinkanavat 2 x kanavaa, 1 pari vyöhykettä kohti (2 vyöhyke vahvistettu)
RCA Pre-Out (vasen, oikea ja subwoofer) 2 vyöhykettä (1 x L + R vyöhykettä kohti, 1 x sub vyöhykettä kohti - kaikki vaativat ulkoisen vahvistuksen)
Käyttöjännite + 10,8 V - 16 V DC
DAB + valmis Fusion DAB + -moduuli vaaditaan (myydään erikseen). Käytettävissä vain, jos DAB- tai DAB + -lähetystä tuetaan
Ohjelmistopäivitykset Saatavana USB: n kautta - Fusion-Link-sovelluksesta puhelimeen, joka on kytketty USB: n tai USB-muistitikun kautta.
Lisätietoja
Valmistaja Fusion
Tuotekoodi 010-02250-00
TRY K
Paino 1.2800
Valmistusmaa Uusi-Seelanti

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion MS-RA210 Marine Stereo
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista