Ale

Fusion MS-AM402 2-kanavainen 400W Marine vahvistin

Fusion AM sarjan vahvistimet on suunniteltu erityisesti venekäyttöä varten ja ne on suojattu olosuhteilta paremmin, kuin mikään muu vahvistin aikaisemmin. Fusion AM-sarjan vahvistimet tarjoavat suorituskykyä vesille ennennäkemättömällä tavalla.
Saatavuus Myymälässä
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
010-01499-00
Tarjoushinta 198,90 € Normaali hinta 229,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


FUSION AM sarjan vahvistimien piirilevyt on valmistettu vahvistetuista materiaaleista ja ne on pinnoitettu suojalakalla, jolla tataan pitkä käyttöikä kovissa olosuhteisa. Kullatut liitokset ja tehokas sekä tarkka etuvahvistin takaavat tarkan ja vahvan äänentoiston, jolla veneesi alkaa todellakin rokkaamaan. 4-kanavainen 400W (Peak) vahvistin pystyy ajamaan yhtä paria FUSION yläpäänkaiuttimia ja tämän lisäksi yhtä tai peräti kahta 10 subwooferia. Lisäksi yläpään kaiuttimien rinnalle voidaan kytkeä vielä tarvittaessa toinen kaiutinpari, minimissään 2 ohmin kuormalle ja voit levittää äänen vieläkin laajemmalle veneeseesi. FUSION FM sarjan vahvistimet sisältävät seuraavat teknologiat. FUTRANZ jäähdytyslevytekniikka, joka siirtää kuumuutta tehokkaasti pois komponenteista ja takaa korkeamman thermaalisen stabiliuden ja pidemmän komponenttien kestoiän. F.R.A.T FUSION Regulated Amplifier Teknologia, joka takaa hirvittävän ulostulotehon, vielä alhaisillakin käyttöjännitteillä. F.I.S.T FUSION Intercooled Semi-Conductor Teknologia, joka poistaa tehokkaasti lämmön sisällä olevista komponenteista ja vakauttaa näin laitteen toimintaa. FUSION AM sarjan vahvistimet toimivat loistavasti kaikkien FUSION stereolaitteiden kanssa. TEKNISET TIEDOT: AB-luokan vahvistin. 400w (PEAK) teho, minimi-impedanssi 2 ohmia Pinnoitetut ja vahvistetut piirilevyt, kestävät suolaista ilmastoa ja takaavat pitkän käyttöiän. RCA linjaulostulo mahdollistaa monen vahvistimen linkittämisen samaan ryhmään 4 kanavainen vaihvistin mahdollistaa ajamaan maksimissaan 4 yläpäätä + 1 subbari tai 8 yläpään kaiutinta (2 kaiutinta per kanava) Marine luokan runko, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut päädyt ja pohjat takaavat viimeistellyn ulkonäön ja hyvän suojauksen. Jäähdytyslevyteknologia on suunniteltu takaamaan laitteen jäähtyminen kuumissakin olosuhteissa. HUIPPUTEHO 400 W NIMELLISTEHO 14.4 Volt jännitteellä 65 Watts RMS x 4 @ 4 Ohm 1% THD+N 100 Watts RMS x 4 @ 2 Ohm 1% THD+N 200 Watts RMS x 2 @ 4 Ohm Bridged 1% THD+N MITAT 296mm L x 230mm W x 53mm S/N 95dB EROTTELU 60dB SISÄÄNMENOHERKKYYS 300mV - 8VLP SÄÄDETTÄVÄ SUODIN 40Hz - 160Hz @ 18dB/octaveHP SÄÄDETTÄVÄ SUODIN 40Hz - 600Hz @ 18dB/octave SÄÄDETTÄVÄ BASS BOOST 0 - + 18dB @ 45Hz SÄÄDETTÄVÄ SUBSONIC FILTER 20Hz - 55Hz @ 18dB/octave SISÄÄNMENOIMPEDANSSI 20kΩ VAIMENNUS 200 T.H.D 0.05% SULAKKEET 2 x 25A
Lisätietoja
Valmistaja Fusion
Tuotekoodi 010-01499-00
TRY E
Paino 2.8740
Valmistusmaa Uusi-Seelanti

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion MS-AM402 2-kanavainen 400W Marine vahvistin
Arviosi